helios erebus5
profili

  • tartışmanın gereksiz olduğu insan tipi

    (bkz: kadıköy'de oturan vegan hayvansever feminist kız)

    bunlarla tartışmak 42 km maraton koşmaktan daha çok yorar sizi. yapmayın, cidden hiç gerek yok. baktınız tartışacak gibisiniz, sessizce uzaklaşın.

  • instagram'ın kapanması durumunda olabilecekler

    ilgi orospusu kaşarlar hayatta kalmak için ihtiyaç duydukları ilgiyi bulamayacaklar ve böylelikle bir bir vefat edecekler. dünya daha güzel bir yer olur herhalde o zaman.

  • fatih terim

    çıkardığı kadroya laf etmeye kimsenin götü yemiyor. tudor çıkarsa şu kadroyu anasını sikmiştiniz adamın. ikiyüzlü hainler sizi.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    sohbet etmek isteyen ankaralı cesur kadınları beklediğim tabandır. buyrunuz efenim.

    http://ribony.com/helios-erebus

  • pegasus airlines

    pegasus'a çok defa küfretmiş ve hizmetini beğenmeyen biri olarak bagaj ağırlığı konusunda eleştirilmesi anlamsız olan firmadır çünkü dünya'daki bütün havayolları aynı kuralı uyguluyor.

    bilet alırken "kişi başı 15 kg bagaj vereceğim. fazla olması durumunda ek ücret çıkacağını biliyorum ve kabul ediyorum" demiş oluyorsunuz, o yüzden hiç ağlamayın. sadece bazı havayolları prestijden ötürü bazı kolaylıklar sağlayabilir üstteki iki entrye benzer durumlarda ancak onların da ekstra bagaj ücreti talep etme hakları mevcut zira onlardan bilet alırken de aynı koşulları kabul etmiş oluyorsunuz.

    sonuç olarak; ekstra bagaj ücreti üzerinden çakılması anlamsız olan firma.