watashi wa poko desu6
profili

  • 21.00-05.00 arası kısıtlama kararının mantığı

    muhtemelen 100 kere yazılmıştır, 101. de benden gelsin: gece hayatını bitirmek, önlem alıyoruz ayağına hayalini kurdukları yaşam tarzını dayatmak, alıştırmak, kabullendirmek.

  • amazon.com.tr

    bir süre sadece kendi gönderdiği ürünleri satmalıydı, siteyi direkt 3. parti satıcı çöplüğüne çevirerek fena hatalı bir giriş yaptı. insanlar amazon deneyimini yaşamak için geliyor sana, cepport'tan bilmem neyden mal almak için niye geleyim?
    ulan zaten 2 yıldır ha açıldı ha açılacak diye bekletiyorsun, warehouse açmadan, kindle vs koymadan, kendi ürünlerini (amazon basics) koymadan ne sikime açarsın ki siteyi?
    gittigidiyor'dan n11'den bulamadıklarımı senden de bulamayacaksam ne anlamı kaldı? gider us sitesinden paşa paşa gümrüğümüzü öder bekleriz.

  • thy'nin çalışanlarına prim olarak parfüm vermesi

    parfüm numarasını yeme numarasını yiyen malların olduğunu gösteren durum.

  • etil alkol satışlarında patlama yaşanması

    kötü komşu adamı ev sahibi yapar derler.
    peki kötü devlet adamı ne yapar?
    kimyager yapar, hacker yapar, it yapar, çakal yapar.

  • starbucks'ta ayda 10 kahve içip gss borcu ödememek

    starbucks bana her ay zorunlu olarak 130 tl fatura kesip karşılığında ayda 10 kahve içebilirsin demediği için, hatta o parayı ödemeyince borcu işlettiği halde kahveyi vermemezlik yapmadığı için gayet normal hadisedir.

  • 14 mart 2017 ukrayna kimlikle seyahat anlaşması

    hala daha "orayı yıkarlar", "kalkan sadece pasaport değil" esprilerinin havada uçtuğu hadise.
    arkadaş gözünüzü seveyim bir ülkeyi de şu milletten tiksindirmeyin ya, bir tane numunelik ayırın kenara kalsın gözünüzü seveyim. avrupa'dan amerika'ya yedi düveli tiksindirdik zaten kendimizden bir tane eksik kalıversin yahu...

    nasıl bir bataklığa düştük yemin ederim şansımızı sikeyim. ülkende kalsan yaşam alanı bırakmıyorlar, siktir olup gidiyim desen bok muamelesi görmediğin kapı bırakmıyorlar. şu ülkede "türk" sıfatıyla muhalif olmak herhalde insanın başına gelebilecek en boktan şey olsa gerek. age of'ta hardest modda 7'ye tek kapışmak gibi...