faxekondi9
profili

  • rte'nin 48 araçlık konvoyu

  • hepimiz aynı gemideyiz

    gemi sensin liman da sana girsin diye yanıtlanacak zırva.

  • bitcoin

    oo 0:00 saatli ref linki alırım bir dal.

    (bkz: şark kurnazı)

  • sevgiliyle seks vs kocayla seks

    (bkz: attention whore)

  • adblock kullananların kendini akıllı sanması

    hızımı alamadım*

    "ben reklamcıyım. sizin nasıl zehirlendiğinizi anlatsam dehşetinizden bileklerinizi kesersiniz" buyurmuşlar.

    lütfen anlat da bileklerimizi kesip kesmemeyi düşünürüz sonra. asıl açman gereken başlık orada işte asıl kaliteli içerik orada. madem reklamcısın, madem bizim bilmediğimiz şeyler biliyorsun, böyle sikik başlıklar açıp ona buna bok atacağına bunu anlat okuyalım öğrenelim.

    elin gavuru reddit'te bunu yapıyor işte, misal 2. el araba satıcısı adam bir ama patlatıp sektörün sırlarını paylaşıyor milleti bilgilendiriyor, sizi böyle ayakta sikiyoruz, şöyle soyup soğana çeviriyoruz diye. senin yaptığın ne şimdi. onun için reddit reddit onun için sözlük "ekşi".

  • atatürk'ü sevmeme özgürlüğü

    zihniyetini siktiğim dallamaların tartıştığı hede.

    atatürk "en hakiki mürşit ilimdir" diyerek cumhuriyet emanet ettiği o gençliğin ölümünden 80 sene sonra "seviyorum/sevmiyorum" diye sikik tartışmalar yapacağını bilse ne samsun'a çıkmakla uğraşırdı ne cumhuriyet kurmakla. elbet ingiliz mandasında kendine bir yer bulurdu, falanca şehrin valisi olur, kendi köşkünde gününü gün ederdi ooh dertsiz tasasız, muhtemelen daha uzun bile yaşardı. her allahın günü de küfür beddua yemez, ölümünden 80 sene sonra bile anasına bacısına sövülmezdi. keşke öyle yapsaymış çünkü gerçekten bu millet ne cumhuriyeti ne laikliği hak ediyor, adam kendine yazık etti.

  • kemal kılıçdaroğlu

    medya ve propaganda imkanları kısıtlı olmasına ve birkaç yol kazasına rağmen iyi bir iş çıkardı. yarın şimdiye kadarki siyasi hayatının en önemli günü.

    nasıl türkiye diktatörlük olmayı haketmiyorsa, bu adam da bir tane olsun seçim başarısı kazanmayı hak ediyor. bir kere de iyiler kazansın şu ülkede.

  • dombıra eşliğinde hunharca dans eden kadın

    üzücüdür. partisi ne olursa olsun, gençler seçim şarkılarında değil konserlerde kendilerinden geçmeliler.

    gençtir, kanı kaynar. bir şekilde boşaltması lazım. bunu bir konserde özgürce yapamazsa işte böyle olur.

    spor yapamazsa gider tribünde adam bıçaklar.

    sevgilisiyle insan gibi sevişemezse gider otobüste pandik atar, çoluğa çocuğa hallenir.

    bir nesli mahvettiler, siyasal görüş farketmeksizin bir neslin gençliğinin içine ettiler. en çok gençlere ve şimdi ilkokul ortaokul çağındaki çocuklara üzülüyorum.

  • bülent arınç'ın paylaştığı melih gökçek videosu

    türkiye bağırsaklarını temizliyor lafıyla ölümsüzleşmiş olan bülent arınç denen şahsiyet önce melih gökçek denen dava arkadaşının ankara'yı parsel parsel bir terör örgütüne satmasıyla ilgili yapacağını ilan ettiği açıklamayı yapsın.