zencipsikiyatr4
profili

  • damat kadar taş düşsün başınıza

    hesap vermemeye o kadar alışmış ki tutturmuşlar diye başlıyor cümleye. millet paramız nerede diyor kısaca. cevap veremiyor. iyice uçtu artık.

  • burak yılmaz

    cuma ya da cumartesi istanbul'a geliyormuş. hırsız dediğim adamın transferini kabul etmiyorum (gerçi kimin umrunda da) kusura bakmayın o kadar da midesiz değilim.

    edit : 3-3 lük derbide stattaydım ve kendini atışını unutamıyorum. beşiktaş tarihinin en çöp transferidir isterse 50 gol atsın cl de gruplardan çıkarsın.

  • referandumda evet'ten sonra terörün sesi kısılır

    başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü numan kurtulmuş'un referandum ile ilgili açıklaması. mhp ile ortak kampanya yok demiş ve birkaç başka açıklaması var.

    takıldığım nokta terör örgütünün sesi evetten sonra kısılır kısmı. evet çıkmazsa yine bombalar patlar. ya da 400ü verin bu iş huzur içinde çözülsünün başka versiyonu. terörün sesi kısılabiliyorsa neden şu an yapılmıyor sorusu da var akıllarda tabi.

    numan kurtulmuş

  • daha gerilere giderseniz tek adamlığı görürsünüz

    bugün cumhurbaşkanının muhtarlar toplantısında 2 ayyaş benzeri yaptığı başka bir çıkış. kin dolu nefret dolu. milletle dalga geçiyor. benim için değil anayasa değişikliği yapılıyormuş da doları olan teröristmiş (1-otoyol geçiş ücretleri dolarla 2-kendinin ne kadar doları var araştıralım). aklı sıra milletle alay ediyor.

    kaynak