damon and his friends are stupid but you12
profili

  • danimarka'da peçenin yasaklanması

    gelip burada peçeyi falan savunmayın amk.

    peçe ne ulan, peçe ne? peçe bir kamu güvenliği sorunudur.

  • abdülmetin balkanlıoğlu

    elalemin karısına kızına hayasızca laflar edebilen bedevi artığı bir adamdı. niye üzülecekmişiz onu anlamadım. işimiz zormuş. geri zekalıya bak hele. sen nereden biliyorsun lan benim işimin zor olup olmadığını beyinsiz mahluk?

  • akp'ye oy vermeyeni işsiz bırakmak boynumun borcu

    urfa ceylanpınar ilçesi belediye başkanı olan menderes atilla'nın seçim propaganda sürecinde sarf ettiği sözdür.

    --- spoiler ---

    akp’li belediye başkanı menderes atilla , partisinin bir seçim toplantısında yaptığı konuşmasında, kadrolu işçilerini tehdit ederek “eğer oy vermezlerse onları kadrodan çıkarıp, eskisi gibi işsiz yapmak benim namus borcumdur.” ifadelerini kullandı.
    --- spoiler ---

    bu arkadaşların taptıklarına tapmamak, dinlerine inanmamak hayatım boyunca göğsümde taşıyacağım ve benden sonrakilere miras bırakacağım gurur nişanesidir.

  • 2014 güzelinden ayrılıp 2016 güzeliyle evlenmek

    kızı biraz sayzlı gördüm. böyle kraliçe mi olur amk?

  • mhp'li vekilden erdoğan'a oy vermeyin çağrısı

    mhp istanbul milletvekili ve ülkü ocakları eski genel başkanı atila kaya'nın yapmış olduğu açıklamadır.

    --- spoiler ---

    ülkücü camiada büyük etkinliği olan, mhp istanbul milletvekili ve ülkü ocakları eski genel başkanı atila kaya, 24 haziran seçimlerine ilişkin şok bir açıklama yaparak ‘’akp’ye ve onun cumhurbaşkanı adayı erdoğan’a oy vermeyin. ben öyle yapacağım’’ dedi.
    --- spoiler ---

    eleman bayağı ağır şeyler söylemiş yazılı açıklamasında. sanırım bu cumhur ittifakı falan yalan olacak son düzlüğe girerken.

  • mehmetçik kut'ül amare

    tarihin çarpıtıldığıyla ilgili bilgiler müslümanlar tarafından yunan tohumu falan diyerek karşılanıyor. az delikanlı olun şu soruları yanıtlayın.

    1- kut'ül amare komutanı halil kut'un mezhebi nedir?

    2- her gün içki içer miydi?

    3- mezarıma rakı dökün diye bir vasiyeti oldu mu?

    4- bu savaştan kaç zaman sonra ırak'ın tamamamı elden çıkmıştır? çıktıysa neden çıkmıştır? hangi antkaşma gereği olmuştur?

    benim babamın dedesi 11 yıl harbetmiş. bunun 3 yılı yemendedir. istiklal madalyası sahibidir. sağlıkçı onbaşı olarak başladığı askerlik hayatı, asker yokluğundan müfreze komutanı olarak devam etmiştir. cumhuriyetin 8. yılında çok sevdiğiniz arap çöllerini solumaktan ciğerleri iflas ederek, kan tükürerek vefat etmiştir. sizin ben bana yunan dölü diyen dillerinizi sikerim karşımda olsanız da, zaten karşımda diliniz götünüze kaçar konuşamazsınız orospu çocukları.

  • zaytung'un deniz baykal'a yaptığı adilik

    her şey mizahın konusu olabilir. bunun içine din ve dini değerler de girer. hele hele politikacılar tam merkezindedir bu işin. buna ek olarak yakın çevrenizden olmayan kişilere fazla önem atfetmeyin. inanın umurlarında değilsiniz.

  • alternative für deutschland

    kemalist değilim ve evet afd'nin meclise girmesini şuan mükellef soframda alkolümü alarak kutluyorum. nedenini anlatayım.

    beni beğenmemsi çok da sikim de değil. oranın kaymağını yeyip osmanlı çocukluğu yapanların kaşınan götlerini kaşımaya en teşne siyasi oluşumdur gözümde. anladın mı şimdi arap?

  • cem yılmaz'ın iyice götü göbeği salması

    lan adam 45 yaşında. maddi bi sıkıntısı yok. çocuğu da yaptı. sen çok kilo almışın yok sana vermiyorum deme gibi bi lüksü yok kadınların. e napsın bu adam amına koyim? ye, iç, yan gel yat abicim keyfine bak. ha sağlıkla ilgili olarak tabi iyi şeyler değil bunlar ama demek ki daha alarm veren bişey yok. alarmı alınca düşünür mutlaka.

  • trtspor spikerinin nedved ile italyanca röportajı

    siyasal islam değdiği yeri çürütür,kavramların ve kurumların içini boşaltır. önemli olan ne olduğun değil, ne kadar biat ettiğindir. rezil olmak nedir bilmezler, arsızdırlar. bu röportajın özeti de budur.

  • kılıçdaroğlu'nun ailesindeki kadınlar da helaldir

    dinini herkesin tahmin edebileceği bir kişinin paylaşımıdır.

    --- spoiler ---

    istanbul büyükşehir belediyesi’nde yönetici olarak çalışan ömer akbayrak’ın referandumda hayır diyen erkeklerin canlarının ve ‘kadınları’nın ‘helal’ olduğunu açıklamasından sonra, sosyal medyada kendisine pek çok akp’liden destek geldi. skandal paylaşımın ardından hakkında soruşturma başlatılan ömer akbayrak'a destek verenlerden biri, kılıçdaroğlu ailesinin kadınlarının da helal olduğunu yazarak, chp lideri kemal kılıçdaroğlu’nun henüz 10 yaşındaki torununu bile hedef gösterdi.
    --- spoiler ---

    diyecek bir şey yok arkadaşlar. konu yerine gelmişken gerekli bkz verip kaçıyorum.

    (bkz: yazarların ateist olma hikayeleri)

  • hakkari belediyesi'nin yeni logosu

    acınacak haldesiniz oğlum. cidden öylesiniz. hayatımda hdp'ye oy vermedim, vermem de. fakat yapılan şey acınacak durumda olduğunuzu tasdik eden bir olay.

    buraya oturtulan bürokratların getiriliş amacı teröre destek olduğu öne sürülen belediye başkanlarının yerine görev ifa etmekti bildiğim kadarıyla. durum böyleyken sırf halkı gıcık etmek adına, belki de o belediye kasasından birilerinin cebine para aktarmak adına, belki yalakalık olsun diye birilerine, belki de hepsi bir şekilde, hiç üzerinize vazife olmayan işlere kalkışıyorsunuz. tükürülecek suratınız yok yeminle. öyle adamlarsınız.