psikopatkoala12
profili

  • kayseri'de teyzeye hala denmesi

    halaya da ame denir. yıllar once babam teyzesine hala deyince garibimize gitmisti.

    edit: :( gecgelenufo

  • en kaliteli spor ayakkabı markası

    şimdi iyi okuyun buraları, her sözlükçü kendine yakışanı yapıp, "ben herkesten farklıyım" ayağına google dan "denişik spor ayakkap" yazarak adını yeni gördüğü, toplamda 15 kişinin bile bilmediği, ya da çok az bilinen markaları buralara yazıp, "adidas, nike ne abi yieaa" diye pekiştirecek girdiği entryi. bu tarz herhangi bir şeyin en iyisinin hangisi olduğu başlıklarda hiç şaşmaz bu olay.

  • semih özsoy

    bitik bir kulübün, yeni tetikçisi.

    rezalet gırtlağa dayanmış. bırakın maçı seyreden taraftarı, fanatik fb li yorumcular bile fb nin beraberlik golünden önce faul olduğunu galatasaray'ın doğrandığını,şampiyonluğunun çalındığını kabul etmiş. fb nin elinde kalan son dal galatasaray a sahasında yenilmemesi ama mızrak kılıfa sığmıyor. ne olacaktı? fb li bir meczup çıkıp, son zamanlarda köşeye sıkışan herkesin yaptığı gibi fetö diye ağlayacaktı. çünkü yapacak başka bir şey yok ki. adamların bunu sürdürmesi gerekiyor, her ne olursa olsun o statta yenilmemesi gerekiyordu ama bu sefer kör göze parmak misali infial oldu ve birinin çıkıp konuyu başka yerlere çekmesi gerekiyordu bu da ancak fetö vb olabilirdi. zaten son bir kaç senede buna iyice alıştık. hırsızlığı,arsızlığı ortaya çıkan herkes fetö diyerek aklanıyor. e iyi de sizin fetö soruşturmasında gözaltına alınan eski futbolcunuzun ifadesini okudunuz mu hiç?

    burada kafayı yiyen fb taraftarları bilmiyor mu hakem yardımıyla maçın berabere bağlandığını? tv de spor programlarını seyretmiyorlar mı? hepsi biliyor gerçeği ama ne kadar sulanırırlarsa kardır.

  • temel karamollaoğlu'na imza veriyoruz kampanyası

    madımak da ölenlerin kemiklerinin sızlamayacağı imzadır. o görüntülerdeki kişi temel bey değil, belediye meclis üyesi olan başka bir adamdır.

    bilip bilmeden sikko yorumlar yapılmamalıdır.

  • cengiz ünder

    devam et böyle çocük!!! başarılar çocuk. çocuğum gibi sevdiğşm çocuk ama aramızda 2 yaş var çocuk!

  • ümit özat

    ümit özat'ın "herkes onun tipiyle dalga geçerken biz sahip çıkıyorduk" cümlesiyle dalga geçenler muhtemelen liselidir ve o zamanları hatırlamıyordur ama, dünya kupasında 3. olduğumuz sene gerçekten de spor yazarları giyimi kuşamı ve saçıyla çok dalga geçmişlerdi şenol güneş'in.

    "ahahahaha biz sahip çıkıyorduk dedi yeaaa" diyen adamlar neyin kafasını yaşıyorsa artık bilemem o tarafını.

  • sıla gençoğlu

    "rakı, rakı candır,rakı içelim abi yea, vur kadehi ustam, rakı böyle içilir,rakı balık övülür,salaş meyhanede rakı içmek kalp kalp kalp, rakıyı kimle içtiğin kiminle içtiğin önemlidir goygoylaması,150 yıllık rakıyı romantizme boğmak,rakıyı hello kitty ile bir araya getirmek, salaş balıkçıda rakı içip kederlenelim be usta,rakı içip şiir google dan şiir okuyup efkarlanmak,rakı içerken foto çekip instagrama anıt gibi ayı şiirler yazmak"

    son 5 senede yukarıda saydıklarımı görev edinmiş 20-30 yaş arası,yaşından büyük davranıp,sırf rakı moduna girmek için kendisine yapay dertler edinen işe yaramaz güruhun fitilini ateşlemiştir. hele bir de, 30-50 yaş arası olanlar vardır ki, onlardan ayrı tiksindim amk.

