anshar7
profili

  • sezen aksu en kirli yetmez ama evetçilerdendir

    merdan yanardağ beyani.

    cumlenin tamami; " sezen aksu bu ülkedeki en kirli yetmez ama evetçilerden biridir."

    "sezen aksu, ikizdere’deki doğa katliamına tepki gösterdi. sosyal medya hesabından açıklama yapan aksu, “halkımıza böyle davranmakta ısrar ederseniz yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz demektir” ifadesini kullanmıştı. tele 1 genel yayın yönetmeni dr. merdan yanardağ, 2010 referandumunda sezen aksu’nun ‘yetmez ama evet’çilerden olduğunu hatırlattı.

    dr. merdan yanardağ 18 dakika programında yaptığı açıklamada ” ben sezen aksu’ya bir şeyi hatırlatmak isterim sezen aksu bu ülkedeki en kirli yetmez ama evetçilerden biridir. altını çizerek söylüyorum. çünkü biz hayır kampanyası yürütürken, kişisel olarak, bir gazeteci olarak, aydın olmaya çalışan insanlar olarak, türkiye cumhuriyeti yurttaşları olarak, türkiye cumhuriyeti yurttaşlarının yarısını iki cihanda birden lekeli olmakla suçladı. biz bunu unutmadık”

    “bu cehennemin yolunu döşeyenlerden biri de sensin”
    “sezen aksu. niye şaşırıyorsun, senin verdiğin yetkiyi, sizin verdiğiniz yetkiyi akp iktidarı tepe tepe kullanıyor. bu cehennemin yolunu döşeyenlerden biri de sensin. bu yüzden ben senin şarkılarını artık dinlemiyorum. haberini yaptık biz haberde objektifiz. tarkan da mesajını paylaşmış sezen aksu’nun, tarkan’ın daha tutarlı olduğunu düşünüyorum. 2010 referandumunda bugünkü bu berbat yargı düzeninin temelleri atılan o dönemde hayır kampanyası yönetenleri iki cihanda lekeli dedi. ben hiçbir zaman unutmadım unutmayacağımda. öyle bir hava esti ki o zaman akp’yi desteklemek neredeyse ilericilik solculuk haline getirilecekti birileri tarafından. gördünüz mü kendinizi parçaladığınız iktidarınızın memleketi nasıl bir noktaya getirdiğini. tebrik ederim sizi. şimdi istediğiniz yerinize kına yakabilirsiniz.”

    “meydan boş değil”

    “ikizdere falan vazgeçin bunlardan, bunlar sizin işiniz değil biz mücadele ediyoruz merak etmeyin. biz buradayız meydan boş değil. biz o gün de mücadele ettik, bedelini ödedik, hapis yattık gerekirse, hakkımızda davalar açıldı para cezaları kesildi, gazetelerimiz kapatıldı, televizyonlarımız basıldı, evlerimiz basıldı, bilgisayarlarımıza el konuldu, telefonlarımıza el konuldu ama biz mücadele ettik. iki cihanda birden lekelisiniz lafını bir gün yutacaksınız siz, yuttunuz da zaten bunu unutmayın.” ifadelerini kullandı. "

    (bkz: https://tele1.com.tr/…aksu-en-kirlilerinden-386187/)

  • süleyman soylu'nun atatürk'e diktatör demesi

    "bir şahinle savaşmak isteyen "sinek", kendi sonunu istemektedir."

    sadi şirazi

  • türkiye'nin şu anki durumunun sebebi

    “müslümanların perişan olduğu ülkeler: filistin, afganistan, libya, ırak, yemen, suriye.

    müslümanların mutsuz olduğu ülkeler: cezayir, mısır, fas, tunus, iran, pakistan, özbekistan, türkistan, türkmenistan, azerbaycan, lübnan, suudi arabistan.

    müslümanların mutlu olduğu ülkeler: avustralya, kanada, ingiltere, fransa, italya, almanya, isviçre, amerika, norveç, hollanda, danimarka.

    yani müslümanlar, müslüman ülkelerin tümünde perişan veya mutsuz, müslüman olmayan ülkelerin tümünde mutlu ve keyifli."

    yaşar nuri öztürk

  • kadın sünneti cinsel zevki arttırıyor

    agzindan salyalar sacarak. "dinimiz 4 garı amiiin ! " nidalariyla göt baş yirtan kifateysiz, " orrrossbu çocuklarının yeni bir iddiasi.

    asagilik organizma ! senin kadın sünneti olarak tanimladigin hayvanligi, medeni insanlar, " female genital mutilation " olarak tanimliyor. yani "kadin cinsel organini sakatlamak, işkence yapmak, saldirmak, dogasini bozmak " anlamina geliyor. ve butun dunya'da medeni anlayis bu. boyle kabul ediyor.

    ve bu tur hayvanliklar, seksle ilgili sapikliklar "dini" temel alarak, "allah'i cinsel sapkinliklarina alet ederek nedense hep arap zihniyetinden peydahlaniyor ?

    pisligin, sapikligin 9. katindan ahkam kesen, beyinsiz ilkel puşt ! hangi hakla, hangi curetle, ekranlara cikip "kadına yönelik şiddet"in bayraktarligini yapiyor ? siddeti oven beyanlarin sahibi bu igrenc herif neden tutuklanmiyor ? neden, boylelerini ekrana tasiyan televizyon sahiplerine "tazminat davasi " acilmiyor ?

    turkiye bu kadar mi sefillesti, bu kadar mi ilkelligi, cehaleti savunan zihniyete prim verir hale geldi ?

    aslinda suc bu gibi cahil, cehalet icinde yaslanmis, sapiklarda degil. bu ve bunun gibi pisliklerin, " vurun kahpeye'cilerin, iblisliginden prim yapan, rant saglayan televizyon sirketlerinde !

    bu tur platformlarda, cogu zaman, boyle korkunc beyanlar, makaraya aliniyor. yahut, insanlar sinir krizi geciriyor, "bela okuyor ! " ama farkindamisiniz, bu pislikler ve zihniyetleri bu ulkeye, cok kotu yaralar aciyor ve gittikce gemi aziya almaktalar.

    cehalete musamaha gosterdigin muddetce, sonun karanlik ve otesi turkiye !

    umarim cok gec olmadan, uyanir, silkinir, kendine gelir ve bu sapiklari tarihe gomersin !

  • küfreden kadın

    nazenin katir cilvesiyle erkeklerin gonlunu pek bir hos eden sozlukcu kadinin "ayy çok ayıp " tandansli ifadesinde reklam amacli kullanilmis baslik.

    " bi siktir git " kusura bakma. malum turkcem yetersiz ....

  • sol haber

    pkk sevicinin sevdiği haber portalıdır. gencecik kizi kursunlayan pkk itlerinin haberini carpitan gazeteyi savunacak kadar alçalanların
    gazetesi ...

  • memleketinin adını söylemeden anlat

    ""en büyük yavşağının"" kim olduguna dair yazilar yazdiran, fikirler belirttiren.