unutulamayanlar14
profili

  • ahbap'ın kızılay'dan çadır aldığını gizlemesi

    arkadaşlar sanki çok demokratik bir ülkede yaşıyoruz. haluk levent o gün bir açıklama yapsa anında kendisi deprem bölgesinden ters kelepçe ile alınır, ahbap da kapatılırdı. kusura bakmayın demokratik ülke eşiğini yetmez ama evet dediğiniz gün kaybettiniz.

    siz zannediyor musunuz? haluk levent bunu saklamak istedi? adam daha ilk günden denetçi istedi, bağımsız firmaları duyurdu ki bütün bu işler, sular durulup, halkın yarası sarıldığında ortaya çıksın.

    zannediyorum cumhuriyet gazetesindeki habere de en çok kendisi sevinmiştir.

    buradaki suçlu, bizim vergimizle bize çadır göndermesi gereken kurumun bizim bağışlarımızla stklara çadır satması.

  • virüs tatilinde bekar çalışanlara izin yasağı

    oldu aminakoyayim, cocugu da aksam bize getir biz bakalim. siz hanimla basbasa kalirsiniz.

  • bilkent vs itü vs koç vs boğaziçi vs odtü

    ben de sizin gibiydim gençler, vizyonum dardı.

    burada tartışılan bir okulda okuyan birisi olarak ooo burası iyi şurası kötü diye konuşuyordum.
    sonra yurtdışına taşınıp, burada çalışmaya başlayınca, dünyanın sandığımızdan çok daha büyük olduğunu gördüm.

    edirnenin dışında kimse bakmıyor abiciğim hangi okuldansın, ne yaptın diye.

    siktir edin.

  • konya'da üretilen robotun sahneden düşmesi

    (bkz: belki düşmeye programlanmıştır)

  • japonya'daki türk düşmanlığı

    modern her ülkede olan 3. dünya insanlarına karşı olan önyargıdır. ha japonyadaki gibi ekstrem nefretin nedeni büyük ihtimalle düzen ve kurallar üzerine kurulmuş, kişisel alan ve saygı konusunda dünyanın çok ötesindeyken italyanlarla birlikte dünyanın en laçka, araplarla birlikte en kural tanımaz ve balkan ırklarıyla birlikte en üçkağıtçısı olduğumuz için adamların sisteme uymamamızdandır. o yüzden de büyük ihtimalle sütten ağzı yananın yoğurdu üflediği gibi, türkleri istemiyorlar ülkelerinde.

    edit:imla/kelime

  • ekşi itiraf

    bugün geri geri hamle yaparken dokundum bir arabaya, yurt dışındayım, dil bilmiyorum ama araba kiralık masraf zerre umrumda değil. sakince arabadan indim hatalıyım kabul ediyorum tutanak tutup halledebiliriz dedim. karşı taraf iner inmez kapa çeneni direk polis arıyorum falan diye bağırdı, ağlamaya başladı. ben de uzatmamak için döndüm, arabaları kenara çektik polisi bekledik.

    15 dakika içinde polis geldi, polis gelir gelmez iki tarafa da sordu ne oldu diye, ben hatalıyım tutanak tutalım dedim dinlemeden bağırmaya başladı,kavga etmek istemiyorum ama karşı tarafın tutumu rahatsız edici ben sadece sakince evime gitmek istiyorum dedim. polis daha arabaları görmediğinden ambulansı aradınız mı? yaralı var mı diye sordu arabayı gösterip bilmem iç kanamam olabilir arabaların haline baksanıza dedim. güldük ortam yatıştı neyse polis memuru arabalara baktı evet hatalısınız ama tutanak tutmayı kabul ettiğiniz yardımcı olmaya çalıştığınız için ceza kesmiyorum dedi. kadın bu arada sürekli bağırıyor yandan lehçe sanırım nasıl olur falan demeye çalışıyordu. sonra polis kadına neden polisi aradınız karşı taraf sizinle antlaşmayı kabul ediyormuş zaten diye bir kalay çekti. sonra da polisi boş yere yormaktan ceza kesti.

    oh olsun amk sarı çıyanı. o 350 zlt götüne girsin.

  • dünyada en çok atatürk'ün heykeli olması

    1) onlar heykel değil, büst.

    2) her kilisede çarmıha gerilmiş isa ve meryem heykeli/büstü olduğunu varsayarsak zaten türkiye nufusunun yarısı kadar isa/meryem büstü olduğu kesin, bireysel olanları da katarsak 45 milyondan fazla isa/meryem ana heykeli var zaten dünyada o yüzden olay yalan dolan.

    3)siz ne kadar yıkmak isteseniz de, adını silmeye çalışsanız da o heykelleri, büstleri dikecek adını, ideallerini, bize emanet ettiği ilkeleri yaşatacağız amınakodumun yobazları. bunu kafanıza sokun.

  • yıldız olacak iken kaybolup giden futbolcular

    (bkz: okan koç)
    (bkz: berkant göktan)
    (bkz: serdar eylik)

  • mesleklere özgü yalanlar

    bu akış analizini yapmamız en az 3-4 gün sürer. hesaplamalar, boundary ve operating conditionların işlenmesi çok zaman alır.

    meslek =makine mühendisi

    (yalan, elinizde çizim/model varsa 1 saati almaz)

  • artık efsane kalecilerin çıkmaması

    (bkz: manuel neuer)

  • arda turan

    fenerbahçeliyim, gelirse takımın futbol olarak ritmini, ben büyük topçuyum bu takımın evladıyım tribine girip takımın mental huzurunu bozacağının farkındayım.

    normal koşullarda böyle bir futbolcu kesin gelsin galatasaray'a diye düşünmem lazım, ama konu ardaysa gelmesin kardeşim. ben galatasarayın şampiyonluğuna razıyım.

  • aziz yıldırım ile mayısta bırakıyorum

    (bkz: fikret orman ile haftaya netleşir)

  • yazarların evlerindeki 2015 ve 2017 oy tercihleri

    çekirdek aile

    2015=5 chp
    2017=5 hayır

    akrabalar
    2015=17 chp
    2017=19 hayır (1 kuzenin yaşı yeni tutuyor-diğeri de yeni evlendi o yüzden aileye birisi daha geldi)

    evet halk partili bir aileyiz. sağolsun, laiklik ta dededen geliyor.

    bakın, 88 yaşındaki annanem sırf hayır vermek için 1000 km yoldan uçakla geri gelecek. 88 yaşında kadın, ülkenin geleceği için 4 saat yol çekecek. oy kullansa hayır verecek olup kıçını kaldırmayıp oy kullanmayan olursa kalıbından çoluğundan çocuğundan torunundan utansın.

  • lensle uyumak

    ben malım demenin en kısa yolu.

    lens takmak-çıkartmak 5 saniye, 5 saniye ulan. ben bu entryi yazana kadar 5 kere takar çıkartırsınız iki lensi de. mal mısınız oğlum siz? gören de koduğumun lensini ameliyatla çıkartılıyor sanacak amk.

    not:günde 12-13 saatten fazla lens takmayan hasta.