kadirbenmiyimulan4
profili

  • mansur yavaş'ın iyip ilçe başkanını dövdürmesi

    hadi ordan yalanci troller.

    gokcek denen, ahlaksizligin, yalanin, hirsizligin ete kemige burunmus hali gelmis camur atiyor mansur baskana.

    yavuz hirsiz ev sahibini bastirmaya calisiyor.

    allah belanizi versin sizin.

  • 20 senelik akp iktidarında chp'nin suçu nedir

    chp'nin sucu varsa o da 2000lerin basinda baykal ve onun marifetleridir. sadece partinin basinda kalmaya calisan ve deyim yerindeyse chp'yi irtica eden bu adam tek basina muhalefeti 10-20 bandina cekmisti. baykal sonrasi donemde yapabileceklerini genel olarak yaptilar.

    muhalefet yapamiyor palavrasi sikmayin, muhalefet yapmak mumkun mu ulkede? sistem degismis, parlamentonun herhangi bir gucu kalmamis, medya bir guruhun elinde surekli propaganda pompaliyor. yapilabilecek muhalefet neyse yapiliyor bu sartlar altinda.

    kilicdaroglu iyi bir insan, bu devirde durust , hirsizliga bulasmamis baska bir siyasetci bulmak neredeyse imkansiz. aday secimlerinde de surekli daha iyiye giden bir siyasetci. ekmeleddin gibi felaketlerden, mansur yavas gibi harika secimlere geldi bu parti, daha ne yapsin kilicdaroglu.

    eger bir secmen,

    -20 senedir iktidarda olan birisi muhalefete hakaret edip, iftiralar atip, onu gunah kecisi ilan ettiginde alkisliyorsa.

    -elinde hicbir karar alip uygulama gucu birakilmamis muhalefetin gercekten ulkedeki ekonominin kotuye gidisinin, yozlasmanin, yolsuzlugun, adam kayirmanin nedeni olduguna inanabiliyorsa o zaman ileri derecede zeka ozurludur.

    boyle henuz insan olma vasfina ulasmamis canlilarla da demokrasi calismaz.

  • 5 ekim 2017 melih gökçek'in istifası

    burada "secimle geldi" geyigi yapanlardan gina geldi.

    mansur yavas'in kazandigi secime ragmen hile ile geldi bunu o kafaniza sokun. ortada cok miktarda oynanmis oy tutanagi (ustelik bunlarin imzali kopyalarinda acik bir sekilde tutarsizlik vardi, mansur yavas'in oylari azaltilmis, mhp adayina kaydirilmisti, isteyen arastirir gorur) ve hepsinden onemsili mansur yavas'in oy miktarini esitlemesinin ardindan sayimin durmasi, sayim tekrar basladiktan sonraki 50 sandikta mansur yavas'a tek bir oy(evet yazı ıle bır tane bıle !!!!) oy cikmadigi bir secimden bahsediyoruz.

    simdi cekin gidin o secim geyiklerini baska yerde yapin.

  • akp'nin 14 yıldır iktidar olmasının sebebi

    halktir.

    ahlak mevhumundan yoksun, yalan soylemeyi gunah saymayan halktir.

    dilenciligi yasam felsefesi haline getirmis halktir.

    kendinden olmayani hak, hukuk dinlemeden yerin dibine sokan halktir.

    okumamis, cahil veya okumus ama insanliktan nasibini almamis kendini bir .ok zanneden halktir.