davetiye 2 kisiliktir16
profili

  • uraz kaygılaroğlu

    sanatsal çekilmiş fotoğraflardan, fotoğrafların alt metinlerinden falan pek anlamam -kadına şiddete dikkat çekilmesi gereken bir fotoğrafın da toplumun her kesimi tarafından iyi kötü anlaşılabilir olması gerekir üstelik- ama şu fotoğrafı alıp, sapık bir katilin anlatıldığı filmin afişi olarak kullansan hiç sırıtmaz ve hatta başarılı bir afiş bile olabilir film açısından. hem iğrenç hem de oldukça başarısız bir fotoğraf. ırkçılığa dikkat çekmek için beyaz birisinin siyah adamın başını okşayıp muz uzattığı fotoğrafı düşünün. aynı saçmalık seviyesi.

    garip bir fotoğraf karesinde yer almış oyuncu.

  • 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı

    birincisi; federasyon yabancı hakem teklifini kabul etmez çünkü bu işler öyle damdan düşer gibi ligin sonuna doğru açıklanmaz. her ne kadar kupa finali de olsa beşiktaş'ından kayserispor'una kadar hepsi der ki "madem yabancı hakeme gönlünüz vardı biz üvey evlat mıydık ? bize neden yabancı hakemler gelmedi ?" bu hakem kararı plânlı programlı şekilde alınır yani. bir diğer sebep de federasyonun erkekliğe bok sürdürmek istemeyip türk hakemlere güveniyoruz saçmalığı.

    ikincisi; başlık altında da 50 kere söylendiği gibi 7 nisan'da olimpiakos'un da maçı var. kalkıp "olimpiakos'un 90 dakikalık maçı ile uzatmaya gitme ihtimali olan süper kupa finali aynı mı?" diye zarıldayanlar olmuş. yine başlık altında 50 kere belirtildiği gibi beşiktaş ile derbi oynayan galatasaray da 3 gün sonra bayern ile şampiyonlar ligi maçı oynadı. beşiktaş ile derbi oynayıp 3 gün sonra bayern'in karşısına çıktığınızı düşünün ?
    adamı sikerler.

    üçüncüsü ve en önemlisi fenerbahçe'nin maça çıkmama sebebi; ali koç şampiyonluğun pamuk ipliğine bağlı olduğunu biliyor. hem süper kupa maçına çıkıp kupayı kaybeder hem de arkasından şampiyonluk giderse nasıl tepki göreceğinin de farkında. protesto ayağına süper kupa maçını aradan çıkartıyor. duruş sergiliyoruz diye de yedirebildiği taraftara yediriyor.

    yani sebebi; göt korkusu.

    tanım: göt korkusu sebebiyle fenerbahçe'nin başlama düdüğünden sonra muhtemelen çekilip hükmen mağlup sayılacağı maç.

  • 27 şubat 2024 ankaragücü fenerbahçe maçı

    fenerin buz gibi penaltısı verilmedi ve o top gitti gol oldu. ankaragücü oyuncusunun net şekilde top götüne çarpmış. penaltı olması için illa eline mi çarpması gerekiyor aq. bu nasıl düzen. 1635ten beri bitmedi bu ülke futbolunun galatasaray'dan çektikleri.

  • mauro icardi

    19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçının 90+3. dakikasında penaltı noktasının 1 metre gerisinden kafayla topu çatala takan ırz düşmanı.

    yok kampa katılmamış, yok fiyat arttırmaya çalışıyor, yok tatili uzatıyor diye cazırdıyordu bizim taraftar. bırak tatili falan bu adam "yhaa benim netflix'te dizim var. onu izleyip ikinci yarıda giricem oyuna." dese itiraz etmeyeceğiz beyler. bu da böyle bir manyak işte.

    ulan o değil de şu aptal aşkın olayım şarkısını da sevdirdin ya bize daha bi şi demiyorum.

  • chp'li hacer foggo'nun tsk 44 çocuk öldürdü tweeti

    bu ülkenin en büyük sorunu "siz yaptınız zamanında, şimdi de biz yapıyoruz." kafası.

    başlığı açanın ne bok olduğu diğer entrylerden de belli de türk silahlı kuvvetleri'ne "çocuk öldürüyor." diyen birini savunmak için akp'lilerin yediği bokları dökmek nasıl bir zekanın ürünü onu merak ediyorum.

