high plains drifter7
profili

  • behzat ç.

    üstteki arkadaş hollywood klişesi ile nokia 8210 takip edilemez demiş ama alakası yok. triangulation başta olmak üzere teknikler var. o kadar da güzel konum bulurlar ki kafana güdümlü füzeyi yersin.

  • 23 kasım 2023 ankara'da komşu katliamı

    detayları bilsek de ona göre yorumlasak keşke.

    kayınbirader aynı durumda. kaç yıldır üst katı deli gibi gürültü yapıyor. bebeği hatırına sayısız kere uyardığı rica ettiği halde adamlar hep üste çıkıyor, umursamıyor, inadına daha çok yapıyor vs vs.

    benim üst katımdan su sızıyor. aynı şekilde uyardık rica ettik oralı değil. idari kanuni yollar çözüm olmuyor. katlanıyoruz mecburen.

    yaşayan anlayacaktır, insanda öyle bir eğilim olsa katil olması işten bile değil.

    kimin neye ne kadar dayanabileceğini, kaybedecek şeyi olup olmadığını, neleri göze aldığını, göstereceği tepkinin sınırını falan asla tam olarak bilemeyiz. günahlarını almayayım ama, maktüller bir nevi irlandalı boksöre toslamış gibi görünüyor.

    edit: katille empati falan kurmuyorum. anlayabilecekler için basit bir örnekle anlatayım. arabamı park yasağı olan daracık yolda trafiği engelleyecek şekilde park ediyorum. birisi gelip uyarıyor, "beyefendi trafiği engelliyorsunuz, aracınızı çeker misiniz lütfen" diye. "sana ne kardeşim" diyor hatta küfrediyorum. şans bu ya, adam ruh hastası çıkıyor. bıçağı on iki kere takıyor bana ve ölüyorum. ben mağdurum o da şerefsiz katil.

    edit 2: katili haklı bulmuyorum, okuduklarınızı dötünüzden anlamayın. bakın biz uyumlu tipleriz, sonuç alamayacağımızı adımız gibi bildiğimizden idari ve kanuni yollara gitmediğimiz gibi karşımızdaki o malum karakterdeki kişilere de atar gider yapmadık. çoluğumuz çocuğumuz var, herif bir şey yapsa... neyse, lanet olsun deyip sabrediyoruz o kadar. demek istediğim, herkes bizim gibi olmayabilir. nitekim yaşanan elim hadisede olmamış. bana bir şey olmaz, istediğimi yaparım, kimse bana dokunamaz, yanıma kalır ne olacak dersin delinin biri çıkar görürsün. bazı şeyleri ciddiye almak lazım. umarım anlaşılabilmiştir.

  • ankara'da michelin yıldızı alacak mekanlar

    ankara'da fine dining tabii ki var, lakin michelin guide'a girer mi? sanmıyorum.

    ama petlas guide'a girecek bir sürü mekanımız var, peçenek döner, sanayilerdeki eski garajlardaki bir sürü mekan vs vs.

  • 27 haziran 2022 sonar araştırma anket sonucu

    sonar'ın sahibi hakan bayrakçı. sonuçları hakan bayrakçı'nın iktidarı son dönemde sağlam yaladığını da hesaba katarak değerlendirmek gerekir.

  • faizin yasak olmasının nedeni

    faiz haram diyen arkadaşlar bana yerli ve miili paramız tl üzerinden borç versinler, 5 yıl vade güzel olur. evi de ipotek ederim onlara, korkmasınlar. 5 yıl sonra aldığım miktarı aynen ödemezsem ev onların.

    hadi, dini bütün müslüman kardeşlerimin hayırlarını bekliyorum. çok dua ederim onlara. allah şimdiden razı olsun.

  • depoyu fulle diyebilen adam

    kredi kartı kampanyalarından faydalanmak için illa 4x100 tl harcamak gerekiyor malum. o nedenle çok zaman depodan 20 litreden fazla eksilme olduğunda gidip fulletiyorum. 100 lira civarına, hatta çok daha düşüğüne de oluyor yani "fullemek" eylemi.

    fullemek için deponun dibini bulmak şart değil arkadaşlar. bu keyfi her durumda yaşayabilirsiniz.

  • sahibinden.com ile sakarya'da satılan şato

    iç mekan resimlerine bakılırsa şato değil talebe yurdu - kuran kursu olsa gerek. bir de, köy evimizin bahçesindeki masamızı kaldırıp yuvarlak betonun üzerine kocaman h harfi yazarsam helikopter pistimiz olacakmış, bunu öğrendim.