plazma22
profili

  • göğüs ve bacak kıllarını alan erkekler lanetlidir

    yine bir trol başlık, olmayan insanların olmayan beyanları...

    ve her zamanki gibi 2500 sayfa yorum yazacak 45 iq'lu gerizekalılar...

    edit: başlığı açan kişi bu tür olmamış olayları olmuş gibi yazıp insanları kışkırtan bir trol. tek başlığı da bu değil. her okuduğunuzu gerçek zannedip burada saçma sapan triplere girmeyin.

    (bkz: cok yukselip atmosferi terkeden ekonomi)

  • ayının parçaladığı adam

    çabuk ölmüş olmasını dilediğim adamdır.

    ayılar kedigiller gibi değildir. ayağını üstünüze koyar, öldürmeden yemeye başlar.

    edit: pek çok mesaj geldi. ayı saldırılarına bakarsanız pek çok kişinin bu sonla karşılaştığını görürsünüz. pek çok yırtıcı ağırlıklı olarak avından hasar almamak için bir an önce avını öldürmeye odaklanırken ayılarda böyle bir durum pek görülmez. iki tip ayı saldırısı dikkat çeker. biri bölgesini/yavrularını korumak için veya kışkırtmadan kaynaklı saldırılardır. bunlarda öldürmeden bırakabilir, hasar alsanız da ölmeme şansınız vardır. eğer yemek için saldırdıysa yapabileceğiniz çok fazla bir şey yoktur, canlı çıkma olasılığınız düşüktür.

    burada ses çıkartmaktan bahseden bir mesaj okudum. evet, doğada pek çok hayvan insan ile yüz yüze gelmemeye çalışır. ses çıkartmanız bu sebeple kimi hayvanlarda iş görebilir. yalnız siz bunu yapmasanız da ayı muhtemelen siz onları görmeden önce orada olduğunuzun farkındadır. çok iyi duyma ve koku alma özellikleri vardır. eğer bağırma vb. şekillerde çok gürültü çıkartırsanız ve ayının bölgesi içindeyseniz bunu meydan okuma olarak algılayabilir, bir saldırıyı kışkırtabilirsiniz. ülkemizdeki boz ayılar ciddi anlamda bölgecidirler. öyle bağırıp çağırmayın. hele ayıyı gördüğünüzde sakın öyle agresif hareketlere girişmeyin. uzaktaysa usulca uzaklaşın, yakındaysa göz teması kurmayın, kendinizi küçültün ve tehdit olmadığınızı gösterin. el kol sallamak, bağırıp korkutmaya çalışmak, hele hele taş falan atmak gibi saçmalıklar yapmayın. benzer bir başlık sizin için de açılmasın.

    edit 2: saldırınca ne yapacağız diyenlere gelsin: mümkün olduğunca hareketsiz kalın. mümkünse cenin pozisyonu alıp ellerinizle ensenizi kapatın. ayı denilen şeyin gücünü bilmeyenler için söylüyorum; yapabileceğiniz pek bir şey yok. elinizden dua etmek dışında pek bir şey gelmez. canı sıkılırsa bırakır, bırakmak istemezse ayının keyfi bilir. bu noktada söz hakkınız yok, size fikrinizi soran da yok. iş tamamen ayının keyfine kalmış.

  • memur kalitesinin artması için çözüm önerileri

    torpilin ortadan kalkmasıdır.

  • osman bey'i kafir ilan eden suud

    türk olmanız bu ingiliz artıklarının sizden nefret etmesi için yeterlidir. bu tekfirci orospu çocukları müslümanı kafir deyip öldürür, sonra gider islam ile alakası olmayan batılı efendilerine methiyeler düzerler.

    uzun zamandır söylediğim şeydir; suud ailesinin (ki yüzbinleri bulan sayısı vardır) tamamını toplayıp öldürmedikçe islam dünyasına barış gelmez. libya'da hafter denen cia uzantısını da bunlar finanse eder, yemen'de masum insanları da bunlar katleder, pkk'ya giden silahların parasını da bunlar verir, türkiye'nin toprak bütünlüğüne karşı israil ile oturup anlaşma da imzalarlar. bunların kökünü kazımadıkça bölgede ateş dinmez.

