not black but dark4
profili

  • 24 ekim 2022 babala tv sosyal medya yasası

    (bkz: kişinin yaşlandığını anladığı an)

    lan olm bu jump cutlara nasıl dayanıyorsunuz gerçekten aklım almıyor. es yok, nefes yok, taramalıyla kelime sıkıyorlarmış gibi beynime. adamların dediklerini düşünme hakkımı elimden alıyor.

    öncesinde flu tv’de hakan şükür’e bakayım dedim, sonrasında bu. iki kanala da abone değilim, ikisini de sadece bu yayınları için izleyeyim dedim.

    maalesef dayanamadım.

  • bir erkeğin futboldan hoşlanmamasının asıl sebebi

    erkekliğini futbol üstünden kanıtlama ihtiyacı hissedecek kadar ufak pipili olan insanlarla vakit geçirmek istememesi olabilir.

    boş hayatınızı sikeyim afedersiniz.

  • bitcoin

    en sevdiğim kısmı analizciler ve sinyalciler olan kripto para (hakkıyla yapanlara birşey demiyorum)

    bullish, bearish, sik trap, ordan dönerse bunu kırar, şurdan bir üçgen bi çizgi çektik mi artışı görürüz, double top yaparsa şurdan fırlar...

    sinyal grupları var bi de (üye olun izleyin ama sakın onların dediklerini yapmayın, çoğu kendi yatırımlarına göre sizi yönlendirir, 10'dan satış yazın der, zaten hedefleri 9'dur, sizin paranızla kendi paralarını değerleyip sizinkini çöp ederler). ha neyse bu sinyal grupları da 2-3 haftadır sessiz :) artış trendindeyken günde 50sinyal atanlar düşüşleri okuyamıyor üçgenlerle çizgilerle :)

    tradingview'dan günde 20 mail gelirdi eskiden, piyasa bi düşüşe geçti günde 1 mail ya geliyor ya gelmiyor artık. geçen bi %10 arttı gibi oldu hemen herkes "to the moon" çizgilerini çekip analizleri çaktılar ama gene tutmadı :)

    iki günde herkes borsacı oldu sayesinde, nelere kadirmişsin sen bitcoin...

  • gerizekalıların genelde milliyetçi oluşu

    "en değersiz gurur, milli gururdur. bu, onunla gurur duyandaki bireysel özelliklerin yoksunluğunu ele verir çünkü insan neden milyonlarca insanlarla paylaştığı bir özelliğe tutunma gereği duyarbilir ki başka türlü? dikkate değer kişisel niteliklere sahip olan, sürekli göz önünde bulundurduğu ülkesinin hatalarını açıkça görebilecektir. ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar."

    arthur schopenhauer