montini16
profili

  • diplomasız yazılımcı varsa doktor neden olmuyor

    şu anki eğitim sistemi nasıl kötüyse

    bu ikisini bile ayırt edemeyecek kapasitede öğrenciler yetiştiriyorlar

    daha bu kavramı anlayamayacak adamı mühendis yapmışlar düşünün.

  • hepsiburada.com'da dolandırıcılık yapılması

    hepsiburada.com hesabımın şifresinin aynı dakika içerisinde değiştirilip, 623.90 tl değerinde 2 adet bilgisayar parçası satın alınması ile başlayan durum.

    kolayca iptal edilebilecek bir siparişi iptal etmemeleri tüm bu kurgunun hepsiburada çalışanlarından şüphelenmeme neden oluyor. nedeni şöyle;

    1. önce hesabıma girilip sipariş oluşturuluyor ve aynı dakikada hesap bilgilerim değiştiriliyor.

    gelen mail

    2. sipariş oluşturulduktan sonra gelen mail da siparişin benim adresime kargolandığı görülüyor. dolandırıcılar ilk başta aldığı ürünlerin teslimat ve fatura adresine dokunmuyor. devamında hesabınıza giriş sağlayamıyorsunuz. şifremi unuttum kısmına girildiğinde güvenlik kodunu her defasında tekrar girmenizi istiyor ve yeni şifre linki alamıyorsunuz.

    sipariş

    3. kargolanan ürünlerin teslimat adresi sabah değiştirilip dolandırıcının adresine gönderiliyor.

    yeni adres

    merak ettiklerim:
    1. hepsiburada niçin telefonla siparişimi iptal etmedi? neden yeni şifre linki göndermedi?
    2. 3d secure olmadan bu işlem nasıl gerçekleşti?
    3. hesabıma niçin hala giriş sağlayamıyorum?
    4. kvkk kapsamında tüm adres bilgilerim, satın aldıklarım ve kart bilgilerimin bu kadar kolay açığa çıkması ve dolandırılmama ön ayak olmanız bir sürü soru işareti bırakmıyor mu?
    5. açık açık adresi olan yere yarın bir kargo firması dolandırıcılara ürünlerini teslim edecek. bunu herkes biliyor ama kimse işlem yapmıyor garip değil mi *
    6. maddi bir kaybım olmamıştır banka şüpheli işlem olarak kaydedip yeni kartı yollayacak fakat hepsiburada şahsım adına son bulmuştur. gerekirse konunun üzerinede giderim hatta bir zahmet hangi kargo firması olduğunu söylerse hepsiburada kargo firmasını arayıp teslim ettiği kişinin fotoğrafını çekmesini isteyeceğim.

    edit: 24 saat geçmesine rağmen hala aramadılar.

  • akp'nin bedelli askerlik'te verdiği sözü tutmaması

    ufacık çocukların burada bu şekilde yazmaları tamamen tecrübesizlik ve bilmemezliktir.

    *hamile eşin vardır çocuk bekliyorsundur belki doğuma yakın bir celp çıkacak.

    *ihalen vardır ona hazırlanman gerekecektir fakat belki ihale tarihine celp çıkacak.

    *baban hastadır, annen hastadır birine bakıyorsundur bırakacak kimsen yoktur vs.

    *esnafsındır dükkanını bırakamıyorsundur.

    *online bir işin vardır ve internetsiz 21 gün her işini aksatacaktır

    gibi gibi sevgili her şeyi bildiğini sanıp maalesef bilmeyen y nesli sözlük yazarları. benim canımı sıkan tek konu adaletsizliktir.

    2014 bedellisinden faydalandığım zaman ki şartlarla şu an ki şartların farklı olması tamamen adaletsizlik ve kendi cebini doldurma arzusudur.

    doların 6 euronun 7 olduğu bir ülkede üretim yapılmasının tek koşul olması gereken yerde 21 gün insanları alıkoymak gerçekten lüzumsuzluktur.

    sesinizi yükseltmezseniz, bunu onlara duyurmazsanız yalnızca sözlükte ki 15 yaş gruba derdinizi anlatırsınız.

    belirsizlik her zaman kötüdür bunu unutmamak lazım. verilen bir söz varsa ve bu tutulmamışsa sandıkta vatandaş bunun yanıtını çok net verecektir. halk talep eder devlet yapar devletin temel görevi budur. bunu tc vatandaşları unuttu ama.

