hangover057
profili

  • fenerbahçe organize troll örgütü

    şu işi yapıp aralarında para almayan varsa net gerizekalıdır.

    çünkü kendilerini o kadar aptal konumuna düşürerek algı yapıyorlar ki, ancak para karşılığı bu duruma düşürür insan kendini.

  • 2022-2023 futbol sezonunun iptal edilmesi

    takımların dünya kadar yardım tırını göndermesine, bölgeye yardım sağlama sebebi ligin bugüne kadar oynanmış olmasından kaynaklı. sebebi ise gelirleri sağladıkları için böyle bir yardım işine dahil olabiliyorlar.

    ligin tatil edilmeyeceğini bal gibi bilip, kendi kendinize fesat düşüncelerle “bari play off olsun” gibi bedava çıkar sağlama zihniyetlerden çıkın.

    şöyle bir durumda liglerin devam etmesi, bölgedeki halka daha fazla katkı sağlama noktasında bile katkısı fazlasıyla olacak. sebebi ise maç günü gelirlerinden takımların elleri rahatlayacak. çünkü zaten kulüplerin giderleri mevcut gelirlerle anca dönebiliyor. bu sezonu şu an iptal etmek demek, dünyanın yardımını gönderen kulüpleri batırmak demektir.

    hükümetin bu kadar az destek sağladığı noktada, sik gibi saçma sapan argümanlar üretmeyin bir zahmet.

  • yaşar kemal uğurlu

    kötü niyetli olmasa rize’nin sağ beki morozcuk ilk yarıda atılmıştı, rize 10 kişi kalmıştı, normal bir hakem olsa böyleydi ama bu piç yavrusu kötü niyetli.

  • kyk borçlarının silinmesi kanun teklifi

    gençler borçlarla hayata atılmak istemiyorsa çekmesin soktuğumun kredisini arkadaş ?

    çevrenizdeki arkadaşlarınıza özenip saçma sapan harcamalar için kullanıyorsunuz sonra "gençler borçla başlamasın hayata"

    dipnot : silerlerse, silinmesine sevinen borçlu kişiler artık 'güney doğu'da kaçak elektrik var, ben ödüyorum' diye yakınamaz bile. ha onlar elektrik çalmış, ha sen devletin kredisini ödememişsin.

    önemli edit ;

    küfür ve hakaret içermeyen bir entry sonrası gelen mesajlardan seviyeli olanlarda vardı. ancak biri var ki ifşa etmek istiyorum onu burada.

    ortamlarda adamım diye gezinir ne olacak.

    kendisini zaten şikayet ettim.

    burada

  • nuri şahin'in milli takımı bırakması

    son milli maçta yedek kulübesinde ki hali gözümün önünden gitmeyen onurlu futbolcu. düşünceleri her ne kadar samimi görünse de işin içinde farklı olayların olduğu aşikar bence. onurlu, gururlu ve şerefli bir türk evladıdır. yaptıkların ve yaşattıkların için bu millet sana minnettardır.

    ama tabi bir ‘adam’ değildir zaten bu karakter de bir futbolcu ‘adam’ olamaz.

  • fener taraftarının acizliği

    onlar en azından entry giriyor, sana giren neydi son saniyede demek istediğim.

  • dursun özbek

    seni o lisede derslerden geçirip mezun eden idarenin anasını sikeyim.