insanokuzolmasin14
profili

  • lucas torreira

    acıyorum adama ya. az önce yüzüne kezzap attılar, şimdi de mayına bastı... allah belanı versin fenerbahçe...

  • imamoğlu'nun artık insanlara samimiyetsiz gelmesi

  • şenol güneş

    ülkedeki tüm problemlerin ana kaynağı olan iki büyük sebebin ikisini de taşıyor. nedir o iki büyük sebep?

    1) yaşlılar
    2) karadenizliler

    bir tanesinde utanma arlanma olduğunu görmedim, görmediniz.

  • samsun canik'te sokak ortasında öldürülen adam

    vay amına koyayım ya. resmen sokak ortasında önce pompalı tüfek dipçiğiyle ağzını burnunu kırdılar adamın, sonra diğeri gelip bir tabancanın dipçiğiyle aynı şeyi yaptı. sonra pompalı tüfekli olan hırsını alamayıp yakın mesafeden ateş etti adama, tabancalı olan da tabancasının dipçiğiyle vurmaya devam etti.

    olm bunun uganda'da bilmem nerde palayla insan kesen katliamcılardan farkı nedir allah aşkına biri anlatsın? baya baya gündüz vakti yaptılar bunu. bu ülke, başına gelen bütün musibetleri hak ediyor.

    edit: ölen kişinin de sosyal medya hesaplarını kurcaladım biraz. ete para vermemişler, durum bundan ibaret. yani öyle herhangi bir mağdur değil. siz de kurcalarsanız az çok nasıl biri olduğunu anlarsınız. sürpriz bir olay değilmiş yani. fotoğraf açıklamalarında hep bir atar gider. üstelik bundan 5 yıl önce yine aynı ilçede bir pompalı tüfekle biri öldürülmüş, olaya karışıp gözaltına alınanlardan biri bu ölen kişi. o olayda hapse giren kişi de bana para teklif ettiler suçu üstlenmem için ama sözlerini yerine getirmediler, ben yapmadım demiş. murat diye birinin yaptığını söylüyor. murat da bu olayda gözaltına alınanlardan. murat inkar ediyor, bu hüsame de olayı yapan kişinin bu para teklif ettiler bana diyen şahıs olduğunu söylüyor. tahminimce bu söylediği şey de o adamın hapis yatmasına etkili oluyor. muhtemelen bu olayın intikamı olabilir. değilse de başka bir şeyin intikamı olduğuna eminim. ölen kişinin bir tane normal fotoğrafı yok. ya cezaevinde ya da şöyle kralız böyle kelepçeler kol saatimiz modunda. yani olayda tek mağdur olan etrafta bu travmatik olaya şahit olmak zorunda kalanlar olmuş. keşke etraflarına daha az zarar vererek birbirlerini yok etmeleri mümkün olsa.

    edit2: ya aq siz hiç başlıkta yazılanları okumuyor musunuz? okusanız görürdünüz. mesaj kutum dolu deli gibi isim soyisim ya da link soruyorlar. diğer entrylere göz atsanız görürdünüz :)

  • celalettin güvenç'in millete köpek demesi

    evet bunu da gördük. tbmm iç işleri komisyonu başkanı, akp kahramanmaraş milletvekili celalettin güvenç, attığı tweet ile hazine bakanı damatı eleştirenler için köpek demiş. tam olarak köpekler istedi diye atlar ölmez demiş. köpek kim? akp'li olup da hazine bakanını hiç sevmeyen birçok insan var. onlar da mı köpek? seçtiğiniz adamlara bakın. bir de kenya dostluk grubu başkanıymış. kendisini ilk defa görüyorum, tanımam etmem ama işin içinde kenya vs varsa kesin cemaat bağlantısı da vardır geçmişte.

    kaynak

  • kadıköy anadolu lisesi simitli açılış töreni

    olm bir şey sorucam size, laz hamurcunun yoğurup kürt fırıncının pişirdiği unlu mamül neden kutsal oluyor aq ya bunu anlamıyorum yıllardır. ekmeği yerden al öp duvara koy ama yerde elma gördün mü voleyi yapıştır. elma orospu çocuğu mu? kutsalmış. gören de isa yoğuruyor musa pişiriyor sanacak. diğeri de kasada. nebi kardeşler unlu mamülleri.

    edit: doğaya saygı de anlarım ama etrafına bak bakayım bir bunu savunan adamlar doğa bilinci geliştirmiş insanlara benziyorlar mı? zaten genel kanı nimete saygısızlık çok günah söyleminden yola çıkıyor. bahsettiğim kutsallık da bu. ekmek neden kutsal olsun mesela?