  • bitcoin

    darkchildcim adlı yazar aynı entryi yazıp duruyor. 1 btc ve üstü olanları ayıklama peşinde heralde.

    2011 senesinde tanışmışmışta, erken yatırımcı olmuşta, satmamışda falanda filanda...

    faucetler de ne işin var o zaman diye sormazlar mı adama? favorilediğin entrylerine bi bak 7 kuruş veren satoshi sitelerini takibe almışsın.

    tamam sözlüğün yaş ortalaması düşük ama niçin hayatınız boyunca suratını dahi görmeyeceğiniz kişilere yalan söyleyip duruyorsunuz? bu çocuk gibi sayısız var burda. bu şekilde ego tatmini yapacağınıza çok çalışın çok araştırın ileri de bir işe yarar en azından. yalan söylemeyi bırakın.

  • iota

    buranın çoluk çocuk olduğunun bir ispatı; adam ilk bitcoin almanın yollarını soruyor bir kaç entry öncesinde şimdi iota 10 dolar olacak diyor.

    ne ara uzman oldun ne ara bu öngörüyü verecek bilgiye sahip oldun ya pes.

  • bitcoin

    bitcoin fikri bitmiştir demek, 1899 senesinde amerikan patent dairesi başkanının "artık yeni hiçbir şey yok . icat edilebilecek her şey icat edildi." demesi kadar talihsiz bir açıklamadır.

  • bitcoin

    cex.io sitesini başlıkta ilk veren kişiyim ikinci kez yazma gereği bile duymadım yapılan işlemlerde alınan komisyon tutarının %30'u için, adam gelmiş para kazandırın bana diyor. 1 dolar için entry çöpü yaratmaktansa yolla bana btc hesabını ben yollıyım 1 dolar ne sen uğraş ne insanlar çöp entry okusun.

  • kopenhag denildiğinde akla gelenler

    (bkz: 17 mayıs 2000)

  • bitcoin

    "uzun bir süredir alım ve satımını yaptığım site" yazıyor ama verdiği sitenin altyapısı wordpress * hadi bitcoini wordpess site üzerinden alım yapımını yedirdin bari uzun süredir deme yalanını şey yaptığım. domaini alalı 10 gün olmuş daha. bir akıllı sensin dimi anasını satayım.

    itibar etmeyiniz.

  • ateistlerden özel zeka vergisi kesilmesi

    siz nasıl bir boşluktasınız lan.

  • 26 temmuz 2017 fatih terim'in istifa etmesi

    galatasaraya gelirse digitürkü kapatmazsam ibneyim.

  • fatih terim ve adamlarının yüzevler'i basması

    düşünsene jürgen klopp stuttgartta mekan basmaya gidiyor.

    tanım: yürüyen ego + yürüyen cahil fatih terim'in şaşırtmayan hareketlerinden biridir.

  • güllacın abartılmış balon bir tatlı olması

    bir gıdayı beğenmiyor oluşunuz onun abartılmış bir balon olduğunu gösteriyorsa şahsımca bunu yazan yazarı benim beğenmiyor oluşumda senin abartılmış bir balon olduğunu mu gösterir? bırakın bu salak ergen başlıkları artık

  • bedelli askerlik

    2008 senesiydi bayram öncesi patronuma demiştim ki; bayram da personele çikolata dağıtsak şöyle logolu çikolatalar 50 kişiye x lira tutuyor güzel bir jest olur vs. dedim. bana dedi ki; olum iyi diyosun hoş diyorsun da bu bayram sen bu çikolalatayı verirsen gelecek bayram beklenti yaratmış olursun bir kere verdimmi hep vermen gerekir demişti.

    yani demem o ki sen bir şeyin fitilini ateşlediysen feriştahı gelse söndüremez. bir kere verdin artık vermek zorundasın yani bunun başka bir şey ile alakası uzaktan-yakından olmaz, olamaz.

