buranin yetkilisikim6
profili

  • phillip cocu

    kendisine ne zaman saygı duyar ve sabır gösterilmesi gerektiğine inanırdım anlatayım.

    bu sene gerek takım kalitesi gerek mali açılardan iyi durumda olmadığından yola çıkarak herhangi bir şampiyonluk iddiamız olmadığı açıktı. bu sene yarışmacı değil ekol kuran, geleceğin tohumlarını atan, mücadele eden, pes etmeyen, umut veren takım olmalıydık ilk 5’te olmasak bile.

    ilk 11’de barış, elif, benzia varken ferdi, yiğithan, oğuz kaan, berke iyi bir yedek ve bir iki yıl sonra ilk 11’de oynayacak hale gelebilecek kadar şans verilmiş olsaydı.

    ismail’e, şener’e, mehmet topal’a, atıf’a şans vermek yerine yukarıda isimlerini saydığım adamlara şans verseydi belki yine aynı sıralamada olurduk ama işte geleceğin fenerbahçesi işte 20 yıllık enkaz falan derdik. ama benzer kadro kalitesiyle ilk 3’ten düşmeyen takımı her hafta yeni bir şeyler deneyip takımı bir ekol yaratmaktan uzak deli dana gibi koşup hiçbir şey üretemeyen hale getirip 9 haftada 9 puan toplayana yok sabır mabır.

  • aykut kocaman

    hala bu adamın kanser ettiği takımın çilesini çekiyoruz.

    bu adamı hala öven fenerbahçe taraftarı görünce dehşete kapılıyorum. sizin allah belanızı versin ya.

    klasik türk milleti hastalığı yapılan hatayı başka hatayla kapatmaya çalışıp ardından ikincisinden pişman olup ilk hataya geri dönmek.

    inanılmaz bir topluluğuz gerçekten.

  • temel karamollaoğlu

    adamın seçilemeyeceği belli ama aday olursa ilk turda belli bir cenahta %4-5 bile olsa oy koparacağı da malum. ve kitlesinin bu adam aday olmasa oy vereceği kişi de belli. seçimin ilk turda bitmemesi için bu adamın aday olması önemli.

    buna rağmen hala bık bık konuşuyorsunuz, sikeceğim sizin bu politik doğruculuğunuzu. siz prensipler ilkeler vs diyerek 31 çekerken 16 yıldır boğuluyoruz lan boğuluyoruz.

    buradan kendinizi tatmin edeceğinize şu gidişatın değişmesi için farklı bir şeyler yapın.

  • güven problemi yaşanılan meslek

    (bkz: emlakçılık)

  • nabil dirar

    son yılların yapılan en aptalca transferi. 31 yaşında ve oyun tipine bakıldığında son derece statik olduğu belli adamı lens'in boşluğunu doldurmak adına 3 yıllık sözleşme 4.5 milyon euro bonservis ile transfer ediyorsun.

    gerçekten allah belanızı versin. 20 yıldır bu işi yapıp bu denli tecrübe edinip hala bu kadar gerizekalı işler nasıl yapabiliyorsunuz.

    21-22 yaşında olup 6-7 senelik bir futbol seyircisi ve fm oynayan biri yapmaz bu yaptığınız salaklıkları.

  • türk kızlarının hepsinin zengin erkek araması

    kendimi sorgulatan önerme.

    hayatın toz pembe olmadığını bilerek konuştuğumu söylemeliyim. 1 seneye yakın ev çekip çevirmiş, faturasından tadilatına alışverişine tek başına uğraşmış biriyim. hatta bana ait olmayan ve oturulmayan bir evin kirasını da ödedim.

    kolaya kaçan insan söylemidir. zengin insanlara baktığımda avm'lerde çocuklarının kollarından çekiştirerek alışveriş yaptıklarını görüyorum. asık suratlarla.

    ben hazır istemem. ben emeği çok severim. emekle yapılan her şeyin örülen her tuğlanın çok daha kıymetli olacağına inananlardanım. haketmediğim bir beş ile suratsız suratsız avm gezeceğime, 2nin üstüne 2'yi beraber koyarak 4 karşısında gülümsemeyi yeğlerim. 4 bana yetiyorsa, canım istediğinde dışarı çıkabiliyorsam 4 beni dünyanın en mutlusu yapar, 5i aramam. 3 olsa da surat asmam, iki kat çalışır 4ü sevdiğimin önüne serer gülümsetirim.

    bu insanları yargılayıp yargılamama konusu benim haddim değildir. ben sadece hazırı sevmem. sevgi neydi, sevgi emekti.