ekşisözlük4
profili

  • türkiyedeki araba renklerinin psikolojiye etkisi

  • ekşi sözlük android & ios uygulaması

    ekşi sözlük android & ios uygulamasını yayına aldığımızdan bu yana yaptığınız tüm geri bildirimleri dikkate alıyor, hepsiyle ilgileniyoruz.

    android uygulamamız için pil ve veri tüketimiyle ilgili önemli bir sorun çözdüğümüz yeni sürüm yayınladık. uygulamayı güncellemek için bu adresi kullanabilirsiniz.

    geri bildirimleriniz sayesinde bir çok hata ve sorunun çözülmesine yardımcı oldunuz, teşekkür ederiz. geri bildirimleriniz doğrultusunda yeni sürümlerimiz gelmeye de devam edecek.

    ayrıca, yeni sürümleri test etmek için sınırlı sayıda ios ve android kullanıcılarından oluşan bir test grubu kuracağız. çaylak ve yazarlar farklı sorunlarla karşılaşabildiği için, test grubuna her ikisinden de alım yapacağız. katılmak isteyenler için başvuru formumuza buradan ulaşabilirsiniz.

  • ekşi sözlük android & ios uygulaması

    sözlük fasilitelerini kolaylıkla kullanabileceğiniz mobil uygulamamız yayında.

    uygulama ile birlikte yeni gelen özellikler:

    - anlık mesajlaşma, anlık bildirim,
    - profil fotoğrafı ekleme,
    - facebook ve instagram entegrasyonu,
    - takip ve takipçi sayılarını görme.

    android ios

    uygulamanın detaylı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • 25 nisan 2017 büyük çaylak direnişi

    çaylaklarımızın şikayetlerinin farkındayız ve hak veriyoruz. söz konusu taleplerinin önceliklerimizin arasında yer alan, hedeflerimizle örtüşen geri bildirimler olduğunu ve çözümü için çalıştığımızı bilmenizi isteriz.

    bir süre önce algoritma onayı ile çaylaklık sırasında yıllarca bekleme zulmünün önüne geçmek için önemli bir adım attık. halen geliştirmekte olduğumuz algoritma ile birlikte sizlerin geri bildirimleri üzerinde çalışıyoruz. bunun için mevcut sistemi baştan sona değiştiriyoruz. böylece, çaylak kullanıcılarının onay için uzun süren bekleyişlerinin önüne geçen kolektif ve otomatik bir sistemin kısa zamanda hayata geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. ayrıca, çaylaklarla mesajlaşmayı da açacağız ve çaylaklardan mesaj almak istemeyenlere buna ilişkin bir seçenek de tabii ki sunacağız. aydınlık günler yakın.