kizil saman5
profili

  • her kadını parayla etkileyebileceğini sanan erkek

    para evrensel ölçekte güç demektir. kadınların da çok büyük bir kısmı güçlü erkeklerden etkilenir. "her kadın" tabiri çok genel olsa da çok yüksek bir oranda doğru yolda olan erkektir.

  • 25 mayıs 2021 ekrem imamoğlu'na saldırı

    kendisi hakkında yeni bir soruşturma açılması ile sonuçlanacaktır. bu siyasal islamcı tayfası bu zekayla bu adamı cumhurbaşkanı yapar.

    editto: ekrem imamoğlu' na değil konvoya yapılan saldırıdır. pek başarılı olmayan bir provokasyon gibi durmaktadır.

  • 12 eylül 2018 sir winston tea house rezaleti

    yemin ediyorum 80 milyonluk ülkede şu olay her gün on binlerce kişinin başına geliyordur. bunların onlarcası şu sözlükte yazardır. siz her siparişiniz geç geldiğinde buraya başlık açacaksanız şu sözlüğü kapatıp gitsinler. abicim bilinçli olun tabi hakkınızı arayın falanda bu nedir ya? tamam yeni moda firmaları, işletmeleri falan ifşa etmek onu biliyoruz da şu nedir yani gerçekten? yakında burada "38 kasım annemin yemeği geç pişirmesi rezaleti" falan gibi başlıklar göreceğiz herhalde. bir olayında bokunu çıkarmayın lütfen.

    bu başlığın altına rezalet puanım şu bu yazıp böyle başlıkları teşvik etmeyin lütfen. şu anda doğumda oksijensiz kalan bir bebeğin ailesinin yaşadıkları ile siparişi geç kalan bir izmirli tosunun yaşadıklarını aynı kefeye koyuyoruz. bu rezalet başlıklarının amacı gerçek rezaletler için kamuoyu oluşturmak, sulandırmayın lütfen...

  • almanların beceremediği şey

    almanların neyi beceremediklerini bilmiyorum ama savaşmanın onlardan biri olmadığına eminim. savaşlardan malup ayrılmış olmalarının savaşmayı beceremedikleri diye yorumlamak sığlıktan başka bir şey olmasa gerek. adamlar iki dünya savaşında da ben tek siz hepiniz şeklinde savaşmışlardır. iki savaşın arasında 20 yıl gibi bir süre olması da cabası.

    tabi buradan bunları takdir ettiğim anlamı çıkmasın.

  • bedelli askerlik

    bedelli askerlik çıksın demek "ben götümü kurtarayım fakirlerin çocukları ölsün" demekmiş. hani neresinden tutsan elinde kalır, küfür etsen suçlu olursun. askerleri öldürenlere, onları ölüme yollayanlara laf etmez burada canını kurtarmaya çalışan üç beş insana atar gider yapıp sözlükte fav kasmaya uğraşır.

    not: 88 doğumluyum ve askerlik problemim yok.