hayte7
profili

  • denizbank

    100 küsür kilo doları lokanta köşelerinde elden vermeye kalkan illegal iş meraklılarının gönüllü trollerinin saldırdığı banka.

    bankada bir sgk'lı şahsın daha fazla para kazandırırım abi size deyip tefeciliğe yönlendirmesiyle bankadan paralarını çekip, çantalarla tefeciye parasını teslim edip, bankayı suçlayanlara bakmayın. başka ülkede olsa o tefecilere para teslim edenlerin mali suçtan tepesine çökerler. bizim ülkemizde bir de zararları karşılansın diye kamuoyu yaratılmaya çalışılıyor.

  • mehmet şefin lokantadan kovulması

    esnafın aşağılayıcı yaklaşıma tavrı kibarca yanıt vermesidir.

    şefimize hak ettiği gibi davranmış. hatta beklediğimden çok daha kibar bir tavrı vardı esnafımızın.

  • mehmet aydın

    fadıl akgündüz ile karşılaştırılan genç yetenek. eğer fadıl’ı geçmek istiyor ise çok çalışmalı, yeni projelerle dönüp birçok defa tokatlamalı.

    fadıl akgündüz kaç kere dolandırdı ve sonrasında bağımsız milletvekili seçildi. evet hiçbir parti desteği olmadan vekil oldu. hapse girdi ve çıktı. yine dolandırdı. sonra bir kez daha dolandırdı.

    eğer aydın en iyi olmak istiyor ise milletvekili olmanın da ötesinde bakan olmalı.

    cem uzan’ın küresel, akgündüz’ün yerel başarılarını geçebilmesi için çok fırın ekmek yemesi gerek.

    buraları okuyorsan dikkat et. galerici tayfa ile takılma, yürüyedur çocuk.

    şaka bir yana bir daha gelse bir daha dolandırır, en acısı da bu zaten.

  • fenerbahçe

    hatırlatmakta fayda var, başarısız olması tesadüf olmayan spor kulübü. 3 temmuz ile de aslında yapısal olarak alakası yok.

    fenerbahçe neden başarısız

    artık sistemsel değişikliğe ihtiyaç duyuyor takım. hoca değiştirmek, taktik değiştirmek değil. yönetimsel olarak bir değişim ihtiyacı yaşıyor. yıldırım yönetimi giderse ve mahmut uslu yönetimi gelirse yine bir şey değişmez. paternal zihniyetten kurtulmak zorunda takım. fenerbahçe bir şirket gibi başarı odaklı yönetilmeli. evlat kontenjanı ile kadroda tutulan kabadayılar ile buraya kadar. ruhsuz casperlar ise cabası.

  • ahmethan köse

    fenerbahçe taraftarının güvendiği ve şans tanınmasını beklediği genç futbolcu. hata yapma lüksü de var. 100 kiloluk brezilya hayvanı yerine altyapımızdan genç bir oyuncumuz hata yapsın.

    çalışsın ve azimli olsun yanında olur taraftar. ancak ozan ve salih gibi gece hayatına dadanırsa ağzıyla kuş tutsa yine sevilmez. sevilmeyen yerli futbolcu barınamaz.

  • türk vatandaşlarına y.dışına çıkma yasağı gelsin

    sırf bu zihniyetin iflası için şam'a da olsa, yurtdışına gidilmesi gerektiğini gösteren söz.

  • 21 mayıs 2017 fenerbahçe olimpiakos maçı

    fenerbahçe taraftarlarının yüzünün kara çıkmadığı maç.

    rahmetli babamın pana maçı sonrası söylediği sözdü fenerbahçe şampiyonluğu.

    yarın babamın yanına gideceğim formamı giyip. sonrasında ise kutlamalar başlayacak.

    yaşasaydı bugün beraber kutlayacaktık. bugün gelemedi kutlamaya ama ben babama gideceğim kutlamaya. o beklediğimiz gün geldi ama babam gelemedi.