bialo czerwoni10
profili

  • instagram profiline drone pilotu yazmak

    çok bilgi sahibi olduğum alanlar olmamakla birlikte; drone sadece çocuk eğlendirmek için kullanılmıyor. askeri alanda, harita ve kadastroculukta ciddi öneme sahip kullanım alanları var.

    bu alanlarda kullanılan drone'ları kullanabilmek için bir çok eğitim ve sınavdan geçip bazı belgeleri almanız gerekiyor.

    tüm bu bilgiler ışığında yine de instagram bio'suna drone pilotu yazmak ne derece mantıklı bilmiyorum ama etiketçiliğin her şey olduğu günümüzde başka yazacak bir şeyi olmayan bir bireyi de çok katı eleştiremem...

  • exxenspor

    gerekirse takımımın avrupa maçlarını ve en sevdiğim organizasyon olan şampiyonlar ligi maçlarını maçkolik'ten takip ederim yine de ajun ve avanelerine 1 kuruş vermem.

    daha smart tv üzerinden yayın vermeyi beceremedi gerizekalılar. ah ulan ah kimlerin eline düştük...

  • fifa 19 ekşilig

    geçen sezonun (bkz: fifa 18 ekşilig) organizatörü olarak wildcard ile katılacağım organizasyon.

    organizasyona soyunan ve kolları sıvayan arkadaşa başarılar ve sabırlar diliyor, kendisine tecrübe ve bilgilerimle yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımı belirtiyorum.

    iki maç kaybettim diye mırın kırın edecekler, ben zayıf kaldım yeniliyorum / bunlar bana çerez geldi diye rakip beğenmeyenler, benim istediğim takım seçildi banane banane diyecekler, çok sık seyahat eden ve zaman ayırmakta gerçekten zorlananlar ve toplu bir organizasyona uyum sağlayamayacak arkadaşlar lütfen iki kez düşünsü nacizane tavsiyem. düzgünce zaman ayıran ve keyif almaya çalışan insanların hakkına girmeyin.

    geçen sezon yapılan yanlışları da yapmayarak şimdiden iyi bir organizasyon olması dileğiyle...

  • galatasaray tarihinin en itici 3 figürü

    galatasaray'a karşı aşağılık kompleksleri olan binlerce insan var. bence siz dernekleşin. organize olun. toplanıp böyle bayrak forma vs. yakın, rahatlarsınız belki.

    çok gülüyorum size, hem de çok...

    hele f.g. yazan beyin özürlü andavallara acıyorum. yazık insanlar belki de bin bir zorlukla bir umut dünyaya getirip beslemiş büyütmüş. ortaya çıkan israfa bak. kahrolursun...

  • türk kadınlarının kaslı erkeklerden tiksinmeleri

    3 ana başlıkta inceleyebiliriz:

    1. göbekli ama zengin erkek arkadaşının / kocasının egosunu düşürmemek için yalan söylüyordur.

    2. aşırı kas yapan adamların kahir ekseriyetinin gerçekten beyinsiz odun adamlar olmasının yarattığı kötü algı sebep olmuştur. (zira fazla kas kadında da güzel değildir.)

    (yerli yerinde kararında 'fit' olarak tabir edilen fazla yağsız düzgün bir vücudu beğenmemek diye bir şey söz konusu olamaz diye düşünüyorum.)

    3. öyle bir erkeğin hiçbir durumda kendisine yar olmayacağını düşünüyor ve şimdiden kendini potansiyel erkeğine psikolojik olarak hazırlıyordur.

  • migros'ta 69.90 tl'ye satılan 2018 yılbaşı sepeti

    ''*selpak collection peçete 33x33 '' ile yeni yıla abdestsiz girmek isteyen yalnızlara da selamı çakmıştır.

  • artık sinemaların da tadının kalmaması

    sinemayı yemekhane, kahvehane ya da kerhane sanan kültürsüz ayılar yüzünden katıldığım önerme.

    tekrar yazıyorum:

    1. sinemada saatlerce yemek yenmez. haşur huşur ses çıkaracak şeyler hiç yenmez.

    2. film esnasında evde kanepede izler gibi yanındaki ile kritiği yapılmaz. çok spesifik anlarda tek kelime kulağına fısıldar ya da dürtersin. arada ya da bitimde konuşursun.

    3. telefonundan bu kadar kopamayacak kadar önemli bir insansan ya da özel bir durum varsa izlemek zorunda değilsin. böyle bir durum yoksa malsın.

    ...

    artık gitmekten imtina ediyorum. bir kamyon para (dövizin hali malum) verip büyük ekran tv aldım netflix vs. ne varsa üye oldum ekseriyetle evde izliyorum. kültür seviyemiz bırak ilerlemeyi geri gidiyor.

    hakkımızda hayırlısı.

  • gelinin basenlerini görmek isteyen kaynana

    gelinin adının rukiye kaynananın adının sedef olması da en az olay kadar şaşırtıcıdır

  • düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması

    yanlış önermedir.

    çevremde çok fazla kapılmamış ve 'düzgün' arkadaşım var.

    sakın siz 'düzgün' arıyorum ayağına kariyerli, zengin ya da piç (?) adam tercih ediyorsunuz diye olmasın?

  • bebek arabasını görüp asansörde yol vermeyen tip

    tabi ki asansör öncelikleri fakat bir bebek arabasının yanında 1 kişi değil de maaile 6-7 kişi binip bir de yer istemeleri biraz suistimale giriyor.

    bir bebek arabası + yanında annesi ya da babası hadi bilemedin ikisi birden tamam.

    ama bebek arabası var diye tüm sülale o asansörde bir önceliğin yok. geri kalanlarınız da merdivenleri kullanabilir pek tabii.

    konu ne olursa olsun bayılıyoruz milletçe herhangi bir ayrıcalığa sahip olmaya...