kongrul2
profili

  • banu berberoğlu

    bu ülke insanının toplumsal bilinçaltına işlemiş mağdura ve cahile prim verme huyundan gına geldi yemin ederim. bu kız cahil. ve doğal olarak da mutlu. böylesi bir mutluluğu kıskananlar gerizekalıdır, net. gösterişten uzak, doğal, samimi vs. denmiş hakkında. lan oğlum mal mısınız yav siz? bu kızın hayatı, hayata verdiği anlamla örtüşecek denli sığ ve basit, hepsi bu. burada akşama kadar saydırdığınız bahar candan, buse terim gibilerinden tek farkı parasız olması. kafa aynı kafa. iki videosunu izledim, birinde kötü yorumları paylaşıyordu. iki cümlesinden biri 'saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum' idi. tipik değişime dirençli insan söylemi. ama nedense samimi bulunmuş. 'saygı duyuyorum' kısmından dolayı sanırım. ne güzel tav oluyorsunuz iki kelimeye yahu.

    adamın biri gelir, lanlı lunlu konuştu diye, tavuğu elle yedi diye, okumuş kesimi karşısına alıp cahilliğe övgüler dizdi diye 'adam ne kadar da samimi ne kadar da bizden' der başa getirirsiniz. sizi salak yerine koymasına izin verirsiniz. iş işten geçince de atıp tutarsınız. bir diğeri beyni uyuşturulmuş vaziyette saçma salak videolar çeker 'ama çok doğal, çok samimi' der günlerce gündemden düşürmezsiniz. bi' siktirin gidin amk! (şair burada küfür ederek 'ben de sizdenim, bakın ne kadar samimiyim' mesajı veriyor. * )

    amk malları! (burada ise mesaj felan vermiyor, bildiğin dümdüz saydırıyor.)

    tanım editi: ekonomik şekilde mutlu olabilen insan.

  • chp'nin asgari ücret 1750 tl olsun teklifi

    ben bu filmi daha önce de izlemiştim dedirten teklif.

    --- spoiler ---

    akp'liler tarafından gerçekçi bulunmayacak, en yakın tarihli seçimde ise akp tarafından seçim kampanyası olarak ileri sürülecektir.
    --- spoiler ---