hunialeyhisselam7
profili

  • 2 mart 2022 maske zorunluluğunun kaldırılması

    ölen ölsün kalan sağlar bizimdir yazmışlar. pandemiyle ilgili hiç bu cümleyi kurmadık. başından beri maskeye ve hijyene dikkat ettik, aşılarımızı olduk. ama pandemiyi sallamayan aptalın biri yüzünden anneannemi kaybettik. canım benim, iki ay oldu hala hergün rüyalarımda. gram azalmadı acısı. keşke benim anneannem yerine ölen ölsün yazanların anneannesi ölseydi. demek ki kendi ailelerinin de değeri yok çünkü…

  • bakıcı değil öğretmeniz

    sağlık çalışanlarının istifa hakları, yıllık izinleri vs kaldırıldı. covid olan personel 10 günün sonunda iyileşmese bile işe çağrılıyor. gezen tozan, avmde yere oturup yemek yiyen insanları görmek nasıl morallerini bozuyor kim bilir.

    polis ve askerler doğru düzgün koruyucu ekipman bulamadan aylardır karantinadan kaçan malları yakalayıp hastanelere teslim etmekle uğraşıyor. aynı zamanda asli görevlerini de yaptıkları için gün içinde ve gece boyunca ipsiz sapsız bir sürü insanla muhatap olmak durumunda kalıyor. filyasyon ekiplerinde de görevliler. üstelik bunlar da 10 günün sonunda her türlü işe başlamak zorunda.

    avmlerde, dükkanlarda, lokantalarda vs özel sektörde çalışan işçiler ve beyaz yakalılar da bu süreç boyunca şanslılarsa ve işten atılmadılarsa günde yüzlerce insanın gelip gittiği, elini dokuduğu, öksürdüğü ve aksırdığı yerlerde çalışmak zorundalar.

    kendinizi kurtarmak için aşağıladığınız o bakıcılar da ev geçindirmek için çocuk bakmaya devam ediyorlar. hatta bir kısmı sağlık çalışanlarının çocuklarına bakıyor.

    yukarıda sayılan ve sayılamayan bu süreçte çalışmak zorunda kalmış hiçbir meslek grubu başka meslek mensuplarını aşağılayarak hak almaya çalışmadılar diye biliyorum. itiraz edilecekse hepsine birden itiraz edelim. amasız fakatsız herkesin yaşama hakkı kutsaldır çünkü.

    sizlerin yazıklarına bakıyorum, bırakın bir öğretmeni hiçbir insanın ağzına yakışmayacak laflar ediyorsunuz. küfürler gırla. küfür ederek eğitimci olduğunuzu savunmaya kalkıyorsunuz. işini hakkıyla yapan ve karakter olarak öğretmenlik mesleğine uygun öğretmenleri tenzih ediyorum. fakat meb gerçekten bu insanları görevden almalı artık. biz geleceğimizi, toplumumuzu kimlere emanet ediyoruz?

    edit: ufacık çocuklara piç diyen mi ararsın, şımarık velet diyen mi ararsın, çirkin diyen mi ararsın hepsi var maşallah. ben çalışan bir anne olarak kızımı anneme bırakıyorum. aslında annemin zoruyla anneme bırakıyorum. ama görüyorum ki en doğrusu buymuş. ilkokul mezunu bir kadın olmasına rağmen ne kızıma ne de başkasının çocuğuna velet, piç vs dediğini duymadım, hiç birisine küfrettiğine rastlamadım bugüne kadar.

  • akademisyenlerin 1 yılda 3 ay tatil yapması

    akademisyenlerin yıllık izni senede 20 gündür mal kardeşim. diğer memurlardan bu konuda farkı yoktur. git ötede karıştır cehaletini.

  • evini amerikan toprağı ilan etmek

    (bkz: entry nick uyumu)

  • madonnanin yagli zencisi 2'nin sözlüğü bırakması

  • pkk kürdistan'ı terk etsin

    haklı çağrıdır. gidip sıkıyorsa ırak'ta, suriye'de işid ile savaşmalıdır. 20 yaşında çocukların, ekmek parası kazanmak için çalışan polislerin doldurulduğu karakollara saldırmak kolayken, kafa kesicilerden kaçmak için etek giyenlerin bir tarafının yemeyeceği durumdur ayrıca.

  • tıklatılmış kızların ağlaması

    (bkz: cinsiyetçi erkeklerin iq seviyeleri)
    edit: başlığı açan yazara baktım, daha önce öldü insanlık diye bir başlık açmış ve özgecan için duyarlılık kasmaya çalışmış. özgecan'ı da insanlığı da öldüren sensin kardeşim. katil sensin işte. bir suphi gibi davranmana gerek yok illa. açtığın şu başlıkla öldürüyorsun kadınların psikolojilerini. yakılan, öldürülen her bir zerremizden suphi kadar sorumlusun sen de.