  • evrenin simülasyon olduğunun kanıtı

    dışarıdan bilgi gelmeyen, yani enformasyon açısından kapalı sistem olarak değerlendirilebilecek bir uzay kendi içinde tutarlılık ve devamlılık sağlayabiliyorsa onun başka bir uzayın simülasyonu olduğunu içeriden bakarak çözemezsiniz.

    gelen bir mesaj üzerine edit:

    mesela evreni kapalı, tam yalıtılmış bir oda gibi düşünelim. öyle muhteşem bir malzemeden yapılmış ki dışarıdan ne ses geliyor, ne ışık geliyor, ne de odanın dışı olduğuna dair bir bilgi geliyor. siz bu oda içine sıkışmış, sadece bu odada doğup bugüne değin var olmuş iseniz odanın dışında başka bir oda olup olmadığını hayal etseniz bile bunu ispatlama şansınız olmaz. doğal olarak bu odanın bir başka odanın alt kümesinde olup olmadığını, başka odalar olup olmadığını ispatlayacak bir veriniz olmaz.

  • tekirdağ'da öğrencilere sabah namazı dayatması

    adamlar islam dininden ölesiye nefret eden bir nesil yetiştirmeye öylesine kendilerini adamışlar ki yaptıkları hiç bir şey beni şaşırtmıyor.

    itiraz edecek olanlar konya'da imam hatip liselerindeki deist öğrencilerin oranının neden %25'e dayandığını bir anlatıversin.

  • meb'in kağıt sıkıntısı nedeniyle kitap basamaması

    iyi haberdir. bastıkları kitapları da gördük. bir nesil embesil olarak yetişti.

  • banka hesabında 10 milyon tl görünce yapılacaklar

    "ben bu parayı ne zaman tl'ye çevirdim" diye düşünmek...

  • finansal 15 temmuz'a karşı birlik çağrısı

    kazanmak istiyorsanız yiğit bulut ne dediyse tersini yapın. adam bozuk saati bile geçmiş, bir kere bile dediği çıkmıyor. batırel bununla kıyaslanınca mantıklı kalır.

    edit: konu alakasız bir başlığın altına taşınınca yazdığım anlamsız kaldı. sayın ekşi bey'in attığı mesajı buraya yapıştırıyorum ki önceki başlık da bilinsin:

    dövizini satıp tl alanlar kar edecek/#80210852 entry'niz finansal 15 temmuz'a karşı birlik çağrısı başlığına taşındı

  • suserlerin telefon/maaş oranı

    telefonum piyasadaki en ucuz akıllı telefon.

    maaşım yok, ömrüm boyunca da olmadı ama çok insana iş ve doğal olarak maaş verdim.

    maaş verdiğim istisnasız herkesin telefonu benimkinden iyiydi.

    buradan toplumun çeşitli sosyoekonomik seviyelerine göre harcama alışkanlıklarının ne kadar akla dayanarak yapıldığını anlayabilirsiniz.

  • canan karatay'ın meslekten 15 gün men edilmesi

    açıkçası protein tozu ile steroid arasındaki farkı idrak edemeyen bir insandır.

    aynı zamanda yoğun olarak tip2 lifleri kullanan sporculara(maratoncular hariç neredeyse her spor dalı) karbonhidrat yerine yağ kullanın diyen bir insandır ki tip2 lifler ketondan verimli şekilde enerji sağlayamaz, bu konuda yapılmış çalışmalar var. yağdan karbonhidrat çevrimi ile de gerekli glikozu üretim kısa sürede taşıyamayacağından da sporda kısa sürede gereken çok yoğun enerjiyi üretemezsin. eee? ne yapacak spor yapan bu insanlar?

    bu ve bunun gibi bilmeden konuştuğu çok fazla konu olan ve amacı yardım etmekten çok para kazanmak gibi görünen bir insana yaptırım geldiyse üzülmem.

    dediklerinin arasında doğru olan hiç yok mu? çoğu doğrudur, en azından tanıdığım hekim arkadaşlarımın önemli bir kısmı bunu söylüyor.(ki bu konuda çevrem iyidir) mesela basit şekerlerin zararı ortada. fruktozdan enerji eldesine uygun bir vücudumuz yok. hatta beynimiz fruktozu enerji kaynağı yerine dahi koymuyor, fruktoz alınca glikozun tersine metabolizmayı hızlandırmıyor, mal mal bekliyor enerji gelsin diye. ayrıca bağırsak florası konusunda söylediklerine de hak vermemek mümkün değil. yalnız bu tarz doğru söylemler saçmaladığı konuların gölgesinde kalıyor. insanın nerede duracağını bilmesi lazım.

    ben konuşurum, sen konuşursun ama hekim dediğinin neyi bildiği kadar neyi bilmediğinin de farkında olması lazım ki insanlara zararı dokunmasın. bu sebeple eğer yaptırım geldiyse açıkçası üzülmem.

  • sözlükçülerin hayatımın hatasıydı dediği şeyler

    eski sevgilimin o zaman 18-19 yaşındaki aşırı atarlı erkek kardeşinin bana gider yapmak için yer ararken sonunda fırsat yaratım bana saçma sapan gider yapması, bunun benim ağırıma gitmesi ve benim laf çakmam, sonra bu dallamanın üstüme yürümesi sonrası benim bunu 2 yumrukta kütük gibi devirmem. (üstüme yürüyüp beni itekleyen velede ne yapaydım?)

    sonra bunun atarlı babasının mantıklı davranmak yerine üstüme atlaması ve bunu da devirmem...

    buraya kadar pişman değilim. cidden hakettiler.

    sonra hatunun bana bağırıp çağırmaya başlaması... (yani haklı oslan da alttan al değil mi, hatunun aileyi haşat etmişsin) ... sonra benim tepemin tasının iyice atması ve bunu alıp tek hamlede kaldırıp taşımaya başlamam ve oturduğumuz kafenin önündeki 5-10 metre uzaktaki çöpe atıp oradan uzaklaşmam... (evet, sokaktaki kokulu çöp konteynırı)

    bu sonuncudan pişmanım bak...

    hala en garip şekilde biten ilişkim olarak liste başındadır. neden ayrıldınız diye soran arkadaşlardan birine bile olayı olduğu gibi anlatamadım. nasıl anlatacaksın ki? ailesini dövüp kızı çöpe attım ama haketmişlerdi desen kim anlayacak?

  • suruç'ta durdurulan araçtan 4 çuval pusula çıkması

    muhtemelen karşı bayrak operasyonudur.

    çuvallar ile araçta pusulalar yakalanır.

    pusulalar akp dışındaki partilere oy verilmiş şekildedir.

    sonra ne hikmetse ak parti milletvekili falan oraya gelir.

    bu olay tüm haber kanallarında yayılıp biz hile yapmıyoruz hile yapan muhalefet diye feveran edilir.

    yok karşı bayrak operasyonu değilse o zaman mührün kime basıldığını tahmin etmek zor değil. yalnız o zaman polis çevirmezdi.

  • ince seçilirse sözlük yazarlarının yapacakları

    kim seçilirse seçilsin bir şey yapmayı düşünmüyorum.

    eğer erdoğan seçilirse zaten sevinecek bir şey yok; ülkenin parça parça dökülmesini izleriz.

    eğer başkası seçilirse sevinme değil, deli gibi çalışma vaktidir.

  • köpeğini polisin üzerine salan uyuşturucu zanlısı

    niye vuruyorsunuz diyen bir manyağı içerir.

    benim de köpeğim var, ömrümün önemli bir kısmında da birden fazla köpek beslemişliğim var. yalnız şu durumda, bu denli güçlü ve hasar verebilecek bir köpek türünün saldırısında da "ponçik lütfen bırakır mısın, rica ediyorum" denilmez.

  • 24 haziran'da erdoğan'dan iktidarı almak doğru mu

    sorunu çıkartanın sorunu düzelteceğini zannetmek de ayrı bir saflıktır.

    tanım: saflık belirten sorudur.

  • ak parti'nin milli birlik yürüyüşü başlatması

    yenikapı'dan 3 gün sonra çıkıp hayır dediğim için bana terörist diyenler şimdi çıkıp birlikten bahsetmesin.

  • radar cezalarında eşeğin şeyine suyun kaçırılması

    mesela bizim burada hız sınırı 70 olan yerde aniden hız sınırı 50'ye düşüyor, hiç abartmıyorum 25-30 metre ilerisinde de eds kameraları var. kameraları geçtikten 50 metre sonra hız sınırı yeniden 70 oluyor.

    şimdi biri bana bunun iyi niyetli olduğunu açıklasın.

    edit: bahsettiğim yol şehirlerarası yoldur. [#69257669 şurada] yazılanla aynı durumdayız.

  • tıbbın çare bulamadığı hastalıklar

    sayısı epey çok olan hastalıklardır.

    insanlık olarak çaresini bulduğumuzu iddia ettiğimiz pek çok hastalığın da aslında sadece semptomatik tedavisi yapılmaktadır. (insanlık olarak diyorum çünkü günümüzde hastalıkların incelenmesinden tedavisine tüm süreçler multidisipliner ilerliyor.)

    aslında tedavi yerine toplum sağlığını korumaya yönlensek pek çok hastalıktan kurtuluruz. ama gel bunu komadaki hastaları ilaç firmalarına rıza gerektirmeden kobay yapmaya çalışan devletlere anlat.

  • hayır çıkınca nasıl kutlayacağız sorunsalı

    kutlamayın arkadaşlar, hayır çıktığında provokasyon olma ihtimali çok yüksek.

    oturun oturduğunuz yerde. ümit özdağ aylardır bas bas bağırıyor kontrollü kaos planı var diye.

    taşkınlık yapmayın, taşkınlık yapana mahal vermeyin. itidalli olun.