alexdemesouza13
profili

  • 1 eylül 2023 chp'den seçim açıklaması

    amk hala akpye oy verenler pişman diye umut vermeye çalışıyorlar, akpye oy veren pişman da size verenler pişman değil mi sanıyorsunuz? milletin pişmanlığı ve çaresizliği üzerinden seçim kazanmaya çalıştınız olmadı, bi zahmet siktirin gidin artık.

  • erkeklerden kadınlara sorular

    ahahha hiç yaratıcı değilsiniz ekşiciler. kıyısından köşesinden seks imalı sorular hep. bir de meriç ağzıyla sormuş herkes.
    direkt sorun amk işte are you sex?

  • yazarların hayatını mahveden huyları

    (bkz: empati)

  • starbucks'ın en lezzetli içeceği

    java chip frappuccino süt bazlı olanıdır.

    diğer içecekleri de lezzet bakımından ortalama fiyat bakımından oldukça ucuzdur. sıradan bir sokak cafesinde fincan kahve 40-50 tl iken starbuckslarda bunun 2 katı kahve 30 küsür tl'dir.

  • la casa de papel

    bu diziyi begenmeyenler çukur linki paylasiyo saka gibi amk. siz gidin asmali konak falan izleyin zaten fazla bu size.

  • bitcoin

    17bin küsürden 1 bitcoin aldım. an itibarıyla birisi 2 bitcoin alsa ve alır almaz çaldırsa benden daha karlı amk.

  • en sadık erkek burcu

    selam ben oğlak. hiç aldatmamıştım. sonra bi gün aldatıldığımı öğrendim. ben de aldatmalıydım, denedim.
    yapamadım. almadı içim. bence ruh sağlığı yerinde olan bi insan kimseyi aldatamaz. çünkü aldatmak başlı başına hastalıklı bir şey. burçlarla alakası olduğunu sanmıyorum.

  • depresyondan çıkma yöntemleri

    yorulun diyenler, cok calisin diyenler hic depresyona girmemis sanirim ya da hafif depresyon gecirmis olabilirler.

    depresyondayken calismak kadar lanet bir sey yok su dunyada. yorulmak kadar da.. yorulunca kalbiniz duracak gibi olur eger agir bi depresyon gecirmekteyseniz ve bu daha da bozar sagligi. en iyi cozum bol bol uyumaktir kanaatimce. seyahat edebilme imkani varsa ozellikle yurt disi seyahatler iyi gelir, okuyacak izleyecek mecaliniz olursa surukleyici kitaplar ve filmler de oyle. bunun disinda kendinizi hayattan kopmus ve caresiz hissediyosaniz profesyonel destek almalisiniz. ilaclar cogu zaman ise yarar.

    son olarak; kafka soyle demistir; ölümün oldugu dünyada hicbir sey cok da önemli degil aslinda..

  • iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması

    aslında çevremizde bir şekilde denk geldiğimiz kişiler vardır buna örnek.

    mesela bizim sektörde bi abi var, ne zaman uğrasam yanına personeline bağırırken görüyorum. hemen hemen bütün tedarikçileri, kendisinin yanından ayrılırken ağır küfürler eder. bazen personeliyle dışarda çay sigara yaparız geçmişini de geleceğini de ağıza alınmayacak küfürlerle anarlar. tabii yanında hepsi süt dökmüş kedi.

    onunla aynı işi yapan başka bir abi var. naif, mülayim biri. herkes çok sever, misafiri eksik olmaz, gönlü de zengin geleni yemeksiz çaysız göndermez. sohbeti hoş, personelini korur kollar. tedarikçileri de hep iyi konuşur arkasından. hatta bir keresinde dilenci gibi dua eden bi personeline rastladım. zengin olsun bu adam hak ediyo falan diyodu. fazladan para dağıtırmış bayramda seyranda. arkasından kötü söz edeni hiç duymadım. bizzat ben de iyi yerlere gelmesini isterim.

    fakat gel gelelim ilk bahsettiğim abi milyonlarla oynayıp havuzlu villalarda yaşarken diğer abimiz otobüs minibüsle işine gelir gider. kirada oturur. ve her sohbetimizde işinin rast gitmediğinden, kısmetsiz olduğundan, büyük paralar çevirip bir türlü kar edemediğinden yakınır.

    işte buna iyi insan olmanın hiç bir işe yaramaması denir.

  • ekşi sözlük kullanıcılarının yargılanacak olması

    gerçekten adaletin ve hukukun olduğu bir ülkede yargılanmaya razıyım şahsen. beraat edip hatta bir de ödül alırız.

    ben 15 yaşından beri fetullahın din sömürücüsü, vatan haini, at hırsızının teki olduğunu bilirim mesela. 15 yaş diyorum? 1999'lu yıllar. bedava gel dershanemize diye aylarca evi aradılar. askeri okul önerdiler badem bıyıklı yavşaklar. küfür bile etmişliğim var aramayın diye. çok akıllı olduğum için değil ha sadece azıcık mantık yürüttüğüm için biliyorum şeref yoksunu olduklarını. bir çoğunuz da biliyordur eminim. bizim o yaşta bildiğimiz, küfür ettiğimiz adama yıllarca tapanlar yargılansın önce bi zahmet. hoca efendi hakkında düzgün konuş diyenler, parsel parsel satanlar bi yargılansın hele.

    2010'da hayır dedik haklı çıktık, laf kondurmadığınız adama fetoş dedik haklı çıktık, ergenekon kurmaca dedik haklı çıktık daha ne olsun da haklı çıkalım? hiç mi kafanız çalışmıyor? hiç mi analiz yeteneğiniz yok arkadaş sizin? daha ne olsun istiyorsunuz? yarın da hayır diyeceğiz ve yine haklıyız. biliyoruz. eminiz.
    daha çok sayılacak şey var da gerek yok bu haysiyetsizler için parmak yormaya.

  • en başarılı türk futbol takımı

    bütün başarılar hesaplanarak sonuç belirlenirse galatasaray'dır.

    not: fb

    şaka şaka cimbomluyum, not fb falan yazınca daha çok beğeniyosunuz amk.

  • aksaray'da göz kanatan fantastik düğün

    oynayanların hepsi erkek. (bkz: köçek) (bkz: köçekçe)
    erkeklerin kadın kılığına girip oynaması çok eski bir anadolu geleneğidir. günümüzde sadece anadoluda ve özellikle köy düğünlerinde varlığını devam ettirmesi gayet hoş.

  • 16 nisan 2017 referandum sonucu tahminleri

    bakın analiz kasmaya gerek yok, chp ekstrem bir şey yapmadığı sürece ki yapmaz, akp'nin propagandalarıyla evet çoğunluğu çıkmaz. çık-maz. bir daha söylüyorum çıkmaz.
    %45'i geçmesi imkansız şu anki görüntü.

    o tarihe kadar yaşanacak her türlü kötü olay hayır oyunu artıracaktır, dolayısıyla evet çıkması için bir sebep yok.

    millete güvenin, kimseyi aşağılamayın. yapılacak en doğru şey bu.

    e hadi hayırlı geceler.

    not:gs