tencere tava7
profili

  • 10 aralık 2017 beşiktaş'a verilen penaltı

    bence penaltı değildir. penaltı olması için araya giren futbolcu(cenk) rakip kendisine temas etmeden önce topla oynamalı. aksi halde rakibi engellemiş yani faul yapmış olur. mehmet demirkol ve nebil evren de aynı görüşte

    bayern arsenal maçında verilen penaltıda önce arsenal oyuncusu topla oynuyor. sonrasında lewandowski topla oynayan oyuncuya temas ediyor. burada ise cenk henüz topla buluşmuyor, yaptığı tek şey umut'u engellemek. cenk topla umut'un arasına giriyor ve umut'u engelliyor. umut'a faul var.

    bir de 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında 23. saniyede janssen topla serdar aziz'in arasına ayağını sokuyor. ilk temas şu; serdar aziz janssen'in ayağına vurup düşüyor. gs lehine faul verildi buna, bu da örnek. eğer janssen serdar aziz'den önce topa temas edebilse gol olacaktı.

    alın size bir penaltı örneği daha, fenerbahçe galatasaray süper kupa maçı, cener'in umut bulut'a yaptığı penaltı, 8.40'tan itibaren.

    yorum açık, tekrar ediyorum, araya giren futbolcu rakip temas etmeden önce topla oynamalı. cenk topla oynamıyor. umut bulut fifa kokartlı hakem ya da çok iyi bir spor yorumcusu, uzman, bilir kişi olduğu için mi penaltı demesi penaltı yapacak pozisyonu? o umut'un görüşü. adamın penaltı diyor muhabbeti mi yapalım?

    edit: eksilenmelere doyamadım. bilgi aktarmaya, doğru yorum yapılması için referans noktaları yaratmaya, örnekler sunmaya çalışıyorum. ama gelen geçen eksiliyor. süper be.

  • en iyi komedi dizisi

    en iyi komedi dizisi neyinize yetmedi amına koyduklarım.

    edit: başlık bir geri zekalı tarafından dizi tarihinin komedi dalında en başarılı yapımı olarak açılmıştı, moderasyona teşekkür ederim. o çöp başlığı ortadan kaldırmış.

    friends veya seinfeld. hangisi olduğuna karar veremiyorum.

  • fernando muslera

    bugün hatalı çıkış yapıp gol yiyecek kaleci. çıkmıyor diye sövenler bugün de çıktığı için sövecek.

  • galatasaray ilk üçe giremez

    1. fenerbahçe doğuş
    2. beşiktaş sampo japan
    3. anadolu efes
    4. tofaş
    5. galatasaray odeabank

    haklı bir tahmin. benim de tahminim aynı doğrultuda.

    hangi yıl? hangi galatasaray? hangi lig? hangi üç?

  • galatasaray

    passolig sayılarından analiz kasan tinercilere maruz kalan takım. oğlum, hani boykot? hani hepiniz muhaliftiniz? adam olsaydınız, bir sene gitmeseydiniz de şu garabet kalksaydı. bu dediğim tüm takım taraftarlarına. he fanatiğim, beyinsizim, cartım, curtum, iyi al siktir git de gelip övünme. benim passoligim olsa şahsen utanırım, insan içine çıkamam.

    (bkz: passolig boykotu)

    anlamayan beyinsizler varmış editi: galatasaray muhalif, tribünler boş oley demiyorum. passolig alanın beyni yoktur diyorum. 500k beyinsiz beşiktaşlı, galatasaraylı ve fenerli varmış diyorum. bu rakamlarla övünecek adam ya rte'dir ya da bankanın sahibi çalık holdingtir. ohh nasıl sikiyoruz kerizleri diye övünürler. kartlarınızı güncellemeyi unutmayın gençler, hava parası basın güzel kartlarınıza.

  • ziraat bankası'nı teftiş eden genç

    jöleden aldığı güçle, varlık fonu adına ziraat bankası'nı teftişe giden gençtir. yiğit bulut'un yakınıdır ve bankanın yeni sahibidir. bu da haber

    --- spoiler ---
    buralar eskiden halkındı, artık benim.
    --- spoiler ---

  • şenol güneş

    10 kişi kaldıktan sonra stopersiz maça devam etmeye çalışmış, sow'un topu çataldan dönünce götü tutuşup takımın en etkili ismini oyundan çıkararak derbiyi satmış taktik deha. maç beşiktaş 10 kişi kalınca bitmedi, talisca çıkınca bitti.