qokaliptus5
profili

  • ikinci el otomobil piyasası

    almayın mk. hem artmasından şikayet edip hem bile bile gidip alan insana ne denir? türk.

    piyasayı kendiniz bu hale getirdiniz. örgütlü hiçbir hareketimiz yok. tepki gösterme yok. koyun gibi gidip alıyorsunuz. sike sürülecek aklı olmayan, küfürsüz cümle kuramayan galericileri ihya ediyorsunuz. yemin ederim ülkeden ve insanından tiksindim.

  • tek başına yurtdışına çıkmak

    muhtemelen bu yaz benim de yapacağım eylem. etrafımda evli ve çocuklu olmayan, gezmeyi seven ve bu uğurda para harcayabilecek insan pek kalmadı. bir de insanlar aşırı konfor düşkünü. airbnb, kamp zart zurt deyince yüzleri ekşiyor sanki hepsi kraliyet ailesi mensubu.

  • küçük çapraz çanta taşıyan erkek

    powerbank, kulaklık, cüzdan, güneş gözlüğü vb. eşyalar için kocaman sırt çantası mı taşısın dediğim erkek. yıllarca böyle yaptım öğrenci zannettiler. şimdi bu çantalardan takıyorum yine öğrenci zannediyorlar. değişen bir şey olmadı. benim için fonksiyonellik görüntüden önce gelir. işime yaramayan ve rahat olmayan aksesuar kullanmam. iyi ki moda olmuş gündelik hayatta gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

  • alkol satışının tamamen yasaklanacağı gün

    bu ekonomiyle bok gelir dediğim gün. ülke, memurlarının maaşını alkol kullanan vatandaşının ödediği vergiyle çıkarır olmuş siz hala bıdı bıdı. az realist olun.

  • 2 şubat 2017 rte ve turizmciler buluşması

    nasıl ki hitler'in sıçmaya başladığı zamanda kimse karşısına geçip yanlış yapıyorsun diyemediyse şuanda aynısı oluyor, ülkenin ağzına sıçılmasına rağmen kimse çıkıp da bişi diyemiyor. ayrıca turizmciler kadar nefret edilen bir esnaf topluluğu yoktur sanırım şu ülkede.