gaftici fethi7
profili

  • iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı

    her yerde. iyi kadından daha fazla iyi erkek var. kadınlara bakıyorum gezmek,yemek,içmek,alışveriş,sexy görünüp sexten iğrenç birşeymiş gibi bahsetme-davranma sahtekarlığı, para ve gösteriş hırsı,çalışmama isteği,instagram-tiktoktan kendini afişe ederek para kazanmaya çalışmak,kedi,yoga,astroloji gibi boş işler ve tüketim üstüne bir hayatları var çoğunun. “iyi erkekle” karşılaşma ihtimalinizi zaten yok ediyorsunuz bu tip bir yaşam tarzıyla.

  • kediler yüzünden sincap soyunun tükenmesi

    istanbul özelinde konuşmak gerekirse şehrin kuzey kesimi(beykoz,sarıyer) hala ormanlarla kaplıdır. bunun dışında beşiktaş,kadıköy gibi ilçelerde geniş ağaçlık alanlar,parklar vardır ve hepsi istisnasız kedi-köpek istilası altındadır. abd,almanya,avustralya,ingiltere gibi ülkeler kökünü kurutmuş bu haşerelerin ama bizim cahiller 2000+ dernek kurup sayılarını 10 milyona çıkartmakla meşgul. ülkede küçük yaban hayvanı kalmadı. sadece kuş veya sincap değil! gelincik,bukalemun,köstebek,samur vs vs hepsi kedi-köpek kurbanı. hala sokaklarda parklarda beslemek için gtünü yırtan hıyarlar yüzünden sayıları artmaya devam ediyor.

  • kadınların iyi araba kullanamamalarının nedenleri

    herşeyi anlıyorum da şu tüm ekşideki tüm kadınların şikayet ettiği “sıkıştırılma” muhabbetini anlamıyorum. 20 yıldır istanbul’da araba kullanıyorum kimse beni sıkıştırma vs gibi bir hareket yapmadı. acaba sol şeritte yavaş gittiğinizden, şerit içinde nerede nasıl gitmeniz gerektiğini bilmediğinizden, geçiş hakkı,döner kavşak va gibi konulara dair bir fikriniz olmadığından sorun yaşayıp faturayı insanlara mı kesiyorsunuz diye düşünmeye başladım. insanların işi gücü yok, trafikte arkadan bakıp kullananın kadın olduğunu tespit edip sıkıştıracağını düşünmek pek gerçekçi gelmiyor.

  • saldırgan köpeği yumruklayan adam

    kendini hayvansever zannedip sadece ve sadece evcil kedi köpekle kafayı bulmuş cahil, toplum ve doğa düşmanı, ağır ruh hastalarının yüzünden sokaklardan toplanmayan başıboş evcil hayvanın saldırması olayı.

    kimse kedi ve köpeklerin doğasına ev yapmadı sayın aşırı cahiller. evcil kedi ve köpeğin doğası yoktur, yeri evdir. kurtlardan,yaban kedisinden türetilmiş canlılardır. tıpkı koyun,hamster,inek vb gibi.
    ikisi de avcı olduğundan olmamaları gereken doğada başıboş bulunduklarında zararlı hale gelirler, etrafta olması gereken kuş,sincap,gelincik,kirpi vs gibi doğal canlıları da göremez olursunuz. çakma hayvansever özde evciltaparlar sizi!

    uğruna hapise veya mezara girmeyi göze aldığınız canlıların tarihçesini okuyun önce!

  • sakalsız erkekler istiyoruz

    erkeklik, kimseye muhtaç olmadan, işinde gücünde , ailesine, büyüklerine, küçüklerine maddi manevi destek, koruyucu, kollayıcılıkla, bir uzmanlık sahibi olmakla, saygıdeğer bir hayat yaşamakla olur. annesinin arabasını kullanıp babasının kredi kartı ile caddede nişantaşında cafede laklak yapan 1 karış sakalla gördüğünüz tipler en fazla oğlan çocuğu olur. sakalla kafayı yemiş, sakalım da sakalım diye konuşan bebe en fazla liseli ergendir.

  • ingilizlerin kahvaltıda kuru fasülye yemesi

    sabah sabah kurufasulye,yumurta,kan sosisi yiyen birinin osurması halinde etrafında canlı kalmaz. hele bunları yiyen birinin girdiği tuvalete girene kolay gelsin. taharet musluğu da yok... oh oh oh.

  • evlilik iyi midir kötü müdür

    3 aydır tanıdığı, arkadaş ortamına sokmadığı,tatildeki,evdeki durumunu bilmediği
    kişinin kezban triplerine kanıp evlenen bir sürü insan var. bunlara zaten geçmiş olsun, hergün yeni bir süpriz onları belliyor.

    beraber iyi anlaştığın,güldüğün,yemek yaptığın,günlerce evden çıkmasan sıkılmayacağın,sevip sevileceğin ve sevişeceğin,çalışıp eli ekmek tutan,vicdanlı,eğitimli ve dünya görüşü,sosyal altyapısı sana uygun bir yol arkadaşı bulmuşsan evlenilir. yoksa gereksiz ve tehlikeli bir risk.