avagiderkenhavlanankopek6
profili

  • hugo'da küfreden çocuk

    çok güçlü biri tarafından sildirildiği de söylenen olay. verilen gazete küpürlerine göre 1993 yılında gerçekleşmiş. biraz bakıyorum, o yıllarda sayın bilal erdoğan 12 yaşındaymış. hugo'ya katılmak için uygun bir yaş bence.

  • kim milyoner olmak ister

    şu an yarışan gence ilginç bir şekilde ikidir çok zor zorular geliyor. son soruda(ki hatalı bir soru) genç gayet doğal bir şekilde stalingrad savunmasını överken sunucu ama ne olursa olsun bir çanakkale savaşı olamaz dedi. bu kadar popülist ve patavatsız bir yorumu yarışmacı yapsa en deneyimli sunucu bile toparlamakta zorlanırdı ama genç, sunucunun cümlesini çok güzel toparladı.

    edit: bahsedilen itici kız değil ondan önce yarışan genç.

  • yabancıların efes pilsen'i sevmemesi

    balkon demiri yalamayı sevmediklerindendir. ciddi ciddi efes(özel seri hariç) içen biradan anlamıyordur.

  • 24 aralık 2017 gemlik'in taşınması kararı

    15 temmuz ve terörle ilişkisini anlayamadığım olay. resmen bir kişi de çıkıp khk ne alaka. bunun ohal ile ne alakası var dememiş.

  • 2 ekim 2017 balçova 5m migros'un kapanması

    sözlüğün sığırlarını toplamış başlık. ulan seni ilgilendirmiyorsa yazma geç. bundan bana ne diye bakınız vermek ne demek? ben izmirliyim ve benim için cidden önemli bir şey bu. benim için haber değeri var yani. bu başlık olmasa oraya gittiğimde öğrenecektim. belki de planım bozulacaktı. ama yok tüm dünya senin etrafında dönüyor. senin ilgini çekmemişse hemen altına bundan bana ne yazmalısın. başkası için önemli olamaz çünkü bu durum.

  • 30 aralık 2016 torrent kullanımının engellenmesi

    eğer gerçekse dizi sitelerinin kapanması başlığına "ben torrent kullandığım için sorun yok hihi" yazanların yüzünü merak ettiren faşizan uygulama.