    - chp'li, terörist sevici bir kadın turk ordusuna çocuk katili diyor.

    + siz de fetö'yü sevmiştiniz zamanında.

    iki taraf da birbirinden rezil.

    edit: birkaç entry üstteki yazar arkadaş akp'lilerin fetö sevdalısı twitlerini içeren entrysini sildiği için benimki de biraz anlamsız kaldı haliyle. ha bu arada özel mesajlarla zafer trolü ilan edildim. zafer partisi ya da ümit özdağ hakkında yazdığım herhangi bir entry gösterirseniz aydınlatma yaşatırsınız bana. "vay be, ben trolmüşüm meğerse lan." diyebilirim. gerçi yarın aktroll, sonraki gün de chp trolü olmama ihtimalim yok.

    kimsenin trolü olmayan sıradan birisiyim oğlum ben. vallahi bak. sadece içinde bulunulan durumun boktanlığını söyledim. hepsi bu.

  • nicholas latifi

    adamın ne yaptığını da söyleyin de millet okuyunca "noluyor lan" demesin beyler.

    şampiyonun belirleneceği ve hamilton'un 11 saniye kadar önde götürdüğü 2021 abu dabi gp'de yarışın bitimine 5-6 tur kala kaza yapan pilot. kazadan sonra piste güvenlik aracı girdi. haliyle verstappen ile hamilton arasındaki fark kapandı. yarış güvenlik aracının arkasında biter mi derken 1 tur kala güvenlik aracı pisti terk etti ve verstappen yumuşak lastikleriyle hamilton'u geçip dünya şampiyonu oldu.

    film gibi bir yarışın kahramanı olan trol pilot.

    edit: (bkz: güvenlik aracı)

    bu araç pisteyken pilotlar birbirini geçemez. yarış lideri de güvenlik aracını geçemez. hız düşürülür. hız düşünce bütün araçlar tampon tampona gitmeye başlarlar. bir nevi yarışın tekrar başlaması gibi düşünün. verstappen ile hamilton arasındaki 11 saniyelik fark da haliyle eridi. yarışın bitmesine çok az tur kalmıştı. eğer güvenlik aracı pistten çıkmasaydı yarış o sekilde bitip şampiyon da hamilton olacaktı. ama tam bir tur kala güvenlik aracı pistten çıktı. yani bütün sampiyonluk sadece bir tura kalmıştı. avantaj da verstappen'deydi çünkü lastikleri daha yeniydi hamilton'a göre. zaten verstappen de güvenlik aracı pistten çıkmadan önce "sadece 1 tura ihtiyacım var." dedi takımına. sonuçta o turda da hamilton'u geçti. eğer güvenlik aracı hiç piste girmeseydi 11 saniyelik fark erimezdi kalan turlarda. güvenlik aracının piste girmesi için de kaza olması lazımdı. aha bu deli de o kazayı yapan adam. hem de yarışta hiçbir iddiası yokken. son sıralarda kendi kendine takılırken ajsljsd

    yazdıklarımın içinde düzeltilmesi gereken yerler varsa f1'de uzman arkadaşlar mesaj atsınlar lütfen.

  • evde kalan kız sayısındaki belirgin artış

    "çoğu kendi isteğiyle evlenmemiştir. evlenip o kadar masraf yapıp boşanmak istemiyorlardır."

    zuhasfhdg aynen kardeşim. biz erkekler evlenip boşanmak için can atıyoruz. nafaka vermek bizim için tarifsiz bir mutluluk amk. düğün masrafları, yüzlerce bin liralık altınlar, kesmeyen makaslar falan biz erkekler için tutku.

    tanım: erkeklerin birçoğunun evlenmek istememesinden kaynaklanmaktadır.

  • 30 temmuz 2020 adana demirspor karagümrük maçı

    adana demir'in kalecisinin iq'sunun düşük olması sebebiyle kaybettiği maç.

    ulan penaltılarda atışa rakibe başlatmak nasıl bi aklın ürünü. önce sen kullan ki golü atıp rakibi strese sok, önce sen kullan ki takım arkadaşın penaltı atmaya gelirken "kaçırsam bile kalecimiz kurtarabilir." diye düşünüp strese girmesin aq.

  • 3 haziran 2020 beşiktaş'ın galatasaray'a cevabı

    adamlar ciddi ciddi şampiyonluk dileniyor. bunlar böyle yapa yapa fener'den önce 4. yıldızı takarlar lan. online oyunlarda bi kere selam verdin diye götünden ayrılmayan, fırsat buldukça "abi şunu da ver, bunu da ver." diyen tipler olur ya hani, aynı onlar gibiler.

