yklc7
profili

  • fuckbuddy'nin hamile kalması

    asıl fuck şimdi başlıyor

  • erkekler arası kurallar

    bir erkek, bir erkeği ortada bir kız meselesi olduğu her zaman satabilir. erkekler arasında bu durum sorun olmaz, halden anlarız.

  • jose ernesto sosa

    bu sosa mevzusu eğer demirören döneminde olsaydı, parası zamanında ödenmediği için bu bahaneyle ya çoktan gitmişti ya da yönetim yıllık ücretini 3 milyon euro'ya çıkarmıştı. ama şimdiki yönetim hem mali hem transferler konusunda disiplinli olup oyunu kuralına göre oynadığından sosa kıpırdayamadı bile. severiz sevmeyiz ama demirören gibi bir felaketin ardından fikret orman bu kulübe ciddiyet, itibar kazandırdı.

  • 14 şubat 2016 tsk'nın suriye'ye girmesi

    telsizini kapatan bordo berelilerdir.

  • türkiye gay camiası

    benim gay kardeşlerimi evlenme vaadi ile kandırıyorlar.

  • arabada sevişen çifte tecavüz etmek

    (bkz: herkese sapur supur bize yarabbi sukur)
    bizim toplumumuzda eğer bir kadın bir erkekle sevişiyorsa tüm erkeklerle sevişmek zorunda gibi bir algı olduğundan bu sapık zihniyetli adamlar da bunu kendilerine hak görüp hiç çekinmeden bu eylemde bulunmuşlardır. bence daha da üzücü olan bu adamlar mahkemeye çıktı mı doğru düzgün ceza almadan bu işten sıyrılmaları. adım gibi eminim kadının erkekle arabada sevişmesi tahrik unsuru olarak görülüp cezalarında indirime gidilecektir. savunmaları da şu şekilde olur; " hakim bey öyle görünce canımız çekti. erkek adamız sonuçta"

  • türkiye'deki cinsel açlığı çözmenin yolları

    eğer sen kız kardeşinin ilişki hayatına, seks yapmasına karışmazsan, bakire kadınla birlikte olmayı şart koşmazsan, namus kavramı kızlık zarı üzerinden dönmezse, erkeklerle ilişkiye giren kadına motor,kaşar vb. vurgular yapılmayıp toplumdan dışlanmazsa yani toplumda evlilik dışı seks ayıplanacak bir olgu olmaktan çıkarsa bu ülkedeki cinsel açlık da biter.