anthony afterwit4
profili

  • camileri genelev yaptılar

    çomü bir tek bende mi çağrışım yaptı?

  • iota

    elin yirmi bir yasindaki oglanlari yapar veya yapamaz orasi ayri ama bir problem gormus, cozmek istemis onun icin paradigma degistirmis farkli bir yolla cozebilirin demis ortaya bir proje koymus ve ugrasiyor sonucta ama biz burada her zamanki gibi mac muhabbeti gibi iotaspor, bitcoinspor, ethspor kavga edlp duruyoruz, yaziklar olsun bize.

  • kadınların iyi araba kullanamamalarının nedenleri

    kullanma değil ancak park etme ile ilgili olarak zamanında bir yabancı popüler bilim dergisinde şöyle bir bilgiyle karşılaşmıştım: kadınların üç boyutlu tahayyül etme yeteneğinin erkeklere nazaran daha az olduğundan bahsediyordu, park etme konusu da bu yetiyi gerektirdiğinden bu işte daha az başarılı olmalarını buna bağlıyordu. bu da muhtemelen avcı-toplayıcı dönemlerden modern insana kadar uzanan bir dizi evrimsel basamakla açıklanıyordur.

  • 2023'te ilk 10 ekonomiye giremeyince söylenecekler

    eyyyy dış güşşşler, eyyyy kılışşşdar, büyük ve güçlü bir türkiye'yi engellemeye çalıştınız, bu hayırcı hayınlar olmasaydı şimdi çoktan ilk ondaydık ama yılmayacağız, beraber yürüdük, beraber ıslandık biz bu yollardaaaa, şimdiiiii kefenimizin üstüne birer de columbia mont giydik de çıktık tekrar yola. bakınız şimdi ilk otuzdayız (!), hedef 2071, hedef ilk 5 diyoruz, hedef yedinci köprü, hedef beşinci havalimanı diyoruuuuz, bizimle misin türkiyeeee? (yağmur bastırmıştır, bağrışan halka beleş plastik şemsiyeler atılmakta, insanlar büyük bir huşuyla şemsiyelerden birden fazla kapmak için kıyasıya yarışmakta, sağındaki solundakini bu uğurda tepelemekten çekinmemekte ve coştukça coşmaktadır)