az dusunur cok konusur arada yazar5
profili

  • konya'da motorcuya saldıran çomarlar

  • suriyelilere 25 milyar dolar harcadık

    evlenmeden önce öğrenci evlerimizi boşaltmak istedik. eşim birileri aracılığı ile suriye'li birilerine eşyaları verebiliriz dedi. iki ev dolusu eşya var düşünün. gelen adamlar ne yaptı dersiniz? sadece beğendiklerini aldılar. o eski, bundan bizde var, şu baya kullanılamaz hale gelmiş vs. sinirlendik tabi. ertesi gün bazı eşyaları çöpe atarken eski toros kullanan bir abiyi plastik şişeleri toplarken gördüm. dedim ki abi evi boşaltıyorum gel bak ihtiyacın olan var ise al. o torosa ne kadar eşya sığdırdık anlatamam. adam da binlerce kere dua ve teşekkür etti.

    bunu neden anlattım ona geleyim. senin vatandaşın çöpten şişe topluyor ve sorgusuz sualsiz kendisine önerilen bütün eşyalara muhtaç. ama suriye'liler seçip beğenip öyle alır hale gelmiş ve üstüne üstlük milyarlarca dolar harcadık diye övünüyoruz. keşke önce kendi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilsek de sonra diğerlerine de yardım etsek.

  • shameless

    türkiye uyarlaması en olmayacak dizidir. ne olacak frank'i canlandıran adam "shame" olarak cumadan mı kaçacak? ya da ne bileyim fiona nişan mı atacak? carl'i canlandıran çocuk da okulda arka sırada falan oturur kesin. güzel bir şeyi bozmayın lütfen. hayır tutup kutsi'yi falan sokarlar işin içine bir de. düşünsenize kev'in yerine kahve işleten bir kutsi var.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun yeni zırhlı mercedes'i

    akp binası gayet güzel korunuyor bu yüzden bahçeli kabul etmemiştir.

  • cumhurbaşkanının parlamentoyu fesih yetkisi

    hani darbe 10 -15 yıl geri götürüyordu? baya 18. yüzyıla döndük.