korben dallas8
profili

  • mardin kayyumunun 164 bin 550 tl çerez masrafı

    abi belediyeye yakın bi kuruyemiş dükkanın var. hooop 150 milyarlık kuruyemiş faturası kestir sok belediyeye , yemek sirketin var hooop 5 milyarlık yemeği 500 milyarlik olarak fatura kestir, sok belediyeye. kiyafet dükkanın var, 20 milyarlık takım elbiseyi 100 milyarlık fatura kestir sok belediyeye. siyasi ayağın onlarla aynı olsun yeterli. alan razı satan razı, herkes nemalanıyor. sonra bu ülkenin anası nasıl sikildi. düşünün burası mardin amk, istanbuldaki vahameti siz düşünün. haber içeriğini sonuna kadar okuyunca daral geliyor insana, allah kitap diye diye aminakoydular ortalığın.

  • alvaro negredo sanchez

    adama sezon başından beri uygulanan mobbing yazarlara uygulansa volkan şen gibi staddan ağlayarak kaçardı. iki kez 45'de oyundan alındı, üç dört kere de 85-90'da oyuna sokuldu. her an alınabilirim korkusu ile yaşayan bir paranoyağa çevrildi adam amk. ben kendisine güveniyorum, sadece fazla şanssız ancak bundan sonra pek de forma şansı bulamaz. kabul ediyorum atması gereken goller elbette vardı ancak görmezden gelmememiz gereken şeyler de var.

    al bak bu lig performansı. şimdiye dek sadece 630 dakika sahada kalmış. yani toplasan 7 maç. sadece 2 tane 90 dakikası var., bir tane de 70 dakika oynamış. geri kalanlar 5-10-20-30 dk arasında değişiyor, ara sıra da 50-60 var. buna rağmen 4 golü var herifin. adamı ilk 11 başlatıp 45'de aldığı 2 maç var. sivas'ta alışı skandal zaten. son kasımpaşa maçında da daha bir skandal. forvetsiz devam ettik falan, neyse konuşuldu bunlar. çok şans verildi, değerlendiremedi diyorsunuz ya alın bakın amk.

    al bak bu türkiye kupası performansı. dünkü maç işlenmemiş henüz ancak totalde 4 maç 90 dakika oynadı. dünküyle birlikte toplam 6 golü var. biri manisa asasdsdsdsa demeyin, adam atıyor. pektemek malı ile kıyaslamayın, ama çabalıyor yha falan diye. adama şans verilse atacak zaten, salak salak konuşuyonuz.

    al bak bu da şampiyonlar ligi performansı. toplam 6 maç oynadık. adamın aldığı süre sadece 109 dakika ki bunun 80 dakikası son leipzig maçında. onda da golünü attı adam. penaltı falan da demeyin, cenk de penaltıcıydı, love da penaltıcı( 34 golün 10'u penaltı soruyorsanız). gol mü gol amk, size de bu lazım değil mi. ayrıca şampiyonlar liginde küfür gibi iki maçta 89. dakikalarda oyuna sokulmuş adam. şenol hoca'ya konduramasanız da bunu bilerek yaptığını rica ediyorum görün artık, herif çok bile dayandı. isyan etmemesi cidden takdire şayan.

    sadece genel tabloya bakılıyor ve ilk yarıda cenk tosun'un oynadığı unutularak adam değerlendiriliyor. 18 maçta 4 golü var yhaa diyerek adam değerlendirilmez. adam ligde sadece 2 maçta 90 dakika oynatıldı alooooo ! devamlı oynatılmayan adamdan ne bekliyorsunuz bundan fazla. herifi 80'de sokup 7 gol atmasını mı. alanya maçında 80'de girdi, maçı kazandırdı. gs maçında yine küfür gibi 89'da aldı, o yine de soktu golünü. o iki adam arasından hangi forvetimiz geçerdi.

    al buradan da abubakar'ın performans verilerine bakın. abubaakar'ın ilk yarı performansı negredo'dan da kötüydü. sanırım 3 gol atmıştı ama ikinci yarıda herif coştu. elbette bunun genç olması ile de alakası var ancak adama şans verdi, oynattı, meyvesini de aldı. negredo'yu da direkt sildi ve salak salak süreler vererek adamın özgüvenini yerle bir etti. her an hata yaparım, gol atamam korkusu ile adam asistçi pozisyona evrildi, bunu da haliyle iyi yapamayınca başarısız gözüküyor. evet bulduğu pozisyonları atmalı ancak şu takımda bu golleri gomez de kaçırdı, abubakar da kaçırdı, cenk tillahını kaçırdı ama negredo kaçırınca itin götüne sokuluyor.

    lig için konuşursak oyun içinde cenk'ten çok daha etkili olduğunu, o dalga geçtiğiniz "diğer oyuncuların gol atmasını sağlıyor asfdgfsds " durumunu sonuna kadar yapıyor. biraz da o çok sevdiğiniz şenol hoca hakkında konuşun da samimiyetinize inanalım.

  • vagner love

    dün gece havaalanına indiği anda ayağının tozu ile şunları söyleyen yeni forvetimiz.

    "emniyete gidin deyin ki, artık kimse emniyette değil"..

  • arda turan

    şimdi sen böyle gülüyorsun ya, ben de yarın sabah 6'da kalkarak işe gidicem işte arda..
    hayat beni sikerken sana dokunmuyor ya, bu da bana çok dokunuyor.

  • motosiklete ilk binişte kaza geçirmek

    motordan önce gopro sipariş ettiğine emin olduğum bir salak tarafından yaşanmıştır.

  • şenol güneş

    "şenol güneş seneye yüzde 5 ihtimalle kalacaktır."
    (bkz: erman toroğlu)

    " beşiktaş'ta kalmak istiyorum. kovsalar da gitmem ."
    (bkz: şenol güneş)

    " yine ananızı laciverde boyadık. "
    (bkz: ben)

  • ibrahim erkal

    biz 90'ların çocuklarının en sevdiği şarkıcılardan idi bu abimiz. ülkeye büyük bir kamyon arkası yazısı bırakıp gitti.
    (bkz: canısı)

  • son öpüşmenin üzerinden geçen zaman

    2 ay.
    not: evliyim
    saçma geliyor değil mi? evlenince anlarsın.

    edit: ne çok benim gibi insan varmış lan. herkes detaylandır diyor. aslında çok da detaylandırılacak bir şey yok dostlar.

    evlilik kurumuna girerken, evlendiğin insandan çok kendini iyi tanıman gerekiyor. ne istediğini bilmekten çok ne istemediğin daha önemli. bunların ayrımını iyi yapmaktan geçiyor mutlu bir evlilik.
    test yap, onu yap, bunu yap demek saçmalığın daniskası. yaşamına değer veren ve ona bir şeyler katmayı bilen, seven insan ile evlenince içinden taşıyor bir şeyler.
    aksi takdirde hayat görüşlerinin uymadığı, düşüncelerinin sürekli çatıştığı bir insan adriana lima da olsa cinsel birliktelikler kurmak heyecanlandırmıyor.
    özet bu.