ashildr8
profili

  • erdoğan'ın 1 dk içinde 180 derece dönmesi

    erdoğan'ın 180 derece dönmesinden ziyade cümleyi doğru söylediği halde aman efendim siz yanlış anlamamışsınızdır ben yanlış aktarmışımdır o benim salaklığım modunda 1500 kere özür dileyen, ne iş yaptığını bilmediğim ama ne iş yapmadığından emin olduğum hanımefendinin daha çok dikkatimi çektiği video.

  • ezberlenen en saçma şey

    "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."

    sübhaneke de aynı uzunlukta ama benim beynim bunu ezberlemeyi tercih etmiş.

    ahhh bihter ahhh.

  • 26 haziran 2018 soğana 1 lira zam gelmesi

    (bkz: soğan bulamazlarsa kek yesinler)

  • yaran millet kıraathanesi videosu

    bu video yerine bence çayırda yuvarlanan teyzeler videosu çekilse daha komik olurdu.

  • aslıhan doğan'ın arda turan'ın ayaklarını yıkaması

    sinem kobal'ı annesinin kadir gecesi doğurduğunu anlamamızı sağlayan olay. ulan az daha kız bu barzoyla evlenecekti be! allah kurtarmış gerçekten. aslıhan hanım kızımız umarım evlilik sözleşmesi imzalamamıştır. bu barzonun mallarının yarısını boşanırken almazsa çok üzülürüm.

  • stranger things

    netflixin fantastik dizisi.

    --- spoiler ---
    will'in ailesiyle birlikte yaşadığı evin kendilerine ait olduğunu ummak istiyorum. zira evin başına gelmeyen kalmadı. hayır yani ev sahibine de günah diye düşünüyor insan. ev kendilerine aitse sıkıntı yok tabi. ayrıca dustin gibi evladım olsun ya. bu nasıl bir tatlılık yerim lan seni.

    ayrıca her zamanki gibi amerikan yapımlarının vazgeçilmez klişesi olan şişman, iyi niyetli, kültürlü, beta erkeği beyefendileri öldürme çabasından ödün verilmediğini de gördük yine. ne istediler bob newby senden ya? ondan sonra vay efendim kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihinden dert yanılır. kültür endüstrisinin bizzat kendisi bu adamları yaşatmıyor ki.

    --- spoiler ---

  • magnum'un porsche vermesi

    yalayarak araba kazanmayi ummak da enteresan aslinda diyecegim ama bu ulkede bir yerlere gelmede "yalamanin" ne kadar onemli oldugunu gorunce normal karsiladigim kampanya.

  • futbolcu eşinin veterineri darp etmesi

    evde baykus beslemek ne ya?bu varos futbolcu karilari parayi nereye harcayacaklarini sasirmislar. paran da olsa varos geldin varos gideceksin.