boray eris4
profili

  • oosterwolde'nin taraftarın kafasına attığı tekme

    sahaya takım arkadaşlarını bıçaklamaya girmiş ibneye gül mü verecekti? bir kere onca eşkıyanın sahada ne işi var bir onu açıklayın.

  • arslanlar konağı taciz rezaleti

    mevzubahis butik otel bursa merkez bölgesinde faaliyet göstermektedir. karınızla kızınızla gidiyorsanız özellikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum çünkü personeli sistemden isimlerini öğrenip alkollü gecelerinde taciz mesajları atabilirler.

    bunun üzerine sahibi/ işletmecisi olan kişiye durumu aktarıp işten atılmasını talep ettiğinizde, aksi halde yasal yollara başvuracağınızı, sosyal medyada durumu anlatacağınız belirttiğinizde ve kendisinin işten atılıp atılmadığını kontrol edeceğinizi söylediğinizde sizi tehdit edebilirler. kontrol etmek için oraya adım atarsanız kafanıza sıkacaklarını söyleyebilirler.

    yani neresinden tutsanız elinizde kalır.

    nereye şikayet edilir ne yapılır bilmiyorum ama internet unutmaz böyle şeyleri. google da her arandığında tacizci otel olarak hatırlanacak. başlangıç olarak bu yeterlidir.

    https://hizliresim.com/kx72xj
    https://i.hizliresim.com/yzjy0n.jpg

  • emeklilerin çalışmadan maaş aldıkları gerçeği

    --- spoiler ---
    picasso bir lokantada otururken garson onu tanır... ve ona bir kağıt uzatıp üserine bir resim çizmesini ister. picasso kırmaz ve hemen bir resim çizer. 5 dakika içinde kağıdı garsona verir ve bin dolar ister. garson çok para istediğini vurgulayarak “ama 5 dakikada çizdiniz. bunun için bin dolar mı istiyorsunuz” diye tepki gösterir. picasso’nun cevabı: sadece 5 dakika değil, 40 yıl artı 5 dakika...
    --- spoiler ---

  • robin van persie

    adam bugün hem attı hem de attırdı. daha ne yapsın. ehehehehehe!