eczantrik3
profili

  • 22 ekim 2018 gül inşaat rezaleti

    allahın sevdiği kuluymuşsun,

    -öyle bir muhitte 450bine ev alma gafletinde bulunmuşsun neyse ki alamamışsın
    -inşaat şirketi ne durumda, inşaatlarında ipotek var mı yok mu araştırmadan peşin para 150 bin vermişsin neyse ki geri alabilmişsin
    -1,60 dan kredi çekmeye niyetlenmişsin neyse ki oran 2 ye çıkmış çekememişsin.

    sen bu dünyadaki en saf ama en şanslı kişi olabilirsin.

  • opel corsa'nın 119 bin tl olması

    dolar bu yılın ocak ayında 3.7 idi, şuan 6.7 tl ,son 8 ayda %90 civarı artmış, bunu kabullendiniz de dolarla alınan herşeyin fiyatının artmasını niye kabullenemiyor halen şaşırıyor ve hergün z arabasının x tl olması diye başlık açıyorsunuz ki.

    canbebe bebek bezi tanesi eskiden 28 kuruş iken şuan 52 kuruşa satılıyor ,primada tane 1 tl yi geçiyor,bebeğin her işemesi s.çmasına 1 tl veriyorsunuz düşünsenize. herşeye başlık mı açmak gerekiyor.

    bunlar zam değil, dolar yükseldi, biz fakirleştik sadece , dolar bazında bakarsanız arabanında bezinde fiyatı aynı aslında zam yok.

  • survivor all-star

    bozok sevenlere tek bir soru sormak istiyorum.

    sevgilinizle yolda yürüyorsunuz, karşıdan bozok ve hakan geliyor, bozok öküz gibi gözlerini hiç kaçırmadan sevgilinize bakıyor,laf atıyor, hakan'da bozok'la aynı ölçüde sevgilinizi güzel ve alımlı buluyor fakat ayıp olur diye gözlerini hep kaçırıyor başını öne eğip geçip gidiyor.

    şimdi siz gidip sen olduğun gibi bir adamsın bozok,içinden geldiği gibi hareket ettin,duygularını bastırmadın tebrik ederim mi dersiniz ? bozok'u sevdiğinize göre böyle dersiniz.

    toplum içinde yaşıyorsanız bazı duygularınızı,yönlerinizi bastırmanız gerekir,ben sinirliyim arkadaş ona göre davranın bana diyeni haklı görürseniz,birgün biri çıkar ben sapığım arkadaş,karınızı kızınızı sokağa çıkartmayın yoksa tecavüz ederim der.