oceanicairlines8155
profili

  • fenerbahçe

    geçen sene 14. hafta puan farkı bes. fenerbahçe yenip zorlu başakşehir müsabakası öncesi galatasaray'i 8 puan farkla strese sokacakken kendi evinde giresun'a yenilip can suyu olmuştu.

    yine aynısı yaşandı. bir camia nasıl olur da bütün kritik maçlarda sicip sıvar inanılmaz.

  • galatasaray

    gerçekten başarısızlığa cezayı anında kesen, gram tahammülü olmayan bir kulüp.

    başkaları da bahsetmiş hologram 10 saniye gözüktü, baktılar sikim gibi bir şey anında kaldırdılar. kulüpteki bu genler oldukça bizim başımız eğilmez.

    ayrıca metin öztürk'ün maç sonu açıklaması da çok değerli. özetle şunu diyor; "burası galatasaray, ikinci yıl şampiyon olamazsak paketleyip gönderirler. dolayısıyla olacağız."

    bak adam "4-5 yıl çoğunlukla dömine edeceğiz, bizden sonraki yönetimler de okan hocayla devam etmeli" dedi. yani adam 2 yıl şampiyon olsun 3. yıl olamasın "bizi gönderirsiniz biliyoruz, okan hoca kalmalı ama" diye mesaj veriyor.

  • 28 temmuz 2018 club africain galatasaray maçı

    galatasaray dayak yememek için son dakikada attı amk.

  • 4 haziran 2018 gs warriors cleveland cavs maçı

    tabi abd'de futbol popüler olmaz. düşünsene 45 dakika reklam veremiyorsun delirirdi amk cocukları. oysa basket öyle mi? biz reklam izliyoruz arada üçlük falan attıkları da oluyor.

  • 16 nisan 2017 anayasa değişikliği referandumu

    siz cidden "evet" oyu kullanacakların içerikten bihaber olduklarını mı sanıyorsunuz? hepsi biliyor bunun diktatörlük oylaması olduğunu. tıpkı 1934'de almanların bildiği gibi. sorun şu ki bu adamlar saltanat istiyorlar zaten.

    bugün bunlardan birine 1 saat boyunca diktatörlük ile yönetilmenin kötü olduğunu anlatmaya çalıştım. ikna olmadı tahmin edeceğiniz gibi. ama sonuçta her millet layık olduğu şekilde yönetilir