  • fatih terim'in 5 günde iyileşmesi

    adam ölse "ilgi çekmek için yaptı, 2 gün sonra dirilir." diyebilecek orul orul o. çocukları var sözlükte.

    siz şu sözlükte bile ilgi çekmek için ailenizi, ananızı, bacınızı, onurunuzu kullanabilirsiniz. ama türkiye'nin en büyük takımında bütün başarıları yakalamış, taraftarın sevgilisi olmuş, kulübün en büyük 2-3 efsanesinden biri olan fatih terim sırf federasyona ders vermek için kızını ağlatmaz. sizin gibi hastalıklı insanlar virüs nedeniyle ölür umarım. kötülükten başka bi şey değil içiniz.

  • 25 mart 2020 bakanların ortak yayını

    "sokağa çıkıp çıkmamakta irade sahibiyiz." dedi.

    kafayı sıyırıcam arkadaş. çalışmak zorundayız. milyonlarımız yok. para kazanmak zorundayız. çıkıp delikanlı gibi "devletin millete bakacak parası yok. 30 yaş civarı çalışmaya devam edecek. nasıl olsa size bi bok olmuyor." diyin vallahi helal olsun diycem.

  • fenerbahçelilerin sözlükten ayrılması

    yakın akrabalarından bir askeri pkk saldırısında şehit vermiş galatasaraylı biri olarak galatasaray taraftarını işine gelince fetö, işine gelince apo piçiyle aynı paydada buluşturan ne kadar fenerli varsa anasını s.yim diye cevap vermek istediğim ayrılık kararı.

    (bkz: siktirin gidin)

    edit: küfürlü mesajla anıran o. çocukları galatasaray'a fetö ve pkk etiketini yapıştırmaya çalışıyorlar. zerre kadar adamsanız gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun "galatasaray terörist bir oluşumdur." diye. bulunun da havaya atıp düşmeden 8 defa siksin galatasaray hukukçuları sizi. ulan günlerdir trabzon'a salça oldunuz, galatasaray belini doğrultunca, şampiyonluk ihtimali belirince kudurdunuz yine. mevcut federasyon başkanı fenerli, ülkenin sahibi fenerli, ülkenin en güçlü ailelerinden biri başkanınız, şike yapıp yasal düzenlemeyle ligde bırakılan ve uefa'nın kendi inisiyatifi ile aldığı karar doğrultusunda şampiyonlar ligi'nden defedilme yaptırımından başka ceza almayan siz ama ellerinde tek somut kanıt olmadan, amerika'daki ihtiyar bir bunak tarafından kollanmakla suçlanan ve avrupa'nın en büyük 3 kupasından ikisini almasına rağmen başarıları bu bunağa bağlanan galatasaray. ulan bunların düzenlediği türkçe olimpiyatlarının sponsoru sizin başkanınızın ailesiydi laleler.

  • radamel falcao garcia

    başlığına selülozik bir malın amele sümüğü gibi yapıştığı futbolcu. 1 buçuk aydır yorulmadı da pezevenk. gece 3te bakıyorum burda, öğlen burda, sabah burda. mal mıdır ne boktur.

  • beşiktaş'ın sinsi gibi gelip şampiyon olması

  • bafetimbi gomis

    bugün kendisine siktir git diyip lanet okuyan galatasaraylılarla 3 ay önce muslera'ya siktir çekenler aynı mallardır.

    göztepe'ye 90da atınca boynunuza dolarsınız. ne gerizekalı adamlarsınız hakikaten aklım almıyor.

  • 14 ocak 2017 atiker konyaspor galatasaray maçı

    galatasaray taraftarını, galatasaray maçı başlığı altında yazıyor diye eleştiren bir garip insanların da izlediği maç. üstelik bu galatasaray onun bunun ittirmesiyle ligde bu durumdaymış. şaka mısınız nesiniz arkadaş siz. 3 büyükler içinde bu sezon galatasaray kadar hakem hatasına maruz kalmış başka takım var mı ? sen, kendi takımından utandığını söyleyen galatasaray taraftarına laf sokacağına bi sorsana kendine "ben bu çemişspor'dan daha rezilce oynayan takımın başlığında ne arıyorum" diye.