no more patates7
profili

  • 28 ekim 2019 medipol başakşehir trabzonspor maçı

    --- spoiler ---
    trabzon fb ye verdi küsküyü
    https://eksiup.com/p/9e2818379xqh
    --- spoiler ---

    kesme işaretinin varlığından habersiz gerizekalı bir hamsinin başakşehir'e attığı golü fenerbahçe ile özdeşleştirerek ezikliğini ve kompleksini dışa vurduğu maç.

    şimdi de başakşehir penaltı atıyor, fenerbahçe götünü siksin o zaman.

  • 3.5 yaşındaki elif'e ilik donörü aranıyor

    ankara lösente hastanesi'nde yatan 3.5 yaşındaki elif erva görgöz kızımıza çok acil ilik nakli gerekiyor arkadaşlar.

    ankara'da ikamet edenlerin, gölbaşı'nda bulunan hastaneye giderek; "elif erva görgöz'e ilik vermek için kan testi yaptırmak istiyorum" demeleri yeterlidir. ankara'da ikamet etmeyen arkadaşların da, en yakın kızılay sağlık birimine giderek ilik donörü olmalarını rica ediyorum. böylece hem elif'e, hem diğer ilik nakli bekleyen hastalara umut ışığı olabilirsiniz.

    edit: ilinizde bulunan bağış noktaları

    ilik nakli bekleyen elif kızımız:

    https://eksiup.com/p/kw1118024z78
    https://eksiup.com/p/yw111803wqfv
    https://eksiup.com/p/cz111804dh9s
    bonus: https://eksiup.com/p/ud111821md6j

    lösante hastanesi web sitesi

    adres: kızılcaşar mahallesi 23 nisan caddesi 2705 sokak no:20 incek 06830 gölbaşı / ankara

    telefon: +90 (312) 666 7 666

    daha çok insana ulaşabilmemiz için başlığı uplarsanız çok sevinirim. sosyal medyası kuvvetli arkadaşların konuyu sosyal medyaya taşımalarını, haluk levent gibi sesini kitelelere duyurabilecek gönüllülere iletmelerini rica ederim.

    şimdiden teşekkürler.

    gelen mesajlar üzerine edit: "süreçten adım gibi eminim. eğer özel bir durum yoksa. tüm türkiye’de eşleşme yapılır. kızımıza uygun donör demek ki yokmuş maalesef. bakanlık donör sayısının neredeyse yarısı kadarını çalışabiliyor her ay. çalışılanlar arasında eşleşme çıkmamış demek ki. ama belki mesajınızı görüp de donör olan birinden eşleşme yakalanabilir. "

    arkadaşlar hasta yakınları, hastanenin; " elif lösemi hastası olduğu için, nakil için donörlerin hastaneye gelmeleri gerekir " açıklamasına müteakiben donörlerin hastaneye gelmeleri gerektiğini söyledi. fakat yukarda editlediğim mesajı yazan arkadaşın talebi üzerine ekleme yapıyor ve diğer illerden de donör olunabileceği bilgisini buraya ekliyorum. belki de, yazar arkadaşın da dediği gibi, tarama yapılıp şimdiye dek eşleşen bir donör bulunamamış olabilir. o yüzden, imkanı olan arkadaşların ankara'da bulunan hastaneye, olmayanların en yakın kızılay sağlık birimine giderek ilik donörü olmalarını rica ediyorum.

    beri yandan, bu hususta bilgi sahibi olan arkadaşların edindikleri doğru bilgiler de çok değerli. bana ulaşırsanız, mesajı editleyerek bilgi akışını güncelleyebilirim.

    edit2: yapabiliriz arkadaşlar! daha önce yaptık, yine yaparız! (bkz: bir cocugun hayatini kurtarmak)

    edit3: gelişme oldukça, eklemeye devam edeceğim. çok güzel mesajlar geliyor elif için. dualarınız ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler!

    edit4: bir yazar mesaj atarak debenin geri geldiğini, bu mesajı favlamanın olumlu etki yaratabileceğini söyledi. dikkatinize.

  • kanser hastasına yardım kampanyası

    hastamızın tez zamanda şifalar bulmasını diliyorum.

    up!

  • abdullah avcı

    olm bakin ben fenerbahceliyim ve tarafsiz bir gozle soyluyorum; bu adamin elinde senol'un elinde olan kadro yok. degerlendirirken insafli olun.

    basaksehir'deki kadro da yok. nerde visca? nerde robinho, adebayor? besiktas'da bu sezon bunlarin karsiligi bir oyuncu var mi?

    q7 cikarip gobekli lens'i mi alacak? caner, gg'yi cikarip kimi alacak?

    net kadronuz kotu. edecekseniz fiko'ya sitem edin. takiminiz yaslanmis. komple revizyon lazim.

  • ankara kızlarının izmir kızlarından güzel olması

    ankaralı kızların "la bebe" dediğini zanneden cahilleri göstermiş başlık. sincan'da, yenidoğan'da, şentepe'de oturanlar için falan deseniz tamam da, genellemeye vurursak %20'si bile "la bebe" demiyordur ve aksanları düzgündür.

    semtçilik üzerinden genelleme yapacaksak, biraz bucalı apaçi kızlardan bahset bize mesela. pekii ya, basmane'ye ne dersin? gümüşpala falan da, fena değil hani.

    not: izmirli kızlar daha güzeldir, o ayrı

  • 12 temmuz 2017 fenerbahçe sporting lizbon maçı

    bu sene kaleci yerine karpuzcu oynatıyoruz herhalde. elalem yaşı ilerledikçe tecrübe kazanır, bizimki yazı karpuzcu kamyonunun kasasında geçirmiş.

  • bayan kelimesini kullanan yazarlar uçurulsun

    (bkz: bayım değil erkeğim diyeceksiniz)