sizmamotoryagi7
profili

  • masterchef türkiye

    şeyma erzurumlu. dün cilalamaya başladılar, bugün ana kadroya seçtiler. erzurum kontenjanından seçileceği besbelliydi.
    not: yaptığı dondurmalı içli köfte en az aşırı yapmacık tavırları kadar iğrenç görünüyordu.

  • ne yapayım canım cinini çıkarıyorum

    geçmiş cin çıkarsın diye ak sakallı godoşun önüne oturmuş, adam kerkinmeye kalkınca mızıkçılık yapıyor. cinci haklı olarak isyan etmiş. ulan bu ülkede cinin sikerek çıkarıldığını bilmeyen kaldı mı edepsiz? kim indirecek şimdi adamın cin çıkartma şeysini?

  • kamerun'daki damatların baldızla zorlu imtihanı

    ya o baldızların kalçaları profesyonelce titretmesi? şu videoyla gelse ankara'da istediği pavyonda kara tutku diye star olur. damatcım üzülerek söylüyorum ki kötü yere tezgah açmışsın.

  • instagram'da kadınlara video ile yürüyen tip

    hatun bulup hormonları dizginlemek için harcanan her türlü çabaya saygım vardır ama sakallı bir herifi yarım metreden kırıtarak kameraya el sallatıp meğrhabaağ meğrhaabaağ dedirten hormonun allah bin belasını versin. yok mu lan bu dünyanın adaleti? bir insanoğlu şöyle maymun olmayı hak edecek ne suç işlemiş olabilir?

  • ikinci üniversitede okumak istenilen bölümler

    (bkz: #67391001)

    iki yıl önce böyle bir entry yazmıştım. dört ay falan sonra sınava girmeye karar verip ders çalışmaya başladım. şu an tıp fakültesi 1. sınıftayım. yani sağa sola entry bırakmak çare değil dostlar. o bölümü okumak istiyorsanız harekete geçin.

  • israil'in down sendromlu genci tutuklaması

    dinbaz çöl faresi yazan orospu çocukları şunu iyi bilsin ki filistin'de din devleti kuran, din adına savaşan araplar değil yahudilerdir. sözde dinlerini ihya etmek için koca coğrafyayı getirdikleri hal ortada. filistinliler din değil varolma savaşı veriyor.

  • donald trump'ın psikopat oğlu

    çocuk otizmli, psikopat veya aptal değil. davranışları gayet normal. hatta ortalama üstü bir zekaya sahip olduğuna bir yüzlüğüne bahse girerim.
    ortada psikopat varsa bu çocuğu kirli siyasetlerine alet edenlerdir.