artik herkes evine donmeli12
profili

  • ekmeği ve şekeri kesmeden kilo vermek

    olmayan yoldur.

    beyaz ekmek, şeker, tuz, şekerli ve yağlı her şey kesilecek. 19:30 ya da en geç 20:00 son öğün. ardından yalnızca su içilebilir. uyku düzenli olacak. spor terleyerek yapılacak.

    güzel şeyler hep zor olandır. unutmayın.

    edit: crazy joe davola 18:30 diyor. şöyle açıklayalım. uyumadan 4 saat öncesinde son öğünü almanız gerek. hemen hemen her gün aynı saatler olmalı. gece 2'de yatacaksanız 22'de yediğiniz yemek yine zararlıdır.

    edit2: yediğine içtiğine dikkat edip, akşam künefe yeme tavsiyesine uyan arkadaşlar 1 ay sonra gelsin bana mesaj atsın kilosuyla alakalı. onu bunu kesmek gerçekten zorunlu muymuş değil miymiş o zaman tartışalım tekrar.

    edit3: son kez editliyorum. bir daha yazmayacağım çünkü iş it dalaşına girdi. en sevmediğim şey bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır. uykunun yeme içmeyle ne alakası mı var? akşam hava kararana kadar vücut, yediğiniz her şeyi yakar. bir şekilde enerjiye dönüştürür. gece yatmadan önce yedikleriniz ne kadar hafif olursa olsun vücutta kendine sağlam yer edinir. gün boyu dikkat edip akşam yediğiniz künefe ya da diğer şekerli yağlı şeyler vücudunuzda yağ kütlesi olarak kalır. (göbeğim yağ bağladı derler, o söz buradan gelir.) kimisinde göbek, kimisinde kalça, kimisinde basen olarak şişer. uyku düzeni önemlidir. çünkü havanın kararmasıyla beraber vücut da kendisini bir makineymiş gibi dinlenme moduna alır. halsizleşir ve yorgun düşersiniz. bu yüzden yediklerinizi ve içtiklerinizi yakamazsınız. daha da bir bok anlatmıyorum. ne haliniz varsa görün.

  • putin'in erdoğan'ın sandalyesini devirmesi

    putin'in centilmenlik yapmak isterken fizik kurallarına karşı gelememesi olayıdır.

  • 13 ekim 2017 ali koç'un açıklaması

    ali koç'un başkanlığı kazanmasına neden olacak tavır budur işte. her zaman anlayışlı, her zaman kibar ve her zaman dürüst. bu tavır fenerbahçe'yi kurtaracak.

    aynı tavırları ve karakterleri ülkem için de diliyorum.

  • game of thrones

    vay anasını nasıl finaldi lan bu böyle.

    --- spoiler ---

    bronn ve jaime ısrarla çükün öneminden bahsediyor ve savaşları kaybediyor. theon çüksüzlüğü sayesinde dövüşü kazandı bacısını kurtarmaya gidiyor. lekesizler'in de çükü yok onlar da savaşları kazanıyor. lord varys'in de çükü yok, o da hep kazanan tarafta. senaristler çüksüzlüğün önemine fazla damga vuruyor. algı operasyonu var. yer miyiz lan bu numaraları?

    hound tahta kasanın ağzını açıp beklediği sahnede içinden ölü çıkmayacak sandım. efsane olurdu lan. bütün şövalyeler sayko bir ölüyü arıyorlar şehirde. düşünsenize, bulmak için et koyuyorlar sağa sola.

    khaleesi ejderhaya iyice modifiyeli tofaş muamelesi yapmaya başladı. hayvana pati çektirerek indirmeler, susturucusu sökülmüş egzoz gibi bağırtmalar, hayvan arkasını dönüp giderken ortalığı toz duman etmesi. bu ne lan? oldu olacak teyp takıp dj gecelerin yargıcı çalsın son ses.

    dizi kafadan 7 sezon daha devam eder bence. ölüler ordusu 7 sezondur yürüyor, duvara daha yeni vardılar. jon o yolu 50 kere gitti geldi, tormund duvara 100 kere gitti geldi. bu amk ölüleri 7 sezonda anca yürüdü. king's landing'e varana kadar 14. sezon gelir. jon'un çocukları olur, sansa kezbanlıktan ölür, çüksüzler hala kazanıyor olur.

