gerexiz6
profili

  • erden timur

    livakoviç'e saldıran terörist hakkında "belki de sakinleştirmeye gidiyordu" diyerek bütün türkiye'yi bir kez daha aptal yerine koydu.

  • erlik

    son videosunda muhalefet maskesi altında alman ve diğer batılı devletlerin fonlarıyla beslenerek türkiye'yi şekillendirmeye çalışanları çatır çatır ortaya saçmıştır. 2008 model çözülüm süreci akp'sini canlandırmak isteyen akbabaların kimliğini açığa vurmuştur.

    zaten herkesin yıllardır içten içe sezdiği ama bir türlü tam olarak adını koyamadığımız şeylerin adını koymuştur. altını çizmiştir. ifşa etmiştir. bu saatten sonra bu heriflere oy veren, pkk'lıların şahitlik yaptığı ve tsk subaylarının hapse atıldığı ihanet günlerine geri dönmek istiyordur.

  • aykut kocaman

    hakkında bu kadar entry girilince hakemlere “ananın .mına koyayım *rospu çocuğu“ dedi ya da tokalaşmaya gelen rakip teknik direktörü kolundan tutup hakeme doğru savurarak “git onu tebrik et“ dedi sandım. meğer tek yaptığı yine tinercileri hoplatmakmış. iyi yapmış valla helal olsun.

  • 8 aralık 2017 bursaspor fenerbahçe maçı

    başlığa tinerle karışık yanık göt kokusu hakim şu an ahahahaha.

    maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar ezici şekilde üstün olan taraf deplasman takımı fenerbahçeydi ve tertemiz, mis gibi bir üç puanı hanesine yazdırdı.

    kudur lan! zuahaha

  • 29 kasım 2017 fenerbahçe adana demirspor maçı

    valbuena h. ali'nin kafasına çarptırarak gol attı. en güzeli de bütün takımın bunu görüp tebrik için h. ali'nin değil de valbuena'nın yanına gitmesiydi ahahahaha iyi güldüm.

    bu arada mahalle karısı gibi janssen'in yüzüne gözüne tırmık atan zenci, seni sikeceğim arslanım. kırk yılda bir forvet bulmuşuz onu da senin sikik triplerine kurban veremeyiz.

  • 28 şubat 2017 yerli savaş uçağına silah takılması

    olumlu bir haberdir. "eski teknoloji bu ne yapacağız?" diye düşünen zeka küpü vatandaşları pazartesi günü derhal savunma bakanlığı müsteşarlığı koltuğuna bekliyorum. bu kadar yüce bir zeka harcanmamalı...

    bu uçaklar sonraki teknolojilerin öncülü olduğu için çok önemli. ayrıca ışid, pkk gibi karadan havaya ateş gücü olmayan mağara maymunlarının kafasına bomba yağdırmak için koskoca f-16'ları kaldırmayacak artık tsk. hava kuvvetlerini inanılmaz bir yakıt israfından kurtaracak bu yavrular . bugün dünyanın en büyük orduları dahi böyle görevlerde 40'lardan 50'lerden kalma uçaklarını kullanmaktalar. mantıklı olan bu olduğu için.

    bunun dışında eğitim ve talimlerde de kullanılacaktır. daha ucuza pilotlarıneğitimleri de aradan çıkarılacaktır. hürkuş fabrikalarında mühendisler, tasarımcılar tecrübeler edinecek ve belki de böylece uçak tasarımında türk ekolü bile yaratılabilecektir.

    ve daha birçok getirileri olacaktır. bu projeyle kafa bulanlar ciddi anlamda sığ ve vizyonsuz kişilerdir. ayrıca bir sürü insanın alın teri var burada, azıcık saygı...