bizkid4
profili

  • eskisi kadar popüler olmayan internet siteleri

    (bkz: eksisozluk.com)

    hey gidi hey. bir zamanların kutsal bilgi kaynağı. sourberry'ler, ekşibition'lar, zirveleriyle özlediğimiz ekşi sözlük şimdilerde parayla entry girilen, troll kavgalarına meydan olan, milletin fakbadi aradığı tuhaf bir ortama dönüşmüş.

    bir zamanlar sözlükte yazar olabilmek ciddi zeka gerektirirdi. şimdi 250 liraya satılık nick ilanlarına denk geliyoruz.

  • norm ender

    açılın, el öpmeye geldim.

    rap müziğe gönül vermiş, saygı duymuş, 2000'lerin başında kasetlerden ceza, silahsız kuvvet, nefret, sagopa dinleyen biri olmama rağmen norm ender'i tanımıyordum*.

    son dönem ıvır zıvırları hakkaten beni de çok rahatsız ediyordu ama ne yazık ki oldschool abilerin de düzene uyduğunu görüp "türkçe rap bitmiş" diye düşünmeye başlamıştım.

    norm ender ne efsane bir insanmışsın. mekanın sahibi'ndeki ve twitter'da yazdıklarını benim diyen çıkıp söyleyemez. ağzına, bileğine, yüreğine sağlık. bundan sonra senciyiz.

    açıp eski parçalarını tek tek dinlemeye başladım. "aa bunu ender mi söylüyomuş" diye ikide bir aydınlanma yaşıyorum. demek ki ben eskiden de senciymişim.

    okuduğunu bildiğim için direkt hitaben yazıyorum. ekşi sözlük eskisi gibi değil artık malumun. yönetim de trap yapmaya, wrap yapmaya* başladı. kalite buraları uzun zaman önce terk etti. sen de çok ciddiye alma. ya da istersen al, bi diss de buraya atarsın.

    seviyoruz seni.

  • bafetimbi gomis

    galatasaray'a hayırlı olmasını dilediğim azman.

    şimdi galatasaray bu adamı aldı diye önce biraz uyuz oldum (çünkü böyle psikopat tipli futbolcular bizim memlekette iyi iş yapar) , sonra da sevindim. bu adam çok gol atsın da meydan üçüncü beşinci takımlara kalmasın, ligde şampiyonluk yarışı daha üst seviyelerde sürsün, tiner kokusundan kurtulalım, türkiye kupası finali konya ve başakşehir arasında oynanmasın.

    beşiktaş son iki sezon başarısız fenerbahçe ve galatasaray'ın ekmeğini yedi. umarım bu sene ronaldo da pepe de galatasaray'a gelsin, galatasaray yeniden güçlü olsun ki fenerbahçe de güçlü olsun.

    bıktım ulan şu görmemiş, ezik, futbol (ve basketbol) cahili beşiktaşlılardan.

    adetullah: alex de souza

  • jeremain lens

    caner ve gökhan'ı nasıl aldılarsa topal ve lens'i de alabilirlermiş.

    küfürsüz de anlatılmaz ama, deneyeyim. gökhan fener'de oynarken beşiktaşla görüştü, sonrasında fener'den daha çok para koparmaya çalışınca siktiri yedi, beşiktaş'a gitti. caner'in de sözleşmesi yenilenmedi, inter'e gitti. o da ordan siktiri yedi, fener'e geri gelecek derken aziz yıldırım'dan da siktiri yedi, beşiktaş'a gitti.

    yani özetle, fener'den siktiri yemeyen hiçbir futbolcu beşiktaş'a gitmiyor.