    ama kendisine teşekkürü borç bilirim: yıllarca sırf rock -rap müzik veya elektronik müzik dinleyip giyim kuşamını ve hayat tarzını ona göre belirleyenlerden tiksinmiştim ama başta sıla olmak üzere rakı övücüsü güruhu yaratan diğer "feleğin çemberinden geçmiş" şarkıcılar sayesinde bu rockçı,rapçi tayfasının ne kadar da masum olduğunu farkettim. bu gençler hiç olmazsa yaşlarına yakışanı yapıyormuş da biz değerlerini bilememişiz. şimdi ortalık dar beyaz gömlek, kısa kumaş pantolonlu eli tesbihli, veya gece dışarı çıkarken düğüne gider gibi giyinip, rakı içerken sıla dinleyip durduk yere dertlenen kadın erkek barzolarla doldu ortalık. sikikler.

    yemin ederim karfurdan aldığı alkollü içeceğe bu kadar anlam yükleyenleri anlamıyorum.

  • vatan şaşmaz

    başlığında "intihara mailli" yazacak kadar cahil adamların, dedektifcilik oynadığı merhum.

    adam "mail" ile "meyil" i aynı şey sanıyor. bakın bu cehalettir.

  • 12 ağustos 2017 perseid göktaşı yağmuru

    2.5 saatte 5 tane gördüm diye seviniyordum, meğer üst komşu balkondan sigarasını atıyormuş.

  • balayında prag'a giden fakir çift

    halbuki 10 bin tl falan bayılıp, antalya'da animatör seyredip,otelin tuvaletinde üretilen birayı içmeleri gerekiyordu. zenginlik bunu gerektirir.

  • bmw 1 serisi

    9 bin euro verip alan adam ilr 100000 tl verip alan adam arasindaki yorum farkina hasta oldugum arabadir.

    ıste bu yuzden passatlar, golfler en kucuk ve ucuz bmw 1 serileri falan bu kadar abartiliyor bu ulkede. bizimkiler yuz-yuzelli bin lirayi bayilinca, ove ove bitirememek istiyorlar. siirler yazmak istiyorlar. dogal bir sey. gerci sikik fiat'larin bile fiyatlari artik bu bantlarda ama neyse. o kadar parayi ben verseydim ben de arabamin "siradan" olmadigini ispatlamaya calisirdim ama bak bir de 9-10 bin euro verip bu arabalari alan adama, "iste ayagimizi yerden kesiyor hiaammina" tadinda yorumlar yapiyor.

    tanidigim bi cocuk vardi. babasi dolandiriciydi. almanya'da falan da dolandiricilik yapiyordu bunlar. cocugun babasi almanya'da x5 e binerken, turkye'de hyundai era'ya biniyordu. ne ilginc lan!

  • serkan altuniğne

    serkan yilmaz dun ki yazisinda bir seyleri aciklamisti ama serkan altunigne bugun bir seyleri aciklamamis. bir seyler soylemis gibi yqpmis ama hic bir sey soylememis. mesela bu kadar sinirlendin "serkan yilmaz dergiye neden giremedigini aciklamamis" diyorsun ama sen de aciklamiyorsun. telif konusunda s.yilmaz bir seyler aciklamis, altunigne yok oyle degil demis ama yine aciklama yapmamis. s.yilmaz "dergide para var, cunku soyle bir durum oldu" diye aciklamisti dun ama altunigne bunu inkar edip gene aciklama yapmamis.

    muhtemelen serkan yilmaz soylediklerinde haklidir. altunigne, s.yilmaz'in soyledigi her seyi inkar etmis ama aslinda soyle oldu diye izahta bulunmamis.