abidikkubidiktwistwis6
profili

  • küçükken korkulan garip şeyler

    afyon oruçoğlu otelin uzun ve üstü kapalı bi su kaydırağı vardı. kay kay bitmezdi. çocukken burada kaldığımızda bundan yüzlerce kez kayardım.
    bazen kaydırak hic bitmeyecek, sonsuza kadar kayacakmışım gibi gelirdi çok gerilirdim. ne kadar korksam da tekrar kayardım.

    su kaydirağında sonsuza kadar kayacağını zannetmek, alın size korkulan garip bir şey.

  • iki dedesi ve iki ninesi ile tanışmış yazarlar

    dördüyle de beraber yaşama fırsatım olduğum için sükreder, gurur duyarım. onlardan çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum. allah onlara layık etsin.

  • ramazanda alkol almayan tip

    ben hayatım boyunca hiç içki içmedim, inşallah da hiç içmeyeceğim fakat ben özel günlerde içki içmeyen insanlara da saygı duyuyorum.

    çok sevdiğim bir büyüğüm var perşembeleri içmez mesela, yine her ay içip ramazanda içmeyen bir tanıdığım var. bu insanlar o kadarını yapıyorlar şimdilik, bana göre bu da dini bir hassasiyettir, takdir edilecek bir şeydir.

  • kendimi eşime saklıyorum diyen erkek

    ben de saklıyorum, benim imkanlarımda olup bu işlere girmeyen sadece bir kişi tanıdım. evlenene kadar bir şey yaparsam gelecek eşimin ilişkı yaşamamış olmasını isteme hakkım olmaz diye düşünüyorum. zina yapmış kızı kabul etmeyen insan kendisi de yapmamalıdır.

  • kişinin kendisini en özgür hissettiği an

    camide cemaatle farz namazı kıldıktan sonra, imamın önderliğinden çıkıp, bireysel kıldığın son sünnet namazındaki andır.

  • aykut kocaman

    hepsini geçtim de bu adam gittikten sonra aynı kadroya ersun yanal nasıl futbol oynattı gördük, şimdi biz balın tadını almış insanlarız, bize tekrar keçi boynuzu yedirmeyin, getirmeyin şu adamı.

    aykut seni futbolcu olarak seviyorduk, teknik direktör olarak sevmiyoruz, oku şu yazılanları gelme fenerbahçeye istemiyoruz seni. bu adam gelirse fenerliler lig tv almayın.

    aziz sen de bi git yav, her sene aykut aykut, ondan da senden de bıktık.

    -fenerbahçe defans yapmaz, yaptırır.

    ersun yanal