hegel kim lan20
profili

  • kemal kılıçdaroğlu 2. turu nasıl kazanır

    marjinal kesimleri bir kenara bırakıp normal insanın oyunu alarak. normal insanın derdi ne? sığınmacılar, ekonomi, terör, biraz da şeriatçı korkusu.

    akp bu ülkede sadece 2 kere seçim kaybetti.

    ilki açılım sürecinin akabinde yapılan genel seçimler.

    ikincisi bebek katilinin ağzından mesaj gönderilen, kardeşinin trt'ye çıkarıldığı yerel seçimler.

    yani bazı cehaplı arkadasların söylediği gibi “yav zamanında megri megri yaptılar, teröristi trt'ye çıkardılar bir şey olmadı. biz hdp ile temas kurduk diye suçlu mu oluyoruz :///“ diye bir durum yok. ikisinin akabinde de akp seçim kaybetti. akp iki buhrandan da güvenlikçi ve milliyetçi politikalar sergileyerek çıktı. lütfen artık ezbere konuşmayın yoksa patlamalı gireceğim.

    kk sığınmacı konusuna girerek şaşırtıcı şekilde doğru hamleler yapmaya başladı sonunda. bu sürecin oğan ve özdağ'a aktif görevler verilerek tamamlanması lazım. ama yetmez. karşıdan oy koparmak lazım. bunun için yapılması gereken şey de rakibi kendi silahıyla vurmak. akp ve mhp ile hiç uğraşmayıp, yeniden refah + hüdapar'ın marjinalliklerini “normal” insanların gözüne sokmak gerekiyor.

    gözüne sokmak da öyle laf kalabalığıyla olmaz. bunları sadece dile getirmeyeceksin. bu ülkede kimse seçim beyannamesi, parti programı vs okumaz. halka verebileceğin mesaj sayısı 5'i geçmez. o mesajlar da 3 kelimeyi aşmaz. örneğin “suriyelilerin güvenli şekilde dönmeleri konusunda….” geçmiş olsun, yüzde 80 dinlemeyi bıraktı. olması gereken “sığınmacılar gidecek” bitti gitti.

  • anneye yumruk atmak için istenecek para miktarı

    düşündüm, benim için de cevabı hayır olan soru. sadece başlıktaki "anneler kutsaldır orospu çocuğu!!1!!!1!" tepkilerini anlamlandıramıyorum. tabuları düşünmekte bu kadar korkak olmaya ne gerek var lan. düşünürsün yanlış bulursun biter gider. freud üzerinden edebiyat kasmayı iyi bilirsiniz ama amk.

  • sözlük yazarlarının saat markaları

    1697 entry'sini de okuyacağım mükemmel başlık.

    aşırı merak ediyordum ya iyi ki böyle bir başlık var oley be oley.

  • cinler 6 kardeşimi öldürdü

    hikayeler oldukça gerçekçi.

    mr'da kalbi atmıyor çıkmış shshahha. doktor da kalbi atmıyor diye sevk etmiş hahahaha sevk tanısı ne lan acaba dyshaag. ulan ne kafalar var ya.

  • ekşi itiraf

    karşı cinsle olan son 418 münasebetim falan yarak (çift r mi tek r mi bilmiyorum) gibi sonuçlandı, hepsinde daha çok hatası olan bendim, hiç pişman olmadım. ibne miyim neyim anlamadım.

  • karadeniz erkeği vs ege erkeği

    halis muhlis bir karadeniz erkeği olarak egeliler hakkında yorum yapamayacağım ama karadeniz'in balığı hariç her şeyinden uzak durmanızı tavsiye ederim ajdhs.

    cinsellikte ise hızlı ve tempolu sevenler karadeniz erkeğini tercih etmeli, yavaş ancak sert darbe sevenler ise egeli kardeşlerime kendilerini bırakmalıdır.

    (bkz: horon)
    (bkz: zeybek)

  • erkeklerin bekarete takma sebepleri

    toplum öğretisinin oluşturduğu super-ego'dur.

    teşbihte hata olmaz da bu kadar da olmaz. sen de sikilmiş dondurmadan çıktın güzel insan.

  • bitcoin

    yok uçtan uca şifreleme, yok komisyonsuz ödeme, yok kimlik gizliliği vs geçiniz...

    bu bitcoin denilen illeti icat edenlerin derdi türklükle.

    az buçuk dünyayı takip eden %1-2'lik bir kesimimiz vardı. onların beynini de bununla siktiler amk. ekran koruyucu izleyen otistik gibi kaldı nice koçyiğit.

  • 20 ocak 2018 fenerbahçe göztepe maçı

    fanatik bir beşiktaşlı olarak fener'in 1-1'den sonra en az 3 kez numaradan yatan göztepe'ye uzatmalarda atmasına içimin yağları eridi. fanatik fenerlilerin ekseriyeti ise aykut'un iğrenç temposuz futbolu yüzünden tam olarak sevinmemiştir paradoksa gel :)

    ulan biz değil miyiz "ayağa kalkın adam gibi oynayın" diyen? adam gibi oynasalardı. keşke zaman geçirmelerde x2 uzatma sayılsa. sadece zaman çalmak değil tempo da kesiliyor, futbolun anası sikiliyor.

