lao tzu4
profili

  • ceset görmüş sözlük yazarları

    daha önce de görmüştüm fakat en çarpıcısı 15 temmuz’da jandarma genel komutanlığı önündeki cesetler oldu. sabah cenaze arabası geldiğinde milletin cesedini biz yükledik. çöp poşetine de çeşitli naaş parçaları topladık. bugün kurban kesilen alana geldiğimde farkettim; aynı koku, aynı atmosfer. mekanları cennet olsun.

  • insan robotlara karşı nasıl savaşabilir sorunsalı

    (bkz: emp)

    edit: her şeyin bir karşı şeysi vardır dostlar. fanteziye girmemek gerekiyor. emp karşıtı bir şey bulursunuz, biri de karşıtı olan şeyin karşıtını bulur, bunun sonu yok. temel silahımız emp. arzu ederseniz talebe göre satışlara başlayabilirim. yarına kadar hesabımda 10 milyon dolar görmezsem robotların tarafına geçeceğim.

  • 500 bin tl ile yapılacak en iyi yatırım

    birkaç pokemonun finans uzmanlığı, yatırım danışmanlığı kasmaya çalıştığı başlık olması bir yana; kazandığı -ki sanmıyorum- 3-5 milyonla kendini bill gates zanneden çomarların sözüne güvenip de iş yapmamanız gerektiği konusunda şiddetle uyarmalıyım sizleri. biri gelmiş şuraya yatırım yapın demiş, diğeri tavsiye vermiyorum mesaj atmayın hıh tarzında bir entry kasmış. ne değişik ezik insanlarsınız yahu.

  • akp'li biriyle siyaset tartışmak

    özellikle orta yaş ve üzeri biriyse konu uzayınca senin bilmediğin şeyler var diyip geçiştiriyorlar. ben bildiğim şeyler yüzünden bu partiye düşmanım onu bilmiyorlar işte.