    91 senesinde çıkan bedelli zamanı türk halkı bu şekilde çalışmıyordu kaçımızın anası-babası kurumsal bir yapıda büyüdü etti. o dönemin şartlarında zaten babalarımız-dedelerimiz seve seve, isteye isteye yapıyordu askerliklerini fakat gelişen dünyada artık böye değil, kimse istemiyor. istememekte de sonuna kadar haklı.

    özetle çıkacaktır ama 1 sene ama 3 sene ama 5 sene sonra. son bedelliden faydalandım ki tecilime daha çok vardı fakat 5 ocak 88 doğumlu arkadasım gidemedi. bildiğin gidemedi. adaletinizi sikeyim dedim ama o kişi mecburen master yaptı çalıştığı için ahmet yesevi de uzaktan yaptı halen yapıyor ve totalde benim yatırdığım paradan cok daha fazla para harcadı ve devlet burdan zaten kar ediyor gayet bütçelerinin çok üstünde beklentiyle. bunun devlete para lazımla falanda alakası yok devet bizi sikine dahi takmaz (bu entry sosisler tarafından daha çok okunduğu için küfür ettim kusura bakmayın). devlet seni askere sike sike alsa diyecem ki tamam bu adam beni eğitiyor, vatani göreve önem veriyor, askerine saygı duyuyor, savaş halinde hazırlıklı olmamı - hayata bakış açımı değiştrmemi vs 100 lerce neden varken... yoo diyor. bak keyfine koçum diyor (anlayacağınız dilden yazıyorum) sen gitmek istemiyor musun askere peki diyor çalış evladım üret ben zaten senin maaşından güzel güzel kesintimi ebenin zırt deliği kadar yapıyorum gitmene gerek yok askere bir sürü alternatifin var diyor tecilini uzatmak için burdanda harçlarımı, vergilerimi ben bi alayım ama diyor. haa zaten bana çalıştın 30 yaşına kadar şimdi bide 18 bin 30 bin toptan yatır diyor. olay bu kadar basit aslında. her şey paradır gerisi yalandır.

    bu entryi sonuna kadar okuyan adam bu ülkenin %80'inden fazla okuyordur emin olalım buna. şu kadarcık bir entry kadar kelime okumamış bir ülkede yaşıyoruz bu devletin o adamlara değil okuyana, üretene, kafası çalışana, yaşamayı bilene ihtiyacı var amipe değil. bu adamın bu kadar parasını aldıktan sonra birde toplu parasını almayacaklar mı zannediyorsunuz? çıkmaycak diyen suserların hepsi 18-25 aralığındadır ve malesef daha sığırlardır.

    bu entry burda dursun. 2 yıl içerisinde bedelli askerlik çıkmazsa (maksimum 2 sene) bu hesabı 2 sene sonra bugün kapatıyorum. ha kime faydası var? kimseye. tıpkı türkiye de yetişen ve uygulanan akserlik tipinin kimseye faydası olmadığı gibi.

  • yılmaz özdil'in okurlarına yaptığı saygısızlık

    gece yarılarına kadar açık oturum yapıp insanları bilgilendirmeye çalışan, köşesinde yaptığı araştırmaları ve çalışmaları hayatı boyunca yapmamış ergen gelmiş hadsizce yılmaz özdili eleştiriyor.
    neymiş saygısızlık yapmış.

    senin varoluşun dünyaya saygısızlık. öptüm. kib. bye yengeye selammış

    tanım: engelleyin gitsin

  • tuba büyüküstün'le seks yapmak

    düşünsene ileride annen hakkında böyle bir şey okuyorsun? ne kadar iğrenç insanlarsınız olm siz şu sözlükte sizin gibi adamların bir dakika işi olmaması lazım.

    edit: kaçmanız kim olduğunuzu değiştirmeyecektir.
    ergenler

    edit2: annesi babası metalaşsa onlarla sex fantezilerini topluma açık yerlere yazmanın normal olduğunu düşünen yazarları göstermiştir.