  • 28 kasım 2017 beşiktaş manisaspor maçı

    spikerin maç sonunda rövanşta geri dönüş çok zor dediği maç agsyagsh.

  • ekşi sözlük'e yazmaktaki temel motivasyon

    (bkz: etkileşim)

    insanın en temel içgüdülerinden biri olan, ben burdayım, bunlar bunlar da benim düşüncelerim deme isteği.

  • sevişmiyorsak görüşmeyelim erkeği

    adam gibi adamların azaldığı günümüz dünyasında, çölde açan bir çiçek gibidir.

    heybetini gizli tut yiğidim, duruşun meriçleri korkutuyor.

  • zencilerin çirkin olması

    özgür düşünce savunucuları özgür beğeni hakkını kimseye bırakmıyor maaşallah :) güzel gelmeyebilir politik doğruculuk için bu kadar kasmaya ne gerek var zorunluluk mu hissediyorsunuz ne acayip bir hale geldik.

    slav kızların türk kızlarından güzel olduğunu, italyan erkeklerinin türk erkeklerinden yakışıklı olduğunu söylemeye utanmıyoruz, zenci götü ve pipisinin türk götü ve pipisinden daha haşmetli olduğunu söylemekte sıkıntı görmüyoruz, ama zencilere negatif yorumda bulunmak ayıp.

    evet zenciler melezleri dahil etmezsek yüz olarak çirkin insanlar. melezler ise bence en güzel ırk. bu düşünce neden bu kadar rahatsız eder ki. bu ırkçılık ya da orospu çocukluğu falan değil amk beğeni sadece.

  • sabah 6'da kalkıp işten önce koşuya giden tip

    senin ben yaşama azmini sikeyim denilesice.

  • ateistlerin dindarları zavallı görmesi

    hahahaha!

    dünyalık zevklerden uzak kalıyorlar diye ateistler dindarları zavallı görüyormuş ahdhasdhsg.

    ulan katı müslümanlara bakıyorum,

    zenginlik var, istediği kadını almak var, kuzey afrikadan orospu getirip muta kıymak var, en güzel otelde bedava tatiller var, para arsa borsa güç mevki makam var, tv'lere çıkıp şöhret sağlayıp paranın amına koymak var.

    neyine acıyacağım amk! kıskanıyorum ulann.

  • futbolseverlerin embesil olduğu gerçeği

    https://twitter.com/…ktas/status/843440005615964160

    şimdi siktir git.

  • kültürlü ve zeki erkeklerin en büyük problemi

    siz nasıl sinan akçıl, mustafa ceceli, demet akalın tarzı popçular için çıldıran insanlara bakıp, ulan bu ülkeden neşet ertaş, müzeyyen senar, barış manço gecti şunlara bak nelerle uğraşıp nelere değer veriyorlar diyerek dertleniyorsanız, kültürlü ve zeki insanlar da aynı sekilde size, dertlerinize, sevinçlerinize bakıp dertleniyor. problemleri budur.

    kültürlü ve zeki insan, içgüdülerine köle değil hakim olmayı da öğrenmiştir. para şöhret ve gündelik zevkler onun için ikinci plandadır. soyut düşünür soyut tatmin olur. bir deliğe girememek de onun için dert değildir. ha girmesi gerekince de sizden daha kolay girer. ama hayattaki birincil problemi bu değildir rahat olun. bu hayatta seks ya da repütasyon dışında da tatmin alanları var ve bu insan bunun farkındadır. o yüzden burada yazılan problemler onlar için problem değildir.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    kadınları aşağılayarak soru soranların

    -yhaa niye öyle diyosun ben öyle değilim .s

    diye mesaj almayı umarak eli sikinde beklediğinin farkında mısınız?

  • caner taslaman

    cemaati müslümin bir şey soracağım, bu adamın son ateist bükücü olduğunu ve bilimsel delillerle bizi çıldırttığını söylüyorsunuz ya, sizce biz gerçekten de bu adamın haklı olduğunu görüp, sırf inadımızdan 72 hurili grup sekslerden (göğüsleri yeni tomurcuklanmis diyor ama ben dolgun tercih ederim ayarlarlar herhalde), köşklerden vazgeçip sonsuza kadar götümüze kızgın kazık yemeyi göze mi alıyoruz?

    ya da ikinci seçenek bu adam bizi bükmüyor, sadece görüşlerini saçma manipülatif ve salakça buluyoruz? sizce hangisi lan adam gibi?

    edit: maalesef az önce laf anlatmaya çalıştığım kesimin laf anlamayacak kadar salak olduğunu fark ettim. kendisi halihazırda allah'tan daha etkili, sözleri kuran'daki yazılardan ya da hadislerden daha önemli görülüyor. yüzyıllardır olan çevirilerin tefsirlerin hadislerin heeeeeepsiii yalanmış taslaman doğruymuş.

  • survivor 2017

    emir gomuta kimde şimdi?