starker mann8
profili

  • babasıyla alkol içen kız çağdaş değil ahlaksızdır

    ahlak kavramının ne olduğunu anlamadığımız için milletçe bu haldeyiz.

    memleketin bütün suç baronlarıyla fotoğrafı olan biri ahlaklı ama babasıyla iki yudum içki içen kız ahlaksız öyle mi?

    afganistan'dan gelen yüzbinlerce gerillanın ülkeye girmesine göz yuman biri ahlaklı,

    ekonomik beceriksizliğini örtmek için merkez bankası kasasında bulunan, bu halka ait yüz milyarlarca doları satan biri ahlaklı,

    kaybettiği belediyenin başkanı çalışamasın, hizmet veremesin diye masasındaki metrobüs alım ihalelerini imzalamayan biri ahlaklı,

    neyse...

  • dolar kurunda 27 liraya örülmüş çelikten duvar

    ulan trollüğün bile bir onuru olmalı. tcmb başkanı bizzat dünkü toplantıda rezerv satışını itiraf etti, hatta "bu sefer kamu bankaları aracılığıyla satmadık, özel bankalara sattık" dedi, burda boş beleş başlık açıyorsun. trol maaşını keserdim ben patronun olsaydım.

  • mircea lucescu

    ismini görünce öldü herhalde deyip başlığa girdim, meğer ölmeye az kala fenerbahçe'ye teknik direktör olarak düşünülüyormuş. yazık.

  • cehenneme gidince söylenecek ilk söz

    - ama ben türkiye'den geliyorum?
    - hangi dönemdi canım?
    - 21. yy. ilk çeyrek.
    - tamam, sen çık.

  • akp'ye oy verdiği için pişman olan esnaf videosu

    vahşi hayvanlar gibi açlıkla ehlileşeceksiniz hanzolar. sirkte oynatmak için dayak ve açlıkla evcilleştirdikleri vahşi hayvanlara acırım da size acımam. video çekip internete koyacak, üstüne bir gömlek tişört giyememiş, beyaz atletle video çekmiş ayı. yarın ezan, bayrak, 28 şubat, gavur cehape diyecekler ve yine gidip akp'ye oy vereceksin. daha da beter ol ki, bir gün çocukların yüzüne tükürdüğünde belki kendine gelirsin.

  • oytun erbaş

    "hayatınızda ne bok yapabildiniz
    adam aykırılık yapıyor. tüm toplumu şokluyor düşünmeye sevk ediyo. sizin alişagelmis düşüncelerinize muhalif oluyor" diyen dallamaları başlık altına toplamış trol.

    hayatımızda bi bok yapamadığımızı nerden biliyorsun hıyar herif? senin ve şarlatan oytun'un fikirlerine muhalif olan, senin deyişinle "hayatta bi bok yapamamış" mı olmak zorunda?

    toplumu şoklayıp düşünmeye sevk etmeyi nasıl yapıyor? bankacının oğluyken pazarcının oğluyum diye yalan konuşup duygu sömürüsü yaparak mı? iktidar götü yalayarak mı? yoksa salgının başında ortaya attığı "bu virüs türk genine işlemez" iddiasıyla mı?

    şokunu da al siktir git.

  • fiyatını görünce yerine bıraktığınız en son şey

    inanmayacaksınız ama ekmek. migros bir ekşi mayalı siyez ekmeği için yirmi küsur lira fiyat çekince kalsın deyip almadım. içinde altın tozu mu vardı acaba?

  • interstellar

    belgesel değil, sadece film.