bartlebysendrom5
profili

  • mutlu bir evlilik için ilk şart

    ailelerden uzak yaşamaktır.

  • 2 mart 2018 yemeksepeti rezaleti

    eksik turşu yüzünden kendini ac bırakan yazarin gereksiz öfkesini anlatan şikayet.
    rezalet puanım ; 0

  • survivor 2018 all-star

    ozellikle şimdiden girip yorumları okuduğum başlık. buraya izlemeyeceğim yazıp da yine izleyecekler diyenlere ve izleyecek olanlara sözüm. konu acun medyanın, programın kalitesiz, ucuz veya paçoz olması değil. konu, genç bir kızın ölümünün ardından aklı sıra namus bekçiliği yapan, o genç kızın canice tecavüze uğrayıp acımasızca öldürülmesinden bile prim yapabilen bir varlığı hâla televizyonda hergün izleyeceğimiz programa çıkaracak olması.
    konu, geçtim toplumu, ozgecan'ın ailesi ve sevdiklerinin evlerine bu adamı eğlence malzemesi olarak koyuyor olmanızdır. hiç mi vicdanın yok acun? bu insanlar tv de mi açmasın? kafalarını dağıtmak için yarışma da mı izlemesin? 3 ay sürecek yarışmada boyle bir adamın işi ne? zaten ekmeğinin yolunu bulmuş belli ki, survivor'a mı ihtiyacı varmış. izlemeyeceğiz. o adam ordayken izlemek benim vicdanıma ağır gelir. madem ki devlet boyle ahlaksız yobaz düşüncelere karşı önlem almıyor ve madem ki kızlarımız hala tehlikede, öyleyse bu adamın yaptığını alkışlarcasına programına çıkaran acunu da kınıyorum. kendin çek kendin izle acun.

  • ekşi itiraf

    yakin bir arkadasimin henuz 7 yasindaki cocugunun facebook profilini sikayet edip kapattirdim. yine acsin yine kapattiririm. sosyal medyada zaman gecirmek icin uygun yasa gelince rahat birakacam kendisini.
    sen kimsin de buna karisiyorsun dediginizi duyar gibiyim. anasi cok bilmis surtukluk pesinde biri. cocugun fotograflarini cekip cekip face e atiyor. kizcik da anasinin iyi bisey yaptigini saniyor. hayir simdi a kadin bu kizin yasi kac basi kac boyle alimli calimli fotograf koyuyorsunuz desem, sana ne diyecek. resmen istismar bu. kizdim.

  • survivor 2017

    anıl, özel hayatıyla ilgili yorum yaptığı için ogeday dedi ya la..
    adamın adada özel hayatı var.
    anıl candır.