  • istanbulgonulluleri.org

    istanbul'un iyiliği için çalışacak gönüllerin oluşturulması için ekrem başkanım tarafından kurulmuştur. şimdi bizi göreve çağırıyorlar. başlığı yukarıda tutalım.

    web sitesi: http://istanbulgonulluleri.org/

    görev çağrısı

    edit: bir şey söylemek istiyorum. önemsiz bir şey olarak görmeyin buraya üye olmayı. 20-30 sene sonra torunlarınıza bu güzel günlerin başlangıcında ben de vardım, ben de çalışıp mücadele ettim, size güzel günler bırakabilmek için diyebilmek adına üye olmalı, mücadeleye yardımcı olmalısınız.

    edit2: 2. entryde @master of code paylaşmış, site yoğun olduğu için direkt formun linkini. ben de ekleyeyim dedim entryme.

    --- spoiler ---

    yoğunluk sebebi ile giriş yapamayan arkadaşlar

    üye olmak için direkt form doldurabileceğiniz link
    --- spoiler ---

  • kadir mısıroğlu

    bir insanın ölümüne sevinmek aşağılık bir şeydir. sevinmek az gelir. evde halay çekiyoruz aq. halaydan aşağı sevinen de aşağılıktır. ölmesin. ölür gibi olsun ama ölmesin. defalarca böyle olsun. hakkı budur.

  • 5 nisan 2019 ibb'nin evrak kaçırma görüntüleri

    nurtepe’de, 5.levent denilen yerin karşısında bulunan ibb'nin iştiraki akom ve iski binasından kamyonlara gün boyunca yüklenen evraklar kameralara takılıyor. alçaklar.

    https://twitter.com/…tatus/1114208815421980672?s=19

    edit: hala buna ciddi ciddi kılıf uydurmaya çalışan, evrak olduğunu o kadar uzaktan nasıl anladın diyenin ölmüşlerini sikeyim.

  • 24.9 milyar pixel ile çekilmiş şangay manzarası

    korkunç lan. siz tedirgin olmuyor musunuz? bugün bunu yapan, yarın senin yatak odana da zoomlar, ruhun duymaz. bu kadar uzağı bu kadar detaylı görebilmek... abooovv...

  • hasta oğlu için yaprak sarması satan anne

    ben bu ablayı unutmuştum kendi derdimden. az önce twitter'da timeline'a düştü. hatırladım ve durumdan dolayı size de hatırlatma gereği duydum.

    ablanın işleri bu ara durgun

  • evet oyu pusulasıyla fotoğraf çektiren vatandaş

    bu amını dalağını götünü yardığımın vatandaşlarına "e gel o zaman burada yaşa aq" dediğinde verdikleri kalıp cevaplar var. "düzeni kurduk", "çoluk çocuk ekmeği burda tuttu" vb. orada ekmek tutuyorsun tabii doğru diyorsun. gel bir de burada bak ne tutacaksın.

  • dedemizin mezar taşını okuyamıyoruz

    keşke okuyabilseler de bir görseler neler yazıyor amk.

    ufak iki örneği aşağıdadır.

    urfalı ahmet paşa

    --- spoiler ---

    ‘‘meşhur yevmiye (günlük) elli dirhem sulümen ve afyon ekl iden (yiyen) yüz otuz dört yaşında fevt olan (ölen) rühávi (urfalı) es-seyyid el-hác ahmed efendi ruhuna fátiha. sene 1216 muharrem "
    --- spoiler ---

    seyyid ağa

    --- spoiler ---

    huve’l-bâkî

    merhûm ve mağfûr ila rahmeti
    rabbihi’l-gafûr, karı
    zırıltısından *
    vefat eden es-seyyid halîl
    ağa’nın ruhuna fatiha
    1260 (1843)
    --- spoiler ---

    bunları okusan ne okumasan ne amın oğlu. sanki endülüs kitapları yazılı. ama diyorum ya keşke okusanız da bir beyin amcıklaması geçirseniz.

  • 2 nisan 2017 referandumu hayır çıkarsa olacaklar

    7 haziran'dan sonra ne olduysa, aynısının daha katmerlisi olacaktır. hepimizin bildiği gibi o uzun boylu olanı yenilgiyi hazmedemiyor. *