pisligin tekiyim9
profili

  • köy kahvesinde fenerbahçe'nin gol sevinci

    sözlüğün reeldeki hali işte, görün kendinizi.

  • edebiyat sanat felsefe konuşulan arkadaş ortamı

    abim var bir tane dalyarak bir heriftir kendisi, bir keresinde oturmuşum salonda film izliyorum kapıdan girdi selam verdi film yeni başlamış tam çıkacak dediği laf şu "izleme ya siktir et hepsini çocuk yapmış". ya ben senin cibiliyetini sikiyim ya. öyle aklıma geldi paylaşayım dedim...

  • çok kilo almışsın cümlesine alternatif cevaplar

    bunun bir de "çok zayıflamışsın yeeaa" versiyonu var. bana söylüyorlar. mesela 3-5 ayda bir görüştüğüm arkadaşlarım var, aralarından bir mal çıkıp bunu söylüyor. ya amına koyyim görüyorsun kötü günler geçiriyoruz, ruh hastası gibi ortalıkta geziyorum kafam olmuş taşak gibi. çıkıp böyle söyleyince ne geçiyor eline? zaten iyi hissetmiyorum.

    artık takmıyorum çok ama demeyin abi allah aşkına insanlara ne kilo almışsın ne de zayıf insanlara çok zayıflamışsın demeyin. insanların kilolarından size ne? size ne amına koyyim ya size ne? ben senin sıfatına, siktir boktan surat hatlarına, kütük gibi beline, boru gibi bacaklarına veya saçına başına kıçına laf ediyor muyum? aynı şey. insanların fiziksel özelliklerinden size ne?

    sanki sen çok güzelsin de bana eleştiri getiriyorsun. cidden bir gün birini çok kötü döveceğim sırf bu sebeple.

    alternatif cevabımı da az çok tahmin edebilirsiniz.

  • %49'un adayı hayırcı mhp'lilerden biri olmalıdır

    ya ne mhpsi amk ya ne geldiyse başımıza bunlardan geldi zaten.

    geçen gün de demiştim yine diyorum, beni seçin lan ülke şen şakrak bir yer olur yemin ederim bak.

  • 1 mayıs

  • 18 nisan 2017 ösym rezaleti

    ya böyle bir saçmalık olabilir mi ya? bu kadar genç düşmanı olunabilir mi gerçekten? böyle bir ahlaksızlık olabilir mi? bir sürü insanın mağdur olduğu olay.

    bu olayı buraya taşıyan arkadaş internetle alakadar en azından haberi olmuş bir şekilde, ulan ülkede kaç tane üniversite adayı insan var haberi olmayan bir sürü genç ne yapacak şimdi?

    bu çocukların zaten derdi başından aşkın, zaten stresliler, zaten geri zekalıca bir sınav sistemiyle boğuşuyorlar bir de yetmezmiş gibi her geçen gün daha da köstek oluyorlar.

  • yağmur yağınca ortaya çıkan salyangozlar

    çok üzülüyorum sözlük. bu hayvanlara çok üzülüyorum. içim parçalanıyor gerçekten bak. yağmur yağınca çıkıyor gariplerim, nemli diye sanırsam gezintiye çıkıyorlar fakat yürürken dikkat etmeyişlerimizden üzerlerine basılabiliyor. çıtır çıtır kırılıyorlar lan. resmen hayvanlar ölüme çıkıyor mk.

    küçükken fark ederdim bunları. yağmur ne zaman yağsa bizim apartmanın girişinde yoğunlaşırlardı çitlerin arasından çıkıp. hava karanlıkken, apartmana gelenler kapıya gidene kadar o girişten geçerken arada ezilenler olurdu. gözlerim dolardı görünce. ortalarda gezenler olunca alıp kenara koyuyorum ama nafile. arada ben de yapıyorum fark etmeden o zaman içim parçalanıyor, rüyalarıma giriyor.

    insanların da dikkatsizliği tabii. dikkat edin lan, dikkat edin. hayvanlar ezilip ölüyorlar. yağmur yağınca çıkıyorlar işte, karanlık olduğu için de fark edemiyoruz ve ezilebiliyorlar. ben karanlıkta yürürken mutlaka yere dikkatlice bakarak telefon ışığıyla yürüyorum, sizde öyle yapın.

  • başkası için akbil basıp parasını almayan insan

    toplu taşımayı çok kullanan birisi olarak ben de üç beş kelam etmek isterim.

    öğrenciyim, aylık akbil yapıyorum. elimden geldiğince akbilli taşıt kullanıyorum, minibüs vs mecbur kalmadıkça kullanmıyorum taksi zaten hak getire.

    pendik kadıköy hattını çok kullanıyorum. buradan otobüs geçiyor ama 15 bazen 20-25 dk bekleme süresi olabiliyor. minibüs geçtiği halde aylık akbilim var diye otobüs beklemeyi tercih ediyorum. aylık akbil olmayan zamanlarda da otobüsü tercih ediyorum minibüs 2 lira otobüs 1.15 diye. yani 1 liradan az bir miktar için dakikalarca otobüs beklediğim oluyor.

    gelelim bu akbil basma mevzusuna. bazen denk geliyor veriyorum basıyor millet, elinde parası hazır olandan alıyorum olmayandan ise almıyorum gerek yok siz de başkasına basarsınız deyip geçiyorum altı üstü 2 lira nolcak yani. ama bir yandan da şunu düşünmeden edemiyorum dakikalarca otobüs bekleyip üç beş kuruş arttırmak için otobüs kullanırken 2.30 tl yi tanımadığın bir insan için ödemek yol boyu düşüncelere itebiliyor insanı.

  • metallica'yı protesto ediyoruz kampanyası

    ben kendim içinde yaşadığım halde ülkeye uğramamayı düşünüyorum, adamlar ne yapsın aq.

    konserlerinde "bunlar ateist! "diyip terör saldırısı gerçekleştirilmeyeceğinin garantisini kim verebilir?

    protesto edecek şeyi doğru seçin az.