improbability8
profili

  • cmylmz diamond elite platinum plus

    yasim itibariyle kariyerini ciktigi gunden beri takip ettigim, filmlerini tekrar tekrar izledigim cem yilmaz yine cicek gibi is cikartmis. olgunluk donemi eseri tam.

    ana metni turkiyede yozlasma olan bir şov.
    sanatci toplumdan beslenir. turkiyenin little little in to the middle devri bitti gencler. cem yilmaz da biraz mizah sosuyla tatlandirdigi kapkara bir hiciv gosterisi hazirlamis bize.

    hani bu baslikta cem yilmaz niye siyasi konulara girmiyor diyorsunuz ya. adam bu sovuyla sokmus sokmus cikarmis.

    dinci sahtekarligi( iki duble içkiye la edersiniz yemegi siker gibi videolar ceken adami bas taci edersiniz. yanacaksam ben yanacagim size ne aq?)

    piyango sirasinda allahi kandirmaya calisanlar kim?

    anadolu irfaninin iki yuzlulugu ( el gormezse yapistir gec.)

    olmayacak isler pesinde kosan, dereleri yukari akitmaya calisanlari kiskandiracak cilgin projelerle koca ulkeyi krizden krize kosturan ulkenin en unlu karedenizlisi kim? (bkz: hes)

    girmis cikmis iclerinden.

    o yavsak agizli adamı gercekten spor salonunda tanistigi biri mi zannediyorsunuz? peki turklerden nefret eden turkler kimler?

    nasreddin hocanın torunuyuz deyip en ufak elestiriyi kaldiramayan, hayatinda bir kisiyi tebessum bile ettirmemis siyasetci kim mesela?

    instagramda raki fotosu koyunca unluleri linc eden güruh kim. kimin trolleri?

    showun başinda izleyiciye yani bize hitaben soyledigi 'platinum sizsiniz' lafi bos degil. hepimiz bu yozlasmanin parcasiyiz.

    eski gosterileri gidiklar gibi guldururken ( ki onu da cok iyi yapiyordu) bu sefer dusundururken guldurmus kendisi. sana notum 10 patron.

    gote got demistir sovunda, begenmeyen hakkaten gitsin cumali ceber izlesin.

    buyuk adamsin.

  • sultan-ı yegah

    cover nedir?

    eksisozluk ulemasina gore:

    bir sarkicinin orijinalinden daha guzelini yaparim iddiasiyla yola cikarak ortaya cikardigi eser.

    gercekte:

    bir sanatçının cok begendigi, saygi duydugu eseri kendi yorumuyla kendi dinleyicisine sunmasi.

    su yukaridaki tanimlara gore entryleri bir analiz edersek: "abii yaa, erguder yoldas cok farkli yaaa. orijinali daha iyi."

    bu tarz entry giren adamlar kesinlikle ne hakkinda konuştuğunun farkinda degil.

    misal picasso leonardo ya olan saygisindan dolayi mona lisa yi kendi tarziyla tekrar yapmaya karar veriyor. ortaya küplerden, dairelerden, yamuk gozlerden olusmus bir eser cikiyor. sonra bu tabloyu gorenler diyor ki:

    "abi leonardo'nun ki daha iyi." "arkadaki daglar nerede?" "olmamis pablo, biktik kubizmden."

    e adam onu zaten daha guzel olsun diye yapmadi ki. saygi duydugu bir eseri kendi cizgileriyle sunmak istedi.

    sozlukte yapilan tam olarak bu. orijinali daha guzel hırbolugu.

    begenmeyebilirsin o ayri konu. niye begenmedigini biraz teknik bir analizle yazabilsen cok guzel olur. ama sozluk profilinin geldigi noktayi dusunursek bu biraz hayalcilik olur.

    biraz seviye allah askina?

    not: muslum baba sigara yi niye soyledi ki, sebnem ferah inki cok daha guzel?
    cevap: cunku essegin sikinden dolayi.

  • çocukların yarattığı kelimeler

    2 yasındaki kızımla diyalog:
    ben: hadi kızım çıkmamız lazım artık.
    kızım: ayıy baba. çıkmamız lamazım.

  • playstation 4

    amazondan siparis verip bozuk geldi diyip paranizi geri isteyin diyen mal var lan baslikta. bu nasil bur avamliktir, nasil bir hirsiz ruhluluktur arkadaş. ayni adam bir de turkiyeye mal gondermeyen satıcılardan dem vurmus. ulan senin gibi sigirin yaşadığı ulkede ben gönderenin aklina sasarim.

  • gary medel

    puyo ve cannavaro ile futbolculuğu karşılaştırılmıyor. kısa boylu olmanın iyi bir stoper olmaya engel olmayacağı, ortada puyol ve cannavaro gibi örnekler olduğu söyleniyor.

    garip değil okuduğunu anlamayan mal.

  • tesla motors

    apple iphone 2 lansmanını yaptığı gün sony ericsson tr genel müdürü ile konuşmuştum. güldürmesinler bizi. onların aldığı global ön sipariş bizim yarım günlük sevyatımız demişti. şimdi buradaki yazarlar aynı hataya düşüyor. yok eski firmalarmış da bilmemne. yarışın dengesi kaydı. tesla bu trendle araba firmalarının alayını yutar ya da hepsine teknoloji sağlar bir hale gelir.

    gelecek tesla.

  • leyla ile mecnun'un hiç komik bir dizi olmaması

    garip fanlari var bu dizinin abi bulasmayim. justin bieber la tassak gecen okan bayulgen gibi olursunuz sonra. kapiniza dayanirlar valla.

    su dizinin yayinlandigi zamanlar hakkinda bir entry girmistim, hayranlari troll ilan etti beni. 10 yillik yazarlik hayatimda ilk ve tek. adamlar acik acik diyor ki bu diziyi begenmiyorum diyen ya trolldur ya da entellektuel birikimi ve zekasi diziyi anlamaya yetmiyordur. ucuncu bir secenek yok yani.

    o yuzden bulasmayin, tarikat gibi pis bir sey bunlar.

    zorlama diyaloglari, tahmin edilebilir espirileri ve kor gozum parmagina gondermeleri ile katlanilmaz bir diziydi benim icin. sevene saygi duyarim diyecegim ama adamlar her ortamda sevmeyenleri asagilamaya calistiklari icin onu da yapamiyorum. oyle garip hissiyatlar icindeyim.

  • 3 nisan 2017 st. petersburg metro patlaması

    su duruma uzulen muslumanim demesin ne demek ya. valla bu ulkede akil sagligini korumak cok zor artik.

    lan sikik sana mi soracagim neye uzulup uzulmeyecegimi? isinde gucunde bir suru masum insan can vermis uzulursek musluman degilmisiz. ne sucu var olenlerin?
    sığır.