    bran bildiğin stalkçu çıktı. arada iyi şeyler de yapıyor ama bir sonraki sezon jon'a ve khaleesi'ye dönüp "o gece çok güzel gözüküyordunuz" derse şaşırmayın.

    ulan bu gözler yengesiyle kırıştıran behlülleri, geçmişe dönüp babaannesiyle sevişen fryları çok gördü o yüzden kendi halasıyla sevişen jon'a tepki veremiyoruz.

    yalnız jon'la khaleesi sevişirken tyrion, öpüşüp koklaşan şener şen ve müjde ar'ı izleyen kaya gibi bakakaldı. o da aşık oldu sanırım.

    hound ve brienne sevişir çocuk sahibi olursa devlerin nesli devam edebilir. tormund depresyona girip ölüler ordusuna katılır.

    ve gelelim son sahneye. night king sezerciğin eşeğini almış şişman velet gibi binmiş üstüne vuruyor kırbacı. hayvan ölüp buz gibi suyun içine girdi, aynı gün zincirlerle çıkarttılar. hangi ara o kanatlar delindi hangi ara çürüdü hayvan amk? bizim buzlukta 3 ay bekleyen tavuk eti bozulmuyor, koskoca ejderha duvarın kuzeyinde helak oldu.

    geyiği bir kenara bırakırsak güzel bir final oldu. şimdi bekle dur 2019'u. hepimize geçmiş olsun.

    --- spoiler ---

  • game of thrones

    --- spoiler ---

    jon snow'un gösterdiği ak gezen çizimlerini davos'la beraber kendilerinin çizdiğini düşündüm. çizerken böyle hihihihi diye gülüyorlar falan. efsane olmaz mıydı?

    --- spoiler ---

  • 27 temmuz 2017 istanbul'da dolu yağması

    gökten ceviz gibi dolu yağması olayıdır. resmen göklerden gelen bir karar var şuan.

  • iki heceli en güzel şey

    (bkz: afedersin yar-rak)

  • evet dersen hilal hayır dersen haç kazanacak

    gerçek görsel 1
    gerçek görsel 2

    işin en üzücü kısmı bu ülkede yıllardır terör örgütleriyle iş birliği yapanın kemal kılıçdaroğlu sanılmasıdır.

  • sabire meltem banko

    eller ayır sabire
    yollar ayır sabire
    yıllar ayır sabire
    biz ayrılamayız...

  • metrobüste ayakta uyuyakalan suriyeli çocuk

    düzenli metrobüs kullanan insanların sık sık gördüğü görüntüdür. her çocuk sempatiktir fakat bu çocuklara mendil satması için bazı teknikler öğretilmiş. kucağa oturma, yanak sıkma, bacakta/kolda uyuma, eldeki telefonun ekranına müdahale edip oyun arama... gibi.

    ha çocuk gerçekten yorgun düşmüş ve uyuya kalmış da olabilir. bu tarz olayların sorumluları çocuğunu çalıştırıp kendisi sağda solda cirit atan aileler ve bu çocukların çalışmasına göz yuman hükümet yetkilileridir.

  • tek kelimeyle şehirlerin tanımı

    yozgat: yozgat

  • rıdvan dilmen'in fb kongre üyeliğinden çıkarılması

    "şikebahçe'den beklenmeyecek harekettir"

    bakın bu ülkenin bütün sorunu bu. eğer fenerbahçe evet videosundan dolayı rıdvan dilmen'i aforoz ettiyse bu harika bir olaydır. ses getirir. yürek ister. yayılması ve devamının gelmesi gerek. örnek olması gerek.

    ama bir gerizekalı çıkıyor "şikebahçe'den baklenmeyecek hareket" diyor. adamın zaten zekası şikebahçe, 8taş, 6s gibi ilkokul seviyesinde. gel de böyle heriflerin yaşadığı ülkeden bir bok olmasını bekle.