muhammed kohen24
profili

  • ülkeyi satmayacak tek grup

    atatürkçülerdir.

    islamcısı, ikinci cumhuriyetçisi, kürtçüsü, liboşu, yetmez ama evetçisi vs. zor bir anda gözlerini kırpmadan arkadan vurmaya hazır bekliyorlar. gemiyi ilk terk edecekler bunlar olacak.

  • ali ihsan yavuz

    araştırdıkça çok vahim şeylere ulaşıyolarmış, hani la nerde, ne buldunuz? yargı ve polis elinizde, söyleyin bilelim kim çalmış oyu?

    edit: zaytung'dan hoş bir haber: "chp'li seçmenler ali ihsan yavuz'un 5 sene televizyona çıkmaması şartı ile oylarının akp'ye yazılması için ysk'ya başvurmaya hazırlanıyor..."

  • newroz piroz be

    feministlerin feminizmin bokunu çıkardığı gibi bazı kürtlerin saçma sapan ideolojilere alet ettiği gün. bugün de burada örneklerini görebiliriz.

  • özgür demirtaş'ın celal şengör'e boş demesi

    özgür demirtaşınki celal hocaya kalkmaz. yavaş amk. karşındaki yıldız tilbe değil yani.

  • 3-6 yaşlardaki çocuklara dini eğitim nasıl olmalı

    hiç olmamalı. 3-6 yaşındaki çocuğa patatese ibadet etmesini söylersen patatese ibadet eder ve hayatının sonuna kadar buna inanır. silahın-alkolün 18 yaş altına satılmadığı yerde 18 yaş altına dini öğretmek daha tehlikelidir. oy bile kullandırtmıyolar adama, dini öğretmek nedir 18 yaş altına?

  • dindarlardaki kızgınlığın asıl sebebi

    cahiller, tembeller, bir ortadoğu masalına inanıp hayatlarının daha güzel olacağını düşünüyorlar, dinlerinin gerekliliklerini yaparak hayatta istediklerinin olacaklarını düşünüyorlar. gel gör ki hiçbir zaman istedikleri yerlere gelemiyorlar ve çalışarak, üreterek belli yerlere gelmiş, herhangi bir inancı olmayan veya sade bir şekilde inanan insanlara kızgınlar. kendi hayatları boktan diye herkes o şekilde yaşasın istiyorlar. (bkz: türkiye)

    bir diğeri de, kuran'da yazan, bastonun yılana dönüşmesi, konuşan karıncaların olması, ölmüş eşeğin 100 yıl sonra canlanması, yeni doğan bebeğin konuşması gibi aklı başındaki herhangi bir insanın inanmayacağı şeylere inanmaları ve nasıl oluyor da inanıyorsunuz diye sorunca saldırganlaşmaları. çünkü sonsuz değer verdikleri, kendilerini korudukları sandıkları allah, muhammed her kimse bu gibi durumlarda ortaya çıkıp o efsaneleri gösteremiyor.

  • kayseri'de köpek katliamının resmen başlaması

    1 tek insanın canı, kayserideki bütün sokak köpeklerinin canından değerlidir. o yüzden 1 insana daha bir şey olmadan önce köpekler engellenmeli. o kadar köpekleri seviyorsanız gidin kayseriye birkaç sokak köpeği sahiplenin.

    edit: ne hayvansever varmış arkadaş ana bacı kalmadı. umarım bu hayvanseverliğiniz sırf köpek için değil, inek-dana vs. için de geçerlidir.

  • mor saçlı vegan feminist hdp'li lezbiyen kadın

    bu türün %90'ı sözde hdp'lidir, diyarbakırda 2 gün yaşayamaz.

  • gezicilerin başları kesilmelidir

    küçük diliyle bile yalamaya basladigini gosteren aciklama.

  • enes batur'un herkesi ters köşe yapması

    amcasini sikip internete koysa da "aa senaryoymus ne masum" diyecek bi kitle var, bunlar maksimum 15 yasinda enes batur takipcileridir

  • enes batur'un youtube'u bırakması

    1 hafta sonra,

    (bkz: arkadaşlar merhaba kanalıma hoş geldiniz)

  • enes batur'un amcasının açıklamaları

    amcası onurlu biri olsa enes denen soytarının yüzüne bakmaması gerekir. para bu kadar mı önemli lan?

  • 14 ekim 2018 genco erkal rezaleti

    valla doğruysa rezalettir, ikiyüzlü olmanın alemi yok, birinin hatrını sorup yüzüne bile bakılmaması ne zamandan beri normal karşılanan bi davranış oldu?

    edit: ilgiden bunalmış da o yüzden tersleyebilirmiş falan diyen arkadaşlar, genco erkal'ı kaç kişi tanıyor sanıyorsunuz? ne kadar çok kraldan kralci, aşağılık kompleksi olan insan varmış yav, amma meraklisiniz insanlari tanrılaştırmaya, kim olursa olsun güler yüzle basit bir merhabaya somurtarak bakan insan hanzodur. ama bizim yabani anadolu köylülerine nasil anlatican bunu.

  • çay koyulur mu dökülür mü sorunsalı

    dökülür diyenin anası babası ilkokul mezunu veya hiç okumamıştır.

  • avrupa şampiyonasının türkiye'ye verilmeme nedeni

    siyasal islamın ülkeye verdiği zarardır. sen milyonlarca suriyeliyi kayıtsız rastgele ülkeye alırsan, ışidliyi, bilmem neyi ülkeye doldurursan, yıllarca beraber yürüdüğün cemaat darbe yapmaya çalışırsa ve sen bunu bahane edip tam olarak diktatörlüğe başlarsan bu hukuksuzlukları kendi çomarın görmezden gelebilir ama avrupalı biliyor aga. salak değiller.

    edit: nusreti atlamisim, medeni gelismis ulkelerde sosyal medya soytarisi olarak bile anilmayacak bir tipin tanitim videosunda isi ne, vizyonunuz bu mu allah askina. bir de akp'den önce sanki organizasyonu veriyorlar mıydı diyenler için de, bu sene kadar hiçbir zaman şansımız olmamıştı, her şey türkiye'den yanaydı, almanya resmen istemiyordu organizasyonu ama konya'ya trabzon'a içip eğlenmeye gelecek ingiliz turistin huzurunu garanti edebiliyor musun amk çomarı?

  • pitbull'un yasaklanması

    yasaklanması gerektiği gibi ne kadar pitbull besleyen soytarı varsa gözetim altında tutulmalı.

  • ermeni soykırımını kabul eden sözlük yazarları

    sagdan soldan duyduguna, okuduguna inanan cahil ve daha onemlisi gerizekali yazarlardir. ıspatlanamamis ve tamamen turkiyenin alehine sonuclar doguracak bir seye turk haric kim inansa anlarim ama bir turkun bunu kabul etmesi eziklikten ve salakliktan baska bir sey degildir.

  • kemalistlerin türk halkından nefret etmesi

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    edit: kemalist dediğin türkün kendisidir zaten. asıl arap yalayıcı çomarlar türklerden nefret ederler.

  • geceye bir pişmanlık cümlesi bırak

    bitmedi şu arabesk geceye bilmem ne bırak muhabbeti. allah kahretsin varoşluğunuzu.

    evet pişmanlık cümlesi bu pis köylüler.

  • mehmetçik yaz 2582'e gönder

    bir yandan öyle bağış yapmak istiyorum ama diğer yandan da ordunun&devletin başındaki insanlar aklıma geliyor... yukarıda da dendiği gibi diyanetten kesilip orduya aktarılmalı para. duanın kimseye bir yararı yok. bilen varsa söylesin.