enkaz devraldik9
profili

  • 2021'de dinlenen ilk parça

    (bkz: lambada) kediyle lambada yaparak girdim şok oldu hayvan

  • pizzagate

    aksi fikir beyan edenler - komplo teorisidir diyenler ile merak ettim mesajlastim birkaç gündür, ortak özellikleri: julian assange'in kim olduğunu bilmiyorlar. wikileaks nedir bilmiyorlar. kanıt içeren yazı yolluyorum, yazıyı çok uzun okuyamam vaktim yok diye yanitliyorlar.

    yazının içindeki linklere bak bari kanıtları ordan görürsün diyorum, eleman ona bile bakmaktan aciz. direkt caps linkini yollasan olmaz mi diyor. ama bir yandan da gelmiş burda paragraflarca yorum yapma hakkini kendinde görüyor. bilemedim.

  • japonya'daki kürt mülteciler

    tecavüz belli ırklara atfedilir bebeğim. öyle bir atfedilir ki aklın şaşar. adı da ırkçılık değil istatistiktir. hiç duydun mu bilmem? araplar iskandinavlardan daha fazla tecavüz suçuna karışır. sana desem ki iskandinav ev arkadaşı mı istersin arap ev arkadaşı mı? gözün kapalı iskandinavi seçersin. çünkü istatistik biliyorsun. o yüzden çeneni kapa ve otur.

  • delikan76

    6 yaşında göz kanserine yakalanan, 4 yasinda losemiye yakalanan el kadar bebeleri "kul hakki yemek" ile suçlayabilen şahsiyet. hayvanlarin da kansere yakalandigindan ayrıca bihaber.

    elhamdilillah müslümanmis. çocuğunu da ensara ver bari oldu olacak.

    edit: hesabini aktrollere satmis diyolar. oyle ise bilemicem, eskiden boyle degildi bu adam hatta tarzi bu degil. bunu yazan kişi hem müslümanım diyor hem de kul hakkı yiyenler allah katında değil bu dünyada cezalandırılır diye islama yeni bir şart getirmeye çalışıyor. entry absurd çünkü şahsen tanıdığım tüm kanser hastaları gariban kimseler idi. kul hakkı yiyenler 100 yıl yaşıyor. acı patlıcanı kırağı çalmazmış diye nenelerimiz boşuna dememiş. fakat her iki görüş de yanlış, carl saganin kaos teorisi doğru. evrende her şey rastgele oluyor sorry to break the news.

  • tehlikenin farkında mısınız

    sene: 2006
    yer: nevizade
    bilgi üniversiteli liboş eceler ve berkeler beni ti'ye alıyor. "tehlikenin farkında mısın yaf? şeriat geliyo kaç kaç" diyorlar. "sende kemalist kişilik bozukluğu mu var yhaa?" gibisinden laflar. hepsi de ahmet altan okuyor, can dündar atatürk belgeseli çekiyor. atatürk'e hakaret etmek bir entellik belirtisi adeta.
    kafamdaki tek düşünce: kesin bi şekilde avrupa'da para edecek bir meslek edinmeliyim, yazılımcılık vb. gibi

    sene: 2016
    yer: helsinki / marina hatta şurası:
    finlandiya'nın en büyük yazılım şirketinde staj yapıyorum ve ab vatandaşı oldum. bir gün işsiz kalsam bile sadece işsiz maaşım bu keriz liboşların 4 katı. ben frozen margaritamı yudumlarken bu kerizler de sultanbeyli'den ve metrobüsten ağlayarak girdikleri facebook'ta can dündar'ın vurulma videosunu "gözyaşları içindeyim" diye paylaşıyorlar.
    kafamdaki tek düşünce: üzüldüm lan. zuhahahahahaa şaka lan ne üzülcem beter olun :) daha dur bebişim daha dur. bilal'in ayağını yıkayacağın günler gelecek. kilis'ten beter dümdüz edilebilir o güzel mahellen, hiç belli olmaz. ağla bebeyim.

    not: her gün bu başlıkta liboşlarla taşak geçmek boynumun borcudur.

  • laiklik kaldırılırsa ordu ne yapar

    laiklik adı altında din düşmanlığı yapmadan önce düşüncektiniz denmiş. şahsen din düşmanıyım ve hiçbir zaman din düşmanlığımı "laiklik" altında falan yapma gereği duymadım. laiklikle alakası olmayan bir konu çünkü.

    laiklik tam tersi sizin gibi dincileri korumak için var saftriklerim. sabah akşam şeyhlere üfürükçülere para verip, çocuğunuzu ensar gibi yerlere tecavüzcülerin eline vermeyesiniz, dinsiz ve ahlaksız insanlar dinci kılığına girip sizin zavallı din duygularınızı sömürmesin diye var. bana göre laiklik olmasın valla sabah akşam bu tipler sizi düdüklesin umurumda değil. başka ülkeye kapağı attım ahlaksız batıda yaşıyorum beni bağlamaz. laiklik olmasın da görün bi ebenizinkini çok istiyorum. sefil olun inim inim inleyin, padişah ayağı bilalin ayagini yıkayıp suyunu için. zevkle yaparsınız zaten.

  • arap ırkını sevmemek için nedenler

    liboşları üzcem biraz fakat gelişmiş ülkelerde kadınlar eşlerini kendi rızaları ile seçebiliyorlar. dolayısı ile genelde düzgün erkekleri tercih ediyorlar / kriminal tipler otomatikman gen havuzundan eleniyor. avrupa yüzyıllar boyu sanatçılar ve bilim adamlarından hoşlanan neneleri sayesinde büyük ilerleme kat etti. yeni gelen nesiller sınıfın ineklerinin çocuklarıydı ve toplumunda agresif birey sayısı azaldı - agresif biri çıkınca uzaylı muamelesi görüyor.

    fakat ortadoğu'da durum böyle değil. en agresif kim ise, en alfa erkeği kimse o hayatta kalabiliyor. kadınlar kendi eşlerini seçemiyorlar. böylece kriminal tipler tarafından yönetilen ve sadece kriminal tiplerin hayatta kaldığı bir topluma dönüşüyorlar. yeni gelen nesiller bunların çocukları oluyor. aralarında normal birey tesadüfen çıkınca bu sefer o uzaylı muamelesi görüyor veya zaten kendini uzaylı gibi hissedip bir an evvel yurtdışına kapak atıyor. dolayısı ile arap toplumunun yüzde doksanı kriminaldir ve olayın aslında islam ile de doğrudan alakası yoktur.

  • suriyeli sığınmacılar

    başlıkta humanist sevgi pıtırcıklarını iyi gözlemleyin bakın: insanların öneminden, insanların ölmemesi gerektiğinden bahsediyorlar. bu humanistlere göre ortadoğuluları yerleştirmek için kesilecek hektarlarca orman ve ölecek hayvanlar önemli değildir. (zaten adından belli humanist - insanların gezegende hayvanlardan daha fazla hakkı olduğunu düşünüyor ) yeter ki tavşan gibi üreyen ortadoğulular daha da fazla üreyebilsin. insan ırkını, özellikle ortadoğu insanını besin zincirinin en tepesine yerleştirmeyi ve başka hiçbir yaşam formuna yaşam hakkı tanımamayı hedef almışlar. ortadoğuluların tecavüz ettiği kızları da kayırmazlar - ekseriyetle ortadoğuluyu kayırıyorlar kendileri de onlardan biri çünkü. humanist ayağı falan hikaye.
    vicdansız pisliğin önde gideni bunlardır.

  • pkk'nın mhp'li vatandaşı kaçırması

    aşırı demokratik ve lgbt olsun ateizm olsun her tür düşünceye saygılı, sevgi kelebeği barışcıl hevallerin ne hikmetse yüksekova'da mhp'ye oy veren tek kişiyi tespit edip kaçırması olayıdır:

    http://turkyurduhaber.org/…r-vatandasi-kacirdi.html

    çok demokratikmiş kafanız güle güle kullanın. demokrasi lgbt falan yaw he he, mhpliyi bırak lgbt bi tip gelse yüksekova'da parça pinçik edilir atomu bile kalmaz ortada.

    not: hdp'ye oy verdim, babaannemler diyarbakırlı. fakat kabullenelim hewaller, lgbt bireyin sağ kalabileceği tek yer türkiye'de kemalizm'in kalesi olan